Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
THOMSON PLASMA 50WS94E ADJUSTMENT INSTRUCTION
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
71.0 KB
Page
10
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
THOMSON PLASMA 50WS94E ADJUSTMENT INSTRUCTION service manual (1st page)
Preview of THOMSON PLASMA 50WS94E ADJUSTMENT INSTRUCTION [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
THOMSON PLASMA 50WS94E ADJUSTMENT INSTRUCTION service manual (2nd page)
Preview of THOMSON PLASMA 50WS94E ADJUSTMENT INSTRUCTION [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson 28DP42E nem indul,27-et pislog
Tiszteletem a Tanya lakóknak! A fent említett készülék a sajátom,én vettem zsír újonnan.A szüleimnél teljesített szolgálatot mióta nekem lcd-m van,de a múlt héten beadta a kulcsot.Már évek óta van 1 olyan hibája hogy nehezen kapcsolt be,míg küzdött az indulással villogtatta az előlapi ledet,de mikor elindult hibátlan volt és mindig bekapcsolt.Kb 6 éve indításnál pukkant 1 nagyot,elvittem az akkori budapesti thomson szervizbe,sorkimenő trafót cseréltek.Most bekapcsoláskor kattan majd 1 pillanatra olyan hangot ad mintha ívet húzna vmi és utána érezni a szagát is.A 27-es hibakódot villogja ki pirosan a led.Kérdésem mi lehet a probléma és kb menyibe fog kerülni a javítás.Egyáltalán érdemes javíttatni? Kérem segítsen aki tud! Köszönöm! Üdv.
Thomson EW hiba
Sziasztok! Javítok egy Thomson 32wh412b típusú tv-t. Már csak az EW hibát kellene megoldanom , de nem jövök rá. A prociból kijön a jel szépen változik is a szervízmenübe való állításkor , eljön a fet-ig de ott nincs tovább szabályozás. Természetesen már cseréltem fet-et.Kondik cserélve, diódák jók. Ellenállásokat jónak mértem.A fet-nél a szkóppal a rajzon lévő jelet látom. Bár több féle rajzom van és nem igazán egyformák de a jel mindenhol ilyen. Lehet hogy valamit elnéztem , de nem tudom.Még egy érdekesség , ha a H-t állítom akkor sem megy rendesen csak egy kis sávban és alapból széles a kép! Végső esetben lehet eltérítő tekercs talán ? Kérlek segítsetek , ha tudtok. Csatolok egy rajzrészletet is. Közben azt is megfigyeltem ha a horizont maximumra van állítva akkor egy kicsit szabályozható az EW , de az is a legfelső határon. Sajnos a kétoldali hordót nem tudom kiszedni.
Thomson TX807C nem indul
Sziasztok. Az a gondom hogy nem akar indulni a táp és nem kapom az okát. Sir kb. 2 percig aztán elindul és mükszik normálisan. A tápban minden kondit néztem és cseréltem, a fet -t is de eredmény nincs. A sorvéget leválasztva és égőt téve terhelésnek úgy se indul. Valami ötlet ha esetleg lenne szivesen venném. Köszike.
MT01TI-MAD2XG Main gond (Thomson 40M71NH20) firmware hiba?
Sziasztok! 3. napja küzdök egy ilyen tetűvel, már pár alkalommal begőzöltem rá, de aztán újra előkerült. Először táp gondra gyanakodtam, mert a jelenség olyan jellegű volt. Hálózatba dugva semmit nem csinált. 5V stand By megvan, gondoltam a fő tápot indítja, de nem indul rendesen, emiatt nem lép tovább. Újrakondiztam az egész tápot, ezzel azt sikerült elérni, hogy ha villanyt kap a gép, akkor a stand by LED felvillan, de se távra, se gombokra nem reagál. Hálózatból kihúzva indítaná a tápot, LED felvillan, és a PoweOn láb is magasra kerül, amíg pufferből telik rá. Semmi más életjel nincs. Tápot terhelve, 1K-val PowerOn felhúzva, main nélkül csak a táp indul szépen, 24V, 5V, 12V minden szép, stabil. A táp JSK4338-007A, ilyen: http://magictvparts.com/store/wp-content/uploads/wpsc/product_images/JSK4338-007A.JPG Szerintem jó, hacsak nem valami nagyon tranziens dolog van vele, de újra van kondizva. A main képe mellékelve. A képen a 2db, jobb alsó DPAK tokban ülő stabokon megvan a 3,3V és az 1,8V készenlétben, a LED mégis sötét. A main rajza meglelhető itt: http://elektrotanya.com/china_mt01_de200_lcd.pdf/download.html Ez speciel egy thomson gép, de másban is lehet ilyen. Google csendben hallgat, az oroszok is.. :( A Main teljes felirata: 40-MT01TI-MAD2XG. Érdekessége, hogy a rajzon szerepel egy kis kapcsitáp is a 12. oldalon, azzal a megjegyzéssel, hogy only for 20". Na ez nem 20", mégis be van ültetve. Minden tippet köszönök!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling