Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
THOMSON 32WR402S ERROR CODES
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
279.3 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
THOMSON 32WR402S ERROR CODES service manual (1st page)
Preview of THOMSON 32WR402S ERROR CODES [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson 32FS5246C húz a kép (Megoldva)
Helló! A címben szereplő ledes tv-n olyan a kép mintha egy hagyományos tv-n húz a nagyfesz és kis vízszintes csíkok vannak a a vonalak oldalán. Ez viszont ledes tv- tehát erről szó sem lehet.A jelenség melegedés hatására megszűnik. Kondihibára vagy valamelyik proci lábainak hibájára gondoljak? Üdv.: Ízirájder Helló! A T-conon levő legnagyobb ic volt a ludas, a lábait bekentem folyasztószerrel és átforrasztva jó lett. Köszi, üdv.: Ízirájder
thomson 46KH412S Pan / ETC 210-PTV, 25-ös hiba kód (5v kapcsolt hiány)
Üdvözlök minden kedves tanyalakót! Szives segítségeteket kérném a cimben szereplő készülék javításában. Háromszor 1-2mp-re nekífut az indulásnak 10mp szünetekkel ,maj 25 hiba kódott villog. Szemrevételezés után a CP114,CP130 kondikat cseréltem púposáguk miatt. Átvizsgáltam a tápot,rossz forrasztás,diódát,kondit (lcm3-ma kiforrasztva)keresve semi. A stb. feszek meg vanak 7v,5v.Induláskor a PWM jel megjön,de szekunder feszültségek 10v,6v,16v max. 50%-ra ugranak fel,szkoppal nézve. Sorvég tranzisztort kiemelve ugyan az. Nem tudom eldönteni,hogy a proc.,a IP190 comparátor,vagy a primer oldal a bünös. A signalbord st92r195 28-as lábán van egy 5v check bemenet,de nem találtam hol keletkezik az " 5v_RP "-aminek 5.2v nak kellene lenni,de az is csak 2.5v-ra ugrik fel. Lehtséges,hogy abszulut tév úton járok, de rutintalanságom nézzétek el, főként nyomtatókal,és vezérlés technikával foglalkozom. Segítségeteket, "szájbarágós" útbaigazításotokat előre is köszönöm. UI:Motivációm : -Sajnátam volna ha bezúzák! -Még nem láttam 3 képcsöves tv-t müködni. Köszönettel Mofly.
Thomson ITC222 chassis tévéhez keresek szervízmenü belépési kódot
Sziasztok! Hozzám került eme remek csoda,amiben cseréltem a színvégfokot. Most már jó lett,de egy kissé pirosas még a kép ezért egy szervizmenü belépési kódnak nagyon örülnék.Továbbá érdekelne még,hogy ezeknek valóban ennyire vacak-e a képcsöve.A tulaj azt mondja,csak esténként használták pár órát,de a képcső állapota nem ezt mutatja.Könnyen lehet a végfok is emiatt szállt el.Milyen képcsövet ajánlotok helyette?? A tv pontos típusa Thomson 29DC830 Köszi!!!
Thomson 28DP26EG tv(sasszi ICC17) pirosodik, a szervíz kód?
Üdv Mindenkinek! Egy barátom vett egy "lapos"tv-t.A régi készüléket egy rászorulónak szeretném adni.Állítólag kissé átmegy pirosba. Szintén szerinte ezt lehet kívülről állítani.A segítséget abban kérem,hogyan lehet ezt megtenni.Pl a szervízes menű elérése.Talán ott már eligazodom. A segítséget várom és köszönöm! Boldog karácsonyt ! A tv típusa: Thomson 28DP26EG Üdv Harutyin "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling