Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SCHNEIDER SERVICETIPS
TV - INFO-TIPS
Type: (RAR)
Size
743.7 KB
Page
---
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Schneider CTV 2810 sorvég.hiba
Üdvözlet Mindenkinek! A jelzett készülék /sasszi:17.1/zárlatos sorvég tranzisztor /2SC5129/cseréje után a készüléket 150 W izzón keresztül helyeztem üzembe,simán indult.Ezt követően direkt hálózatról is rendesen elndult, többször ki-be kapcsoltam, A következő napi bekapcsolásnál ellőtte a sorvég tranzisztort,ami vitte magával a táp BUZ91A-t. A sor trafó jó, az Usys elkók cserélve,a sorvég tr.kollektoron az 1,8 nF impulzus kondi cserélve, de gyanús, hogy gyárilag nincs a kollektoron védő dióda,és a katalógus szerint a 2SC5129-ben sincs. Mi okozhat még ilyen katasztrófális meghibásodást? Kérem, aki tud, segítsen! irokéz
Schneider Chassis sm2
Szép napot mindenkinek.Javítok egy schneider tv-t és a probléma vele,hogy hidegen indítva nincs szín.Késöbb kb. fél óra múlva lassan megjön a szín,de csak minimálisan(majdnem fekete-fehér).A szín IC tda8361.A 26-os lábán változik a feszültség a beállításkor,sm szerint 1,8V kell legyen középbeállításnál,max van 2,3V.Tda 4665 cserélve és a kondik is körülötte.A TDA8361 IC melyik kivezetése számít a színnél.Kvarc cserélve.
SILVA SCHNEIDER LDT-2165DVD TV beépített DVD menüje és képe zöldes,színhibás.
Sziasztok! A fenti készülék azt produkálja hogy külső jelről és saját tunerjéről is tökéletes csak a beépített DVD-jére átkapcsolva erősen túlvezérelt és zöldes a kép(a DVD beállítási menü is).Kicsit engem arra emlékeztet mikor rossz színrendszert vagy kimenetet választunk egy DVD-dén és a TV-n amire kötöttük hasonló kép jelenik meg.A menüjében próbáltam állítgatni sikertelenül.Talán a service menüben lehetne valamit csinálni. Jó lenne megoldani mert az USB is a DVD részben kapott helyet.Nem tudom mi okozza, sajnos rajzot sem találtam hozzá,egy szervíz menü belépőkód esetleg jól jönne vagy ötletek a hibával kapcsolatban.Gyári távja megvan. Üdv!
Silva Schneider LDT32. 1 DVB-T lcd tv-hez keresek USB-s frissítést. - Megoldva!
Sziasztok! A fent említett tv-hez keresek USB-s frissítést. A chassis 17MB62-1 V1. Eredetileg csak villogott a led, a frissítés után már működik, de a képe zajos. A neten sok topikot találtam ahol ugyanígy jártak, nem stimmel a kijelző típusa a szoftverben beállítottal. Ebben a chassisban két eeprom van, az SPI eepromot már több dump-al is újraírtam - de a kijelző beállítások úgy tűnik a NAND fash-ban vannak. A tanya adattárában van három USB-s frissítés 17MB62 -höz, OK gombot nyomva tartva be is töltődik. Kettővel csak háttérfény van, egyel működik - csak az említett zajos képe van. Cormyus és 999999 nevű fórumtársaink is megküzdöttek a jelenséggel: http://elektrotanya.com/?q=hu/content/17mb62-1-hyundai-hlh22840-mp4-villamlas-utancsak-villog-keszemleti-led-alakulgat Nekem olyan frissítés kellene, ami LC320WXN kijelzőhöz( LG gyártmány)és 17MB62-1 V1 mainnal működik. Az enyémen kívül elvileg jó hozzá: TELEFUNKEN LCD TK32D917 Telefunken T32R847 DVB-T WELLINGTON V32HD860BU ORION 3220 És még sokan mások... De manapság nem divat a gyártóknak terméktámogatást csinálni a készülékeikhez. Előre is köszönöm! A megoldást tartalmazó csomagot a tanya adattárába feltöltöttem silvascheider_LDT32.1_17MB62-1_V1.zip fájlnéven. Sok sikert, és köszönöm a segítséget mindenkinek!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling