Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM
NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
8.2 MB
Page
236
Category
NOTEBOOK-PC
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM service manual (1st page)
Preview of ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM service manual (2nd page)
Preview of ACER EMACHINES HM50-MV E525 E725 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant NOTEBOOK-PC forum topics:
Acer Aspire 6930G-tulajt keresek!
Üdv! Összehozott a balsors egy ilyen géppel. A tulaj módosított BIOS-t pakolt a gépben levő VGA-ra, persze nem mentve az eredetit. Tuningolni akarta, ehelyett megölte. Kérésem a következő lenne: ha Valaki rendelkezik e géppel, és 9600M GS 512MByte DDR2 RAM-os VGA van benne, GPUZ-vel lementené és elküldené nekem a BIOS-t, azt nagyon meg tudnám köszönni.
Frissült_Acer Aspire 5530 működési és Gericom Bellagio 1540 alkatrész problémák megoldása.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni laptop ügyben, mivel ebben sajnos nem vagyok otthon. Van egy Acer Aspire 5530 -as gépem eddig ezt használtam de egy ideje kezd rosszalkodni, a hibái az alábbiak: --Bedugott hálózat mellett minden ok nélkül elkezd aksiról menni és a középső gomb (bakapcsoló) alapból kéken világító gomb lilára vált és kiírja hogy a hátralevő idő 1ó valamennyi, vagyis aksiról megy már valamiért (aksival még a jelzett időt elmegy!). Hogyha hagyom kihűlni néha napokig, hetekig nem jelentkezik a hiba, mostanság már többször jelentkezik a probléma! Aksiról simán be sem kapcsol ilyenkor, míg ki nem hűl teljesen! Ha kihűl, akkor sem igazán szeret aksi nélkül indulni! --Bekapcsolásnál régebben csak 2-3 szori megnyomásra indul el és néha kikapcsol, ezért még 2éve vettem egy laptophűtőt ami ezen picit segített! Vírust nem talál rajta a kereső, úgyhogy az kiesik. De kéne rá tenni egy újat (mit lenne majd érdemes), Avast, vagy AVG mert most járt le. Úgy gondoltam poros lehet és alaposan –erre való porszívócsővel- kitisztogattam a helyzet nem változott. Helyi ismerősnél volt nála sem jelentkezett az állapot, nálam sem egy ideig (hetekig) majd megint kezdődött elölről a dolog kihagyásokkal! Szerviz szerint alaplapcsere kéne benne, ami húzósabb lenne, 30-40 ezerért már kapható 2procis hibátlan gép a jófogáson, most ingyen is kihoznák ráadásul! :hmmm: Kérdésem szerintetek érdemes lenne venni egy jobb használtat (milyen strapabírót érdemes venni?) vagy máshova is vigyem el javítani szerintetek? Igaz Acer 5530 SM fent van a tanyán, de nekem elég rossz a szemem már nem is látom jól a dolgokat, meg nem foglalkoztam ilyen új gépekkel eddig! Most egy „matuzsálem” Gericom Bellagio 1540 el szenvedek (konyhai gép!) de bazi lassú ezt szeretném felbővíteni a RAM –ot meg kéne bele meg egy vincsi, mert már eléggé ki van ezt megtudnám bütykölni amíg eldőlne mitévő legyek az Acer géppel!? Gericomban levő RAM és a wincsi képét csatolom, hátha van valakinek ilyen elfekvő és üzletelne velem ez ügyben. Minden megoldásra (eladó gépre is!), ötletre vevő vagyok, mert kéne már egy jó gép! Köszönöm a segítséget előre is! :yes: Üdv: Raaf Winchester és RAM képek: http://kepfeltoltes.hu/view/141008/vincs_csatlakozo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/141008/vincsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/141008/RAM_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Acer Extensa 5220 inverter?
Üdv mindenkinek! Egy Acer Extensa 5220-al van egy kis problémám. A gép háttérvilágítása bekapcsoláskor villog, utána megnyugszik és beáll. Ez inverter probléma lehet, vagy cső? Ha egy pc modding cső inverterére rádugom a kijelző csövét tesztelés céljából abból nem lesz baj? Ha úgy működik, akkor kizárásos alapon gondolom inverter. Valakinek nincs eladó az adott típushoz? Válaszotok előre is köszönöm!
acer aspire 5520 amikor gondolja leáll
hellósztok elég furán fogalmaztam a cimet de tényleg akkor áll le amikor gondolja semmihez nem tudom fűzni van hogy 10 másodpercig megy van hogy 1-2 óráig én kontakthibára gyanakodtam a tápcsatlakozónál de azt már megszüntettem. de akkor is csinálja ha aksi tele és azzal megy. a gép nem érzékeny rázkódásra mozgatásra csak gondol egyet és leáll bármi ötletetek van szivesen meghallgatom bármilyen apró hiba is legyen ha okozhatja.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling