Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

THOMSON 21MH182 ITC008 PARTS

TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
119.5 KB
Page
9
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview [1st page]
THOMSON 21MH182 ITC008 PARTS service manual (1st page)
Preview of THOMSON 21MH182 ITC008 PARTS [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
THOMSON 21MH182 ITC008 PARTS service manual (2nd page)
Preview of THOMSON 21MH182 ITC008 PARTS [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    THOMSON 21MH182 ITC008 21 MH 182 ITC 008
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson 21DG130G ch.TX807C Megfut a táp (Megoldva)
Sziasztok! Villámos volt a fenti masina. Eddig cseréltem: Primer: az összes diódát, SMD tranzisztort, BC337, FET-et, puffer elkó kivételével azt a 4-et. opto Szekunder: a szabályzó körben 2 dióda, SMD tranzisztorok. Mérve a szekunder kondik ESR-el ok. Ellenállásokat kiforrasztva (az SMD-ket is) mértem. Hiba. Bekapcsoltam készenlétből indítottam szokásos nyöszörgés, de elmaradt az indulás pár s után megszűnt a nyöszörgés. Én ugyan elkezdtem, mert tudtam, hogy valami nem ok. Zárlatos lett DP027 primer 27V zener és szekunder DP057 4148. Csere után már óvatosabban indítva a B+ tápot 150V-ig mertem engedni, de menne fentebb is. Szóval megfut a táp. Opto primer oldalát rövidre zárva 86V-on áll, de nem mertem sokáig így hagyni. A zárt megszakítva 60W-os izzóval terhelve 2V-ig sem megy fel a B+. Nem tudom, hogy terhelve indul-e ez a táp, de olyan rémlik mintha nem. Van egy bontott panelom azon random módon ellenállás méréssel összehasonlítottam, de nincs eltérés ohmra egyezik. Most itt járok és tanácstalan vagyok mint egy kisközség... A fenti prim. szek. cserék nálam tök alap ha ez a ch kerül táphibával hozzám. Eddig be is jött, de most feladta a leckét. Ilyenkor általában valami primitív dolog a ludas, amit nem vettem észre. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Mi az amit kihagytam? Hiába jó "minden", mert ugye mégsem jó valami... Üdv! S.R.
THOMSON 51MT11TX
Sziasztok! Thomson 51mt11tx Tv Teljesen meghalt. A tápján a 100 MF- os 400V-os kondi felpúposodott és kifolyt. Vettem és kicseréltem, de semmi. Bekapcsolásnál lehet hallani egy kis fémes kattanó hangot. A készenléti led nem világít. A panelon nem látok más égésnyomot, felpúposodást. Kapcsolási rajzot nem találtam meg. Kérem segítsetek! Hozzáteszem, nem vagyok szakértő, Csak hobbi szinten próbálom javítani a saját cuccaimat. Előre is köszönöm a segítséget! Péter
Thomson 20MG10E TX807C Hang hiba
Ez a készülék AV módban nem kapcsolja le a Tuner hangot, lehet hallani alatta. Eddig földi antennával használták, de most Thom lett bekötve, és így most sustorog a hang, és nem elvezhető így nézni. Lehet hogy valamelyik SMD tranyó vagy maga a proci, ami TDA9554PS van benne, vagy eprom hiba lenne?
Thomson LCD 32LB120S4 táp
Üdv Kollégák, Keresek Thomson (32LB120S4) LCD TV-be tápmodult. Sajna a PFC és környéke szétrobbant Hátha vkinek polcon porosodik Igy nézne ki: http://www.tvpartsguy.com/servlet/the-5143/BENQ-DV3080-POWER-SUPPLY/Detail _ Előre is köszi Miki "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce