Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
249.7 KB
Page
1
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar boss manual?
Document preview [1st page]
BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH service manual (1st page)
Preview of BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BOSS TW-1 TW1 TOUCHWAH TW
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
SHARP gyártmányú potenciométerhez alkalmazási ajánlást keresek
Üdv! Valaha az egyik átkosban a Ramovillnál dolgoztam, kollégám révén híradástechnikai dolgokat szereztem be. Így annak idején reményeket fűzve a dologhoz, két potenciométer is került hozzám. Bizonyára jó minőségű, sztereó potméterek, de már semmi dokumentumom nincs róluk. Ha valaki, aki régen ezen a vonalon ténykedett, emlékszik rá, örülnék a segítségének. A potméterek 7 db kivezetéssel rendelkeznek, és nem tudtam a nyitjára jönni, miképpen alkalmazhatnám - ha lehet egyáltalán - egy sztereo rendszerben.Volt valami furfang, hogy hangosság szabályozás, vagy ilyemi is beköthető legyen, de ez már csak halovány sejtés - volt ez vagy 25 éve. :( Megpróbálom majd az összes kivezetést az összes többivel kimérni, táblázatba rendezni, ha nincs más megoldás, de hátha valakinél ott a bölcsek kapcsolási rajza. 2 db-om is van, hátha nem maradnának adat híján parlagon.
Eladó SAP15N/SAP15P Végtranzisztor pár Kenwood erősitőbe
Sziasztok Lenne egy PÁR tévesen vásárolt(nem az volt a baja)Végtranzisztor SAP15N/SAP15P Kenwood erősítőbe kellet(TRAIT5N/TRAIT5P helyettesítője)akit érdekel írjon privit és megegyezünk.
Sony CDX_S 2200 autóhifi
Sziasztok Mesterek! 3db 5x 2,9 mm ledes 6 lábú smd mikrokapcsolót keresek, ez egy Sony cdx-s2200 autós cd-ben van./előlap/ Vagy előlap is érdekel. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek bontásból működőképes? Mert akkor vevő lennék rá. A boltban rendelés alatt/HQ/.Hogy mikor lesz? Üdv: Proci :help:
Luxman K-405 kazetta lejátszó ( deck ) túl gyorsan játszik [MEGOLDVA]
Sziasztok!

Életemben nem javítottam még decket, most itt a lehetőség. Van nálam egy fent említett Luxman amit már próbáltak javítani előttem. Az előzmények: rendesen működött míg egyszer csak nem volt hajlandó elindítani a lejátszást. Rendeltek hozzá új szíjakat és görgőt, kicserélték, hiba megmaradt. Ekkor kezdtek el kutakodni a panelon és vették észre, hogy a "reel motor" BA6229 driver ic forrasztásai megrepedeztek. Újraforrasztás után újra játszott a gép, de túl gyorsan. Ez azt jelenti, hogy kb 7 perc alatt játssza le a 30 percet és 2 perc alatt gyorstekerésben. Hangot valami nyekergést kiad némi zúgás kíséretében. 
Ekkor gondolták kicserélik a BA6229 ic-t, kiszedéskor azonban megsérültek, felszakadtak a forrpadok, a 10 lábból 8-nál. A beforrasztást megoldották áthidalásokkal. De megint nem volt hajlandó lejátszani  a kazettát. Ezt követően került hozzám.
Most már újra működik, az egyik ic lábnál nem volt megfelelő az áthidalás. De még mindig túl gyorsan pörgeti a kazettát. Amit még nem tudok, hogy a BA6229 végül újra lett-e cserélve.

És most jön a kérdésem. Előfordulhat, hogy a szíjcserénél ment félre valami? Vagy inkább a motor driver ic körül keresgéljem a hibát? Ahogy nézem a szerviz manuált, a szíj jól van feltéve. Viszont a zacskóban amiben küldték a lecserélt dolgokat, találtam egy kis műanyag alkatrészt aminek nem tudom mi lehet a szerepe.

Ja és keresek valami jó leírást amiből megismerhetném egy deck működését. Vannak ugye ezek a motorok, "main motor", "reel motor", "assist motor", amiknek egyelőre nem ismerem a szerepüket. 

Köszönöm!
nils
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce