Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
TRANSISTORS
OTHER - OTHER
Type: (XLS)
Size
135.0 KB
Page
---
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Alkatrész beazonositásában kérnék segitséget.
Szevasztok Lányom körömszáritójában haldoklanak a fényképen lévő ledek,kérdésem az lenne lehet e ezeket cserélni illetve milyen tipusuak,gondolom ultra ibolya,vagy csak az egész panel cserélhető.
Show Moon DMX diszkó fény prizmája nem forog
Adott a témában említett diszkó fény. Azt nem tudom ismeri-e valaki, de gondoltam hátha lesz aki tud segíteni. Az egész fény úgy működik, hogy van egy motor ami egy prizmát forgat a zene ütemére, vagy ha DMX-ről van vezérelve, akkor a vezérlővel forgatható, van benne egy tárcsa, amin színek vannak és azt is mozgatja egy motor véletlen szerűen, vagy vezérlésre. Na most az a probléma, hogy az a motor, ami a prizmát forgatja a zene ütemére az amikor bekapcsolom a fényt elkezd forogni, de utána megáll és meg se moccan, pedig eddig működött. Egyszer gondolt egyet és megállt. Bekapcsoláskor mindig elindul, de meg is áll. Se zenére,se vezérlésre nem indul el, viszont a színeket azt tökéletesen váltogatja a zene ütemére és vezérlésre is. Mi lehet a hiba? "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
24V-os inverter 3X50V kapcsolási rajzot keresek
Üdv Hoztak javításra egy kis golfautóban használatos invertert. Fagyiskocsinak van átalakítva 24V-ból csinál 3X50V-ot. Kisbéren árulnak ilyen autókat de ezt az invertert állítólag a Kapacitás KFT készíti Budapesten. Néhány alkatrész felismerhetetlenül elégett kapcsolási rajzot keresnék hozzá. Hátha valaki találkozott már ilyennel. Köszi Balázs
Satellit 500 rádió
Üdv. Javítok egy Grundig Satellit 500 PLL synthesized készűléket ,azonban meg akadtam vele. Alap hiba az volt ,hogy FM vétel nincs az AM kb 20 mp után megszűnt csak zajt lehetett hallani. FM nél a zajt csak max hangerőn halkan lehet hallani .AM hangoló fesz volt , FM hangoló fesz nem volt. Itt még haladtam vele ,PLL-ben a qartz osc nem ment , megmozgattam a trimm kondit a kristály melett akkor beindult a PLL-el és megjelent az FM hangoló fesz is és az AM vétel is. FM rádió hang azonban nincs ,de FM vétel van mert a hangolás jelzőn látni lehet a vételi helyeket akár max-t is mutat.LA 1205 FM AM Kf van benne ,kicseréltem de nem oldódott meg a hiba!A KF FM részén 4. 5. láb között 10,7MHz kristály csatolja át a 2 belső fokozat között a KF jelet a scop-on gyönyörűen látható vétel esetén a változás a jelnagyságban amit a signal is mutat a készülék kijelzőén.A 7. láb a közös AM FM kimenet,ha az 5. lábról egy pár nF kondival átcsatolom a jelet a 7. lábra akkor FM-nél is van hang a hangszórón! Az 5.láb annak a fokozatnak a bemenete aminek a 7.láb a kimenete Minden belső táp megvan a készűlék az üzemmódokat jól váltja! Ha valakinek van valami ötlete azt köszönöm!! A kapcs rajz az Elektrotanya oldalon megvan!
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling