Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BELMONT 590 SM
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.2 MB
Page
2
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BELMONT 590 SM service manual (1st page)
Preview of BELMONT 590 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
BELMONT 590 SM service manual (2nd page)
Preview of BELMONT 590 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Hangtechnikára elektroncső típus kiválasztása, vagy helyettesítése? Hogyan? (12AX7)
Sziasztok! Ismét segítségetekre lenne szükségem. Elektroncsővel szeretnék építeni egy áramkört, viszont csővel még nem dolgoztam. Nem tudom konkrétan milyen paramétereit kell nézni a csőnek, ha hangtechnikai céllal szeretném használni (gitárhoz lenne, torzító pedálba) A cső amit a rajz szerzője ajánl: 12AX7 Találtam elektroncso.hu-n, de nincs nekik épp, mert ár nincs mellette. Az lenne a fő kérdésem, hogy mi alapján kereshetek hozzá helyettesítő csövet? Mit figyeljek az adatlapon? "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Ozaki HM050 5.1 házimozi mélynyomó búg
Sziasztok! A tárgyban is említett típusú 5.1 házimozi rendszer erősítő/esetleg táp részével lenne némi probléma: Bekapcsolás után pár perccel a mélynyomó elkezd folyamatosan búgni, és torz, élvezhetetlen hangot ad. Agya: PT2323 (http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/105/493266_DS.pdf) 6-Ch Audio Selector Van 3 sztereó, és egy 5.1 bemenete, az előlapról gondolom a PT2322-t megvezérelve választódik ki a megfelelő input. Ezután gondolom a PT2322 6-Channel Audio Processor IC jön (http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/70/499857_DS.pdf), ami részben a hangerőszabályzásért felelős, onnan pedig a különböző végfogok, majd az output kivezetés. Táp/subkondik, illetve sub végfokok próbaképpen cserélve voltak végső elkeseredésembe már pár éve (sub végfok túlmelegedés gyanúja miatt), persze a hiba ezt kiröhögte. Egyébként kondik nem voltak, és most sincsenek felpúposodva, szóval vizuálisan jónak tűnnek, ez persze semmit sem jelent, sőt valószínűleg érdemes lenne mindet kicserélni, de 60 darab van a vicces minőségű nyákon, a gagyi pákámmal hozzá se fogtam. A hwsw fórumon annó ráleltem egy sorstársamra is, ugyanezzel a hibával, de ő - gondolom jobb anyagi helyzetben volt - lecserélte. Ezt csak azért írom, hogy nem éppen egyedi hibajelenség lehet. A hiba pár percre megszűnik, ha a hálózati feszről egy fél másodpercre lekapcsolom. Jól sejtem, hogy ez valami kondi probléma lesz? Így első körben mit/hol lenne érdemes megvizsgálni rajta? Fotót nemsokára rakok fel. Esetleg Budapesten vállalná egy vállalkozókedvű tag, hogy ránéz eme fogyasztói társadalom céljára készített - egyébként otthoni célra elfogadhatóan szóló - hulladékomra? Gondolom egy hozzáértő, és egy szkóp segítségével nem lenne nehéz megtalálni a búgás forrását. Üresjáratban (input nélkül) is elkezd búgni.
Magnat 360 classic autóerősítő tápja nem indul el ,tilt
Sziasztok szert tettem a fent nevezett erősítőre a végfok és a táp közötti kábelek szét barmolva vissza forrasztgattam próba de csak elindul letilt pittyegés hallatszik a tápbólvan valakinek ötlete hol kezdjem?előre is köszönöm a segítségeket "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
SAMSUNG MAX-S720 3CD-s hifitorony - nem jó forgat
Sziasztok! Ez a 3CD-s torony a tányért néha nem a CD "lukra" rakja hanem felibe és beszorul a tányér. Valamikor 10x is forgatgatom jó helyre áll be . Rosszak voltak a nyomogombok azokat kicseréltem. A tányérfogatás csigás, NEM gumiszijjas, így a megcsuszást kizárom. Opto-kaput alkohollal megmostam már. A tányéron az opto rések megvannak. Lift gumiszijjas, de az jól müködik. Lézer olvas. Amikor kint van a tányér , már ott is félre tudja állítani pl "CD CHANGE" gombbal, motort is megfujtam már WD spay-el, nem erôlködik. Amikor behuzza a tányért valamikor 2 teljes kört is forgat, de nem mindig. Amikor "felesre" állitja magát, akkor a motor általában lelassul máshogyan is zug.. Ilyenkor megnyomom az EJECT-et kinyilik a tányér és következô becsukásnál már lehet hogy jó is lesz. Volt valakinek ehhez hasonló hibája?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling