Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
WHIRLPOOL ADG957 3M
WASHING-MACHINE - EPROM
Type: (BIN)
Size
1024.0byte
Page
---
Category
WASHING-MACHINE
EPROM
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant WASHING-MACHINE forum topics:
Whirlpool AWE6515 levágta a biztit, egér megrágta a programkapcsoló vezetékeit
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Hoztak egy ilyet. Az egér megrágott pár vezetéket, ami a prk-ra megy, és pár fólia elpárolgott a prk paneljén. Kiekecskedtem, most az csinálja hogy, bárhová rakom, bezárja az ajtót, körbefordítja a prk-t, vészűrit, és villogja a centri és a 700 ledet. Ezt akkor is csinálja, ha lehúzom a nyomáskapcsolót. Mi lehet? Köszi
whirlpool panelhiba L 1373 hiba megoldva :)
Sziasztok. Nagy tisztelettel hozzátok fordulok. AWE 6316 tipusu mosógép. Egyik percröl a másikra ,olyan probléma alakult ki hogy elinditom pörög a dob jobra egyett, balra eggyet ugy ahogy kell majd kiengedő pumpa berreg 5 másodpercet... (minden szupi) Na de mikor vizet kéne szívni akkor PAFF kivillanik a nyomi szerviz jel. 100 százolék hogy panel hiba. Uj panellal megy. De akkor a család éhen hal ha mindenkinek uj panelt teszek. ha valaki megtudja nekem mondani hogy mit cseréljek ki a panelba annak még hajlandó vagyok fizetni is. Nem csak ennél a tipusu gépnél találkozni ijen problémával. van eggy zöldládányi indítópanelom ami a megváltásra vár. Mit cseréljek ki ??? Mi a rossz??? Szemmel nemlátni semmit! Más típusú illetve gyártási idejü panelok nemigen különböznek egymástol pár alkatrész módosítást eltekintve de az alaplap eggy és ugyan az a 2005 és 2012 közőttiekben. Válaszotokat nagy tisztelettel várom. Üdv: Pista
Whirlpool_Dishwasher integratable BI GSIS 4004A1I nincs fűtés, hibakód sincs (Megoldva)
Üdv! Javítanám eme e_hulladékot alig múlt 2 éves. Whirlpool_Dishwasher integratable BI GSIS 4004A1I nincs fűtés. Szóval lemegy a program hideg vízzel, az NTC elvileg jó az Sm ben megadott értékeket mérni rajta melegítve csökken az értéke. Hibakódot nem ad semmit. Relék lábai nincsenek kiégve. Teszt programot még nem futtattam le (sajna a légkondicionált kinti műhelyem nyáron meleg,télen hideg) nem volt kedvem a -10 C ban ücsorögni mellette. Amúgy az első próba eredménye a 7C csapvízből 14C lett, ezt infrás hőmérővel mértem, így igazából tehát azt hiszi hogy elérte a kellő meleget,és így nem jelez hibát. Szóval a panelen nem látszik semmi,a betét kipróbálva jó, az NTC szintén. A panel meg igazán apró SMD vackokkal tele ami elsőre az NTC stekkerétől a prociig hibátlannak tűnik. Szóval tippeket,infót szívesen elfogadok. Tesztprogram 2x lefuttatás és a kondik cseréje után beindult a fűtés.
Whirlpool AWZ 514 D mosó-szárítógép panelhiba
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a címbeli gépnek a vezérlőpaneljában elpukkant a C30-as pozíciószámon levő smd kondenzátor és az R67-es pozíciószámon levő smd ellenállásnak csak az első két számjegye olvasható, ami 47, valamint  még a C28-as pozíciószámon levő smd kondenzátor értéke érdekelne.
Az említett alkatrészek a motorcsatlakozónál vannak.
A gép egyébként bekapcsolható, lehet programot választani és a paramétereket is lehet változtatni, el is indítható, de az ajtó lezárás után (én centrifuga programmal próbáltam) a centrifuga program esetében 15 percet ír alapból, bekapcsolja a szivattyút, majd relékattanás, indítaná a motort, de ekkor a szivattyú egy pillanatra leáll és az idő 15 percről 13 percre ugrik le, majd újra kapcsolja a szivattyút és ugyanezt ismétli.
Átvizsgálva a gépet, kiderült, hogy a motor felőli csatlakozó műanyagja a taho generátor vezetékeknél el van szenesedve és a motoron levő taho generátor tekercs is szakadt, úgyhogy ezek az alkatrészek cserések. 
Ha valaki tudja az említett alkatrészek értékét, vagy rendelkezik az említett panel kapcsolási rajzával kérem ne tartsa magában.
A panelon lévő címkén olvasható adatok:
ELMARC 
ANCONA
220-240 V/50 Hz
MINIJST E DC
546089203 ST
HWVer:   01    SWU3:   0.3
                      SWU5:   ST03. 10  00
26.Jun10  0038  09   Bom:  19
Mindenkinek előre is köszönöm aki válaszol.
Üdv: Ladakölyök
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce