Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SII SEIKO COMPONENTS CMOS IC DATABOOK
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
1.9 MB
Page
24
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SII SEIKO COMPONENTS CMOS IC DATABOOK service manual (1st page)
Preview of SII SEIKO COMPONENTS CMOS IC DATABOOK [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SII SEIKO COMPONENTS CMOS IC DATABOOK service manual (2nd page)
Preview of SII SEIKO COMPONENTS CMOS IC DATABOOK [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Kondenzátor Mikrofon
Sziasztok! Szükségem lenne valami olyan kapcsolási rajzra, vagy elvi rajzra ami egy kondenzátor mikrofon kapszuláját illeszti egy keverőpulthoz. Eddigi ismereteim e téren elég hiányosak, de S.O.S. lenne a dolog, ezért próbálok itt gyors megoldást keresni. Köszönöm: Krisztián
Haranghúzó elektronika javítás
Sziasztok! Megint új téma talált meg. Komjátiban már az időzítőt javítottam, de most Becskeházán a harangozógép állt meg. A javításról szeretnék írni, hátha mást is érdekel, és ha van tapasztalata, hozzá is szólhat. Hibajalenség: Az egyik harang nem indul a kapcsoló felkapcsolására. Van visszajelzője. Az pislákol, a felkapcsoláskor elalszik. A harang kapcsolója külön doboz, hármas vezetékek futnak a falon kívül a mérőóra alá, ott átjut két automata biztosíték alá, és eltűnik. A kapcsoló jó, az automaták gumantáblája alatt védőcsőbe kerülnek vezetékek. A gumantábla visszaszerelésekor szikrázás tapasztalható. (A jobb felső facsavarja belefut a védőcsőbe, és ott rövidrezár vezetékeket., de ez csak később derült ki) A következő szinten két jókora elektromágnesre bukkantam. Az elektromágnesek a plafonról függenek, és előtétellenállásuk egy-egy 600-800W-os cekasz. A fali v. asztali fűtőberendezés kerámiacsövére tekert fűtőszál jól szellőző fémdobozba zárva, A kivezetések kerámiagyöngyökkel szigetelve egy sorkapocsban találkoznak a kábellel. A csokik erősen korrodáltak, de van kontaktus. Az egyik előtétet hazahoztam, mert legalább esztétikai okból szétosztottam a fűtőszálat a kerámiatest vésetében egyenletesen. A következő szinten fémdobozban diódák, triak, ellenállás. A triakok egyike rossz. Az a harang nem is működik. Ez volt az első felmérés. Tegnapelőtt visszamentem lerajzolni, és lefényképezni a kapcsolást. A triak olvadóbetétes biztosítón keresztül graetz egyenirányítóra küldi a 230V-ot A triak gate -jére 2K körüli ellenálláson és higanykapcsolón keresztül egy kapcsolóval kap indító áramot. (2,1K-t mértem az 5W -ra saccolt ellenálláson.) Ha jól sejtem, ez 100mA körüli áramot jelenthet GATE-nek. (A higanykapcsoló a harang húzótengelyén van. Ha a harang eléri a megflelő dőlési szöget, az áramkör megszakad, és a harangot a saját tömege téríti vissza.) Eredetileg KT784-es tesla triakot találtam benne, de a környéken BTA24 600B -t kaptam. 1. kérdésem: Ez a plasztik tokos triak nagyobb hűtést igényel, mint a csavaros? Ma viszek árammérésre alkalmas műszert is az első próbához.Tévedtem, váltóáram mérő eszközöm nincs itt. Alighanem feszültségmérésből kell kiszámolnom. Ez az elektronika fémdobozban csücsül a toronyban. A doboz nincs földelve. Nyomát sem látom a földelő vezetéknek az indukó oldalon. 2. kérdés: Ragaszkodjam a fölvezetékhez? Szívem szerint megcsinálnám, de a galambokat nem zavarja, más meg nem jár oda.
NILEline RC-20 rovarcsapda
Sziasztok! Egy rovar-csapda javításához kérem a segítségeteket! A fénycső-meghajtó panelon kipukkant a két 10 mikro 450V-os elko közül az egyik, és bezárlatosodott mindkettő SBR13003A tranzisztor. A gondom az hogy elszenesedett a panelen az R2 ellenállás, és emiatt nem tudom azonosítani az értékét. Tud-e valaki nekem kapcsolási rajzot küldeni ennek a készüléknek a paneljáról? Köszönöm a segítséget! Üdv: Csabafi54 :)
Philips-GoGEAR.MP4 Muse 8 GB lejátszó nem kapcsol be.
Szervusztok. A készülék tulajdonosa - a kuka és én közöttem választva - nekem adta a fenti típusú készüléket.Néhány hónapos "akciós" lejátszó, amihez nem adtak garanciát sem.Elmondása szerint egyre többször csak kocogtatásra kapcsolt be, később meg egyáltalán nem. Ezt találtam róla. Valaki találkozott ilyen készülékkel? Reménytelen eset? Minden segítséget köszönve, Razel.
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling