Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
THOMSON ICC21 ERROR CODES
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
14.4 KB
Page
2
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
THOMSON ICC21 ERROR CODES service manual (1st page)
Preview of THOMSON ICC21 ERROR CODES [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
THOMSON ICC21 ERROR CODES service manual (2nd page)
Preview of THOMSON ICC21 ERROR CODES [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson ETC009 Bekapcsolás után a kép felvillanásakor lekapcsol
A Fenn említett készülék bekapcsolás után a képmegjelenésekor 1 s után lekapcsol készenlétbe. Hiba A sugáráram korlátozó működésbe lép. AZ X-RAY védelmi ágon nem éri el a feszültség a megfelelő értéket (2.5V helyett 1.3 V). A Hiba javítása: Sok fórumon a service menüben a védelem kiiktatását javasolják a MODE5 és MODE7 beállításoknál. Nálam a C313 4,7uF/50V elko cseréjével mely kiszáradt 4uF-ra megoldódott a probléma. 10uF/63V-osra cseréltem. Remélem másnak is segítségére lehetek ezzel a tippel. Sikeres javítást ! Üdv ! Petya
Thomson 28DG22E (ch:ICC17) trafós vagy nem? MEGOLDÓDOTT
Üdv mindenkinek! A címben szereplő TV került hozzám, rég volt vele már dolgom, utánaolvasva elég problémás chassis. Alaphiba: készenlét OK (Usys ~70V). Indult tasztról és táv-ról is, nagyfesz egy pillanatra felállt, majd 27-es hibakóddal leállt készenlétre. Szétszedtem, próbára elindítottam és el is indult, méricskéltem (Usys ~132V), átnéztem, ütögettem KH nincs. A képe fényerő és kontrasztszegény volt, majd a trafó vasmagjáról kicsi szikra és a TV leállt készenlétre. Onnantól csak a teljes áramtalanítás után lehetett újra elindítani. A TL02 (BF422) tropa volt, mivel a vasmagról a kollektorán lévő RL01-re húzott a szikra. Cseréltem (BF420 volt most helyette), és teljesen jó kép lett rajta. Ment, ment, mendegélt, már vagy 2 perce, majd szikra és leállt. Újraindítva ismét kontrasztszegény, gondolom TL02 megint tropa. Szerintetek trafócsere megoldja a hibát, vagy csak a teljes kitt cseréjével lesz jó? Melyik trafó mehet bele? Ebben gyárilag Orega 10608680 van, azt olvastam nem jó akármilyen bele. (Igaz a gazdi nem akar sokat rákölteni, lehet nem kéri majd a javítást, pedig jó képe lenne...) Üdv: fridiszerviz Megoldódott! Trafós volt. Az egyik tanyalakó jóvoltából került bele egy bontott, ámde kiváló állapotban lévő eredeti trafó, így újra életre kelt a készülék, és remélhetőleg sokáig boldogítja még a gazdáját!
Thomson 61dlx648
Sziasztok. Van nálam egy ilyen projektoros tv de bekapcsoláskor csak 10 eket villog a piros led és nem találtam sehol hibakód leírást. Valaki nem tudja véletlenül mit jelent? Előre is köszönöm a segítséget.
THOMSON 21SCN360 ETC009 sokára indul, kb 10 perc múlva van csak kép MEGOLDVA!
Sziasztok! Ilyen hibával mostanában nem találkoztam, úgyhogy segítséget kérnék. Elkó hibának is tűnhet de nem vagyok benne biztos, áram alá helyezéskor készenléti lámpa világít, távra nem reagál, majd kb 1 perc múlva elkezd a led villogni úgy 2Hz körül ütemesen 1-2percig majd elalszik, nem történik semmi egy darabig majd indul a sor de az RGB-k 195 volton kb 5percig utána megjön a fény rendesen, kép is van av-n boxxal de ott van a bal felső részen a service menü amiből nem lehet kilépni, a táv csak részlegesen viszi, pl le-fel nem lehet mozogni, az ok gombra néha reagál, majd egy idő után eltűnik és a készülék üzemel rendesen. kikapcs után ugyanezt eljátsza betartva az előbbi időket, előmelegítve is ugyanez a helyzet. Az összes kondit ESR-re átmértem, a kicsit is gyanúsakat cseréltem, procit és környékét áthőlégeztem folyasztószerrel, képcső mérésre az átlagnál is sokkal jobb, ha üzemel a képcsőfűtés rendben van, bekapcs után amíg nem indul a sor a táp 9v-ja megvan de a proc sima dc-t küld ki, a sormeghajtó tranyó /cserélve BC639/ bázisa 0,7v-on van és egyszercsak megjön a rendes meghajtójel, üres 24c16-ot betéve a helyzet változatlan. Hirtelen ennyi jut eszembe, nem értem az egészet, hátha látott már valaki hasonló jelenséget.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling