Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BANG-OLUFSEN BEOVISION MX AV9000 INSTALL OF STB-C MODULE
TV - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
833.7 KB
Page
4
Category
TV
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BANG-OLUFSEN BEOVISION MX AV9000 INSTALL OF STB-C MODULE service manual (1st page)
Preview of BANG-OLUFSEN BEOVISION MX AV9000 INSTALL OF STB-C MODULE [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
BANG-OLUFSEN BEOVISION MX AV9000 INSTALL OF STB-C MODULE service manual (2nd page)
Preview of BANG-OLUFSEN BEOVISION MX AV9000 INSTALL OF STB-C MODULE [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Digitális kábeltévé(DVB-c) az analóg TV-n.
Sziasztok! Új problémával szembesültem a minap, mikor a helyi szolgáltató kiküldte a jövő évi csatornakiosztás. Januártól minden valamire való csatorna digitálisban jön, persze a 11000Ft-os csomagban analógban is választhatom... Itthon jelenleg 5 tv megy, mind analóg, az egyik LCD tv de az is csak analóg adást tud. A szolgáltató maximum 2db DVB-C vevőt ad, csomagtól függően. Egy-egy ilyen vevő ára 14-15000Ft, (8000Ft-ért is van, csak attól szebb az analóg adás...) és nem feltétlenül szeretnék itthon még 5 távirányítót, illetve még több kütyüt. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan megoldás, hogy a bejövő kábelre rárakok egy dekódert, és az szépen megcsinálja nekem a házi analóg tv szolgáltatást. Gondolok arra, hogy bejön a digitális jel, és szépen a csatornákat leválasztja, majd S1-S20 és C tartományon analóg adja folyamatosan. Így a tv-n behangolnám a frekvenciákat, és mindenki örülne, és nem kellene egy vagyont kifizetnem érte. Mindenki nézhetne amit akar, és nem kellene hozzá plusz eszköz. Úgy képzelném el a dolgot, mint régen az internetet, hogy Koaxon jött a jel, ami bement egy átalakítóba, ami megcsinálta a TV -telefon-internet hármast, úgy, hogy magát a kütyüt el is felejthette az ember. Létezhet ilyen eszköz? Esetleg valami ötlet, hogyan jövök ki a legjobban pénzügyileg belőle? u.i.: a DVB-C vétele semmilyen kártyát sem speciális eszközt nem igényel ennél a szolgáltatónál egy áruházból megrendelt legócskább DVB-C dekóderrel is működik bármiféle bejelentkezési adat, vagy jelszó nélkül.
Videoton C2911-AM Plat
Üdvözlöm Üdv Mindenkinek! Vajon ez milyen hibajelenség? TV Típus Videoton C2911-AM Plat Mivel én már az újgenerációs hobbyelektonikás vagyok, ezért a régi katód csöves tévékhez nem értek, de ha valaki megmondja mit kell rajta cserélni, gond nélkül cserélem. Mivel én lcd tévéket javítok, amikben a hibakeresés és forrasztgatás egyenlő a nullával(rossz panel ki-jó panel be ennyiben ki is merül egy lcd javítása) ezért szükségem van a régi szakemberek segítségére. Tehát a hiba a következő. A képek alapján nekem úgy tűnik, hogy valami a mágnesezéssel nincs rendben, és bekapcsoláskor sem adja azt a jellegzetes mágnesezés hangot. De ez csak tipp.... Ja és a tv nem esett le és nem sérült meg sehol. Előre is köszönöm a segítséget.
LG TV Táphiba?
Üdv mindenkinek LG CF 20E20 tipusú TV szivat mékpediglen hol indul hol meg nem.A táp általában mintha hidegen nem indulna de amikor elindul utána mindig bekapcsolható. Már az STRS 5707 es IC-t is kicseréltem újra mérve az elkók jók.Nem emlékszem,hogy ennél a tipusnál hogy indul a táp külön is megy a sorvégtől?Mérve a félvezetők is jónak tünnek.
Érdemes e használt lcd tvt venni
Szevasztok Felajánlottak egy FUNAY lcd tvt eladásra,ne kérdezzétek hogy pontoson milyen a tipusa,mert nem néztem meg. 3éves,nincs benne dvbt,semmi hiba nincs a kijelzőn,olyan50 ezerbe kerülne átszámolva forintra,szépen mutat. Nem tudom mit szóltk hozzá,lényegében azért tetszik mert jó nagy a kijelzője,már észrevettem sajnos,hogy már a kissebb képernyőre erősen öszpontositanom kell.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce