Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
THOMSON CHASSIS ICC17 POWER-SUPPLY-REPAIR-KIT
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
91.4 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
THOMSON CHASSIS ICC17 POWER-SUPPLY-REPAIR-KIT service manual (1st page)
Preview of THOMSON CHASSIS ICC17 POWER-SUPPLY-REPAIR-KIT [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson 21MF15ET tv táp hiba.Megoldva!
Sziasztok. fent említett tv-el nem jutok egyről a kettőre.A tápjába megszakadt a 3.3ohm 7w os ellenállás bezárlatosodott a p6nc60 meg egy smd tranyó 3bw csere után újból bumm.ismét csere+kondik+diódák ellenőrzése minden ok indítás után bumm.nem találok róla rajzot az lehet segítene.valakinek valami ötlet?
Thomson 27LCDB03BBK Készenlét, hang van, fény, kép nincs.
Üdvözletem ! A fent említett gépen készenlét van. Elindul, hang is van legalábbis a hangerő ráadásra reagál a zaj erősödik. Hosszabb feszültségmentes állapotban indítva a fény is megjelenik egy pillanatra, és továbbra is bekapcsolva marad. Mi lehet a gond, rajzot nem találtam. A kondik mérve jók, feszültségek rajz hiányában, a stabkockák szerint jók. Köszönöm a figyelmet.
THOMSON 26LB040S5
Már probálkoztam más honnan letőlteni a rajzot.Sikerült is,de nem igazán egyezik meg a jelenlegi panellal.A hiba jelenség a következő: elindul a tv,de az lcd-én fehér sávok jellenek meg utánna lassan eltünik majd,a menüt is betudom kérni,de a kép ugyan olyan érthetettlenűl jelenik meg.Olyan mint a régi tv-én amin volt normális visszintes eltérítés.
thomson 40fr5234 táphiba (MEGOLDVA)
Sziasztok! Mint előző témában írtam történt ez a sajnálatos ám bár destruktív dolog a lakásunkban, most megpróbálom életre kelteni a 2 számítógép után az lcd tv-met (előző téma itt: http://elektrotanya.com/?q=hu/content/0-eltuenese-halozatbol-toenkrement-elektronikai-eszkoezoek-biztosito-nem-fizet ) A tévét a túlfeszültség standby módban érte, nem tudom így mi sérülhetett a tápban és mi nem. kezdetnek lefényképeztem a tápját(csatolmányban) sajnos nem mai darab 2010 04 09 es lengyel gyártmány samsung kijelzővel A táp panel: 08-P37C02B-PW300AA rev1.00 A tápban volt egy lf.t5AH250vp lomha biztosíték ami biztos szakadt. aztán a panelon látok még 4 púpos kondit (4 éves tévénél lehet alapból megvoltak már ezek , bekapcsolásnál is érezhetően kb 1-2 másodperccel lassabban töltött be mint újonnan) 1000 UF 35V 1000 UF 35V 22 UF 450V 1000 UF 16V A végzettségem nem kapcsolódik a háztartási gépekhez sajnos mérni sem nagyon tudok max ha szájbarágósan elmagyarázzátok, hogy a multiméterrel (persze nekem abból is analóg van) merre méricskéljek. Következő kérdésem lenne ha a biztosítékot kicserélem, és a hálózatra rádugom a tévét tudok e nagyobb kárt csinálni benne? vagy levágja max megint a biztosítékot? Esetleg Borsod megyében élő szakember segítségét is szívesen fogadom persze fizetség ellenében Utolsó eshetőségként ha a táp kijavítása igencsak költséges lenne, van e valakinek eladó ilyen vagy kompatibilis tápegysége ami meghajtja a tévét? A megoldás a biztosíték volt, vakon belepróbáltam, a púpos kondik aggasztanak, ezért ismerőshöz elfogom vinni a táp panelt és a már megvásárolt kondenzátorokra kicseréltetem (jamicon-t kaptam minőségre nem ismerem, de ti biztos tudjátok melyik jó)
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling