Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SYLVANIA PLASMA SRPD442 ADJUSTMENT INSTRUCTION
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
39.0 KB
Page
3
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SYLVANIA PLASMA SRPD442 ADJUSTMENT INSTRUCTION service manual (1st page)
Preview of SYLVANIA PLASMA SRPD442 ADJUSTMENT INSTRUCTION [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SYLVANIA PLASMA SRPD442 ADJUSTMENT INSTRUCTION service manual (2nd page)
Preview of SYLVANIA PLASMA SRPD442 ADJUSTMENT INSTRUCTION [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
china LCD tv D-708 - szerviz mód = rendben, gyenge tuner-kép
Üdvözletem! Kellene a szervizmenü belépési módja. Proc.: LC863232B; LA76818. (Gyanítom, AGC-t kellene állítanom, mert zavaros a kép úgy kábelről és földi antennáról is, saját antennával nagyon gyenge a vétel, ezáltal a kép is... Tuner, SAW jungle I.C. rendben.) ----------- Sikerült belépni a szervizmenübe. A táv.-on van egy rejtett gomb, a "-/--" gomb alatt. Viszont, hiába állítottam AGC-t, még mindig gyenge a tuner-kép, video bemenetről tökéletes! Valaki dúrta már a készüléket, ezért nehezebb a hiba behatárolása. Előzmény... Mikor hozzám került, akkor fehér kép volt a kijelzőn, tuner és Video bemeneten keresztül is. Kimértem, hogy az IR3Y26 2-es lába nem kap szinkronjelet és valószínűleg ezért nem jön ki a 48-as lábon szinkronjel, azaz, a kijelző sem kap szinkronjelet. Katalógus szerint a 47-es láb a szinkronjel bemenet és a panelen is fel van építve a kapcsolás, csak ki van hagyva egy ellenállás és egy kondenzátor. Szerintem az IR3Y26 elszállt (a 2-es láb és test közötti ellenállása 51 Ohm)... mivel nem egyszerű az ára és magamnak lenne a készülék, ezért megpróbáltam "átvágni". IC4 11-es lábáról közvetlenül 220nF-al csatoltam a jelet IR3Y26 2-es lábára (nagy narancs kondi a képen), minek hatására lett kép, de kék tónusú. Ezek után beépítettem a 2-es lábnál kihagyott alkatrészeket. Így jó lett a kép... Tapasztalatok: - nem lehet szabályozni semmilyen vertikális értéket, pedig a Jungle I.C.-ből kijön a VSYNC jel. - üres REPROM-ot beforrasztva a processzor LA76810-nek megfelelő Jungle I.C. beállításokat akar megjeleníteni, viszont, fizikailag LA76818 van benne, annak ellenére, hogy elméletileg ez a kis tv 3Y01/3Y11 chassis számú: http://master-tv.com/article/lc863xxx/ Ez a rajz kísértetiesen hasonlít és itt is LA76810-et írnak: http://elektrotanya.com/china_china_mini_12v_lcd_tv_lc863324a_la76810.pdf/download.html Nem igazán találtam különbséget az LA76810 és LA76818 között, viszont, láthatóan ki lett cserélve. Kiforrasztottam az I.C.-t, teszek a panelba foglalatot, aztán próba. Van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg egy ilyen panelje bontva? Minden segítséget ill. ötletet előre is köszönök!
TOSHIBA 40LV833G main:32AV833 REV: 1.03 LCD TV Nem kapcsol be csak készenlét van. Flash írással MEGOLDVA !
Üdv.Kedves Kollégák! Ehhez a TV hez keresek flash tartalmat,ha lenne valakinek. Valószinűleg ezért nem indul. Bekapcsoláskor a 310V után a pufferkondin egy rövid időre megjelenik a PFC 400V majd lekapcsol 310V-ra tehát a main indítaná. Készenlét van.Lenne még egy megoldás,mert az egyik orosz fórumon fent van: http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/toshiba/toshiba_40lv833g_main_32av833_rev_1_03/238-1-0-17120 Az a baj,hogy hiába regisztráltam az oldalra de sehogyan sem tudom a tesztjüket rendesen kitölteni mert nem tudok oroszul a fordító meg pontatlan. Tehát ,ha valakinek lenne hozzáférése ehhez az oldalhoz,ha megtenné,hogy felrakja a tanyára vagy esetleg priviben elküldené. Elöre is köszönöm. üdv.
ORION T32-D, alaplap: 17MB62-2.5 kijelző: V315B5-L02 CHI MEI frimware beszerzése (Megoldva!)
Sziasztok!

Egy kollégának segítenék, illetve, ha esetleg Ti tudnátok segíteni, azt köszöni szépen :)
"USB-s firmware kellene, mert a tanyán lévők nem ehhez a kijelzőhöz valók és emiatt gyatra a kép, valamint a szoftver miatt nem talál adókat."
Üdv:
Pityesz


 
Orion T 2155 MTX-S (PT90) sikerült :):):)
Sziasztok! Elvinnék ezt a dögöt, erre szivat :( Anyuéknál volt, hogy menjen, teszt üzem meg ilyenek :) Erre elkezd pár perc után egy színes karika játszadozni a kép közepén, ami függőleges csíkká alakul és letilt. Utánna azonnal bekapcsolható, de ugye kezdi majd elölről. Ez persze 2 másodperc alatt lezajlik :( Találtam pár rossz forrasztást, de semmi változás. Mi a fene ez? Képcső 51 centis litván... Köszönöm! Üdv: Pityesz A fejlemények: Nem alkatrész gond :S A panelt mozgatva hol jó hol nem, de már az egész szemetet átforrasztottam, ez az egész ipari hulladék nemér már ennyit.... Nemakar jólenni...
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling