elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
SHARP AR-5618 5620 5623
PRINTER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
7.2 MB
Page
93
Category
PRINTER
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
SHARP AR-5618 5620 5623 service manual (1st page)
Preview of SHARP AR-5618 5620 5623 [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Sharp SF-2116 fekete lapokat nyom ki. Van valakinek fénymásolós tapasztalata aki tudna segíteni?
Hali! Na szóval... konkrétan került hozzám egy fent említett típusú fénymásoló ingyért mivel nem működött és már nem mai csirke. Na mindenesetre nekem műhelyes másolónak jó lenne, de nem tudok vele zöldágra vergődni. Eredetileg H4-es kódot írt, ami a fűtőlámpa hibája. Na kiderült hogy annak semmi baja, csak valaki 'megjavított' egy csatlakozót amiből kiszakadtak a kábelek és rossz sorrendbe rakta vissza a kábeleket... egy optovezérelt triak és egy ropogósra sült pnp tranyó cseréje után egyből szépen fűt, a levilágító lámpa is feléledt. Nagyban megörültem, toltam is egy másolatot egyből, és kaptam egy full fekete oldalt... Szervízkönyve megvan, a nagyfeszeket ellenőriztem, minden jól van beállítva. Beállítás közben (korona fesz) vettem észre hogy az egyik teszt közben nem fekete nyomat jött ki, hanem igaz kicsit homályos fókusszal, egy enyhén szürke hátteres de használható nyomatot dobott ki. Na gyorsan befejeztem a beállítást, mondván akkor meg is vagyunk, erre megint fekete lapot tolt ki. Abból kiindulva hogy a legalacsonyabb korona fesz tesztjénél jött használható nyomat, átraktam fotó módba, amikor alacsonyabb korona fesszel dolgozik, mit ad isten, egy szürke hátteres de olvasható nyomatot kaptam. Mi lehet a gond? A korona feszek kalibrálva, előhívó biasz fesz halál pontos. Végigszimuláltam az összes tesztet, minden világítás működik (fűtés, leolvasó, és a dob körüli két világítás is). A fekete nyomatokon ahol az eredeti lapon teljesen fekete van, ott egy hangyányit sűrűbb a toner. Szinte biztos vagyok benne hogy a transzfer dob környékén lesz a hiba, de sajnos annyira "kínai-angolul" van írva a gyári szervízkönyv hogy lehetetlen megérteni belölle a pontos működési elvet. Ha valaki tudja mi lehet a gond, nagyon megköszönném a segítséget.
sharp sf 2118
Sziasztok Segítségeteket szeretném kérni egy sharp sf2118 fénymásólóval kapcsolatban ami egy teljesen fekete lapot másol! mit cseréljek ki benne? válaszokat előre is köszönöm!
SHARP AR-5520N fénymásoló FIX IP cím
Hellótok! Meg tudná valaki mondani, hogy a tárgybéli fénymásoló/nyomtatónak hogyan tudok fix IP címet adni? Ugyan is minden áramszünet után a router új IP-t oszt ki neki, ès innentől nem lehet rá nyomtatni. Köszönöm előre is:szuts
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::