Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

SAMSUNG T260 CHASSIS LS26TW T240 CHASSIS LS24TW FULL

MONITOR - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
26.0 MB
Page
83
Category
MONITOR
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar samsung manual?
Document preview [1st page]
SAMSUNG T260 CHASSIS LS26TW T240 CHASSIS LS24TW FULL service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG T260 CHASSIS LS26TW T240 CHASSIS LS24TW FULL [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
SAMSUNG T260 CHASSIS LS26TW T240 CHASSIS LS24TW FULL service manual (2nd page)
Preview of SAMSUNG T260 CHASSIS LS26TW T240 CHASSIS LS24TW FULL [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    SAMSUNG T-260 LS-26TW T-240 LS-24TW FULL T260 CHASSIS LS26TW T240 LS24TW 260 LS 26 TW 240 24
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant MONITOR forum topics:
Samsung 930BF fényerő gond
Üdv. a kollegáknak! Sziasztok! Küzdök egy Samsung SyncMaster 930BF LCD monitorral. A gond az, hogy nagyon kevés a fényerő még 100%-os fényerő és contraszt mellett is. Minden más paraméter kifogástalan. A táp oké, inverter oké, fénycsövek jók (a kijelzőt másik panellal vezérelve kifogástalan fény és kontraszt), saját inverterével hajtva (szétszedett kijelzővel) a csöveket szintén tökéletesen, vakítóan világít. A fényerő szab. oké, maximumon folyamatos a csövek meghajtása. Külső csövekkel is tökéletes. A MagicBright funkciók működnek, text állásban pld. alig látszik a kép. A custom állásban beállítható max. fény és kontraszt messze nem ad elég fényerőt, kontrasztot. Szerintem szoftveres hibára gyanakszom, a gyári beállításokon (pld. sub. contraszt) kellene állítani, de csak CRT-s SoftJig áll rendelkezésemre, az meg nem ismeri föl az LCD monitort. Keresem az LCD-khez való DDC Manager kapcsolási rajzát, a DDC EDID-et és az író-olvasó programot, ha megvan valakinek. (Doksi alapján: MTI-2031 DDC Manager JIG) A monitor mindössze 8500 órát üzemelt a szervíz adatok lekérdezése alapján. Ha valaki küzdött ilyen hibával és megosztja az ötlelet, kapcs. rajzot és JIG szoftvert, előre is megköszönöm. Üdv: -sándor-
Samsung LCD monitor SyncMaster206BW nem indul.MEGHIÚSÚLT!
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Ez az LCD monitor.Semmi életjelet nem mutat.SyncMaster206BW Készenléti jelzése sincs. A tápon meg van a 13.5v. Igazából nem tudom,hogy ennyinek kell-e lenni,mert rajzot nem találtam hozzá.Ami itt a tanyán van az mind más lappal van. Ehez kérnék segítséget.Ha valaki tudna adni egy lökést,merre indúljak a hiba megállapításfelé. Köszönöm. Üdv:Géza "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." A moderátori beírást ne töröld ki, mert az következményeket vonhat maga után!
Samsung Syncmaster 214T 2-3 mp utan lekapcsol
Sziasztok, van egy Samsung Syncmaster 214T monitorom. Bekapcsolas utan 2-3 mp-ig van kep, utana a monitor lekapcsol. Ahogy lattam, ebben 6 lampa van, 2-2 egy nagy csatlakozoval, es 1-1 kulon egy kis csatlakozoval. Ha lehuzom a kulonallo lampakat, kep csak kb 1mp-ig van, nagyon hamar lekapcsol a monitor. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy a lampak eloregedtek, tul keves a fogyasztasuk, es a vedelem lekapcsolja a monitort. Lampacseren kivul letezik erre megoldas? Mondjuk egy parhuzamos ellenallas beiktatasa?
Samsung 2233BW háttérvilágítás villog, ugrál!!!
Üdv! Fenti 4 éves monitorhoz kérnék vmi tanácsot! A hibajelenség: használat közben a háttérvilágítás (CCFL) fényereje mindenféle beavatkozás nélkül ugrál kb. 10-30%-nyi mértékben! A kép nem tűnik el, a világítás nem kapcsol le. A monitort szétszedtem, forrpontok épek, az elkók nem púposak (bár attól lehetnek rosszak). Nem egyedi az eset, találtam neten eladó ugyanilyen monitort, ugyanezzel a gonddal, tehát nincs kizárva szériahiba! Mi lehet a gond?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce