Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
ASUS X555LD RG
NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.3 MB
Page
7
Category
NOTEBOOK-PC
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
ASUS X555LD RG service manual (1st page)
Preview of ASUS X555LD RG [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
ASUS X555LD RG service manual (2nd page)
Preview of ASUS X555LD RG [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant NOTEBOOK-PC forum topics:
asus E502NA-DM005T HDD-nem indul
A fent nevezet notebook be kapcsolást kővetően megjelenik a bios, felismeri a hdd tipusát de a storage menübe a seria ata port 0 de a hdd rendesen a hején van kézzel tapinthatöan felpörög el. Mi lehet a probléma?
Ebbe a dologba kérném a segitségeteket.
asus 701
sziasztok!--hát ez nem az én hétvégém,semmi nem akar müködni :) ...hoztak egy asus 701 mini laptopot,azzal hogy nincs töltés,és valóban nem volt a laptopon keresztül,de még a gép elindult,tehát volt reakció,pedig az aksiban kb 6,25 voltos feszkó volt mérhetö,de amikor külön feltöttem a minimális értékre,kb 7,40 voltra,többet a laptop nem hajlandó bekapcsolni,söt a töltés jelzö LED se jelez,abszolut semmi reakció,és nem értem miért,tudom szokott a laptop komunikálni valamilyen szinten az aksival,de azért valamilyen életjelt adhatna,nem? vagy valami trükk létezik-e,hogy a power gomb nélkül valahogy valami elinduljon?...az asus 701 aksi konektor: 1-BAT P; 2-BAT IN; 3-BAT IN; 4-BAT ID; 5-GND[gepen keresztul]; 6-BAT TS; 7-BAT CONFIG; 8-nincs bekotve; 9-GND...udv!
ASUS Eee PC 900HD laptop, új akku kopás probléma.
Üdv mindenkinek, boldog ünnepeket! - Nemrégiben vettem egy új akkupakkot az ASUS Eee PC 900HD gépembe, mert az eredeti negyedórás lett. Az első teljes feltöltés után, akkuról használtam 10%-ig, majd ismét feltöltöttem teljesen. K.b. három ilyen ciklus után az akku kopás szintje, 45%-ra állt be. Érdekes módon, a látszólag teljesen lemerült 0%-os akkuval a gép még a szokásos ideig működik, tehát az előírt kapacitása megvan. Hiába merítem le kikapcsolásig, majd töltöm fel 100%-ra, a 'Battery wear level' nem kalibrálódik újra. Az akku pontos feszültségét és valós %-os kapacitását egy mérőprogrammal látom. - A baj az, hogy a látszólag lemerült, a valóságban pedig kb. 50%-os akkuval a gépet nem lehet bekapcsolni. Adapterrel elindítva, majd azt kihúzva, használható a gép még közel két órán át. Természetesen ilyenkor a Windowsban a felügyeleti beavatkozást, kikapcsoltam. Vajon hogyan lehet újrakalibrálni az akkut? Ebben a gépben, gyárilag nincs ilyen lehetőség. Egy kis info. Current voltage: 7.6V 58% Designed capacity: 55272 mW Full charge capacity: 30853 mW Wear level: 45% 6 cellás, 7.2V. 2x3-as akkucsoport.
Asus Geforce 7900GT-256M és 7950GT-512M különbség?
Sziasztok! Szereztem két Asus PCIe csatolós videókártyát, teszteletlenként vettem őket (svájcból) A teszt konfigot még ki kell alakítanom egyelőre csak papíron tudok okoskodni... Az egyik kártyára ez van írva: EN7950GT/HTDP/512M/A -tehát Geforce 7950 és 512Mbájtos A másik: EN7900GT/2DHT/256M/A -Geforce 7900 és 256Mbájtos Namost fizikailag a kártyák között semmi különbséget nem találtam eddig, illetve csak annyit, hogy négy nagy kondenzátor más színű a két kártyán, de értékre így is stimmelnek, ami a legérdekesebb, hogy a 256Mbájtos kártyán is ugyanannyi és ugyanolyan memória chipek vannnak, mint az 512-es kártyán, elképzelhető, hogy a 256-os kártya szoftmoddal 512-essé alakítható, vagy szándékosan van letiltva a memória (mert mondjuk nem sikerült jól beforrasztani egy chipet) -van ilyen? Van valakinek ilyesmiről tapasztalata?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce