Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
249.7 KB
Page
1
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar boss manual?
Document preview [1st page]
BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH service manual (1st page)
Preview of BOSS TW-1 TOUCHWAH SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BOSS TW-1 TW1 TOUCHWAH TW
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Transzformátor tekercselésére keresek kollégát 1-433-685-11(megoldva)
Sziasztok Keresek kollégát aki megtekercselné Nekem a következő készenléti transzformátort: 1-433-685-11 Ez egy Sony STR DE435 erősítő készenléti trafója. A prímer oldala szakadt. Nyíregyházára személyesen el tudom vinni de posta is megfelel természetesen. Aki megtekercselné Nekem az képem árral küldjön PM.et. Adatlapot nem találtam de a sec oldal terhelés nélkül megközelítőleg 14VAC kellene hogy legyen. Segítségeteket köszönöm. Üdv.: Gyula Ui.: De ha van valakinek ilyen vevő lennék rá. Megolldva zgyula jóvoltából aki vállalta a tekercselést. Köszönöm mindenkinek.
Yamaha RX V750 Házimozi végfok zárlat.
Sziasztok! Nem szoktam erősítőket javítani,de ez egy haver gépe. A baloldali front végfok ment zárlatba.Minden tranyó beszerezhető jó áron,de a 2sa 1770-et aranyáron mérik siniék.Ha valaki tudna normális pénzért nagyon megköszönném.
SPDIF zavarszűrése
Hello! Hálózati zavaroktól szeretném szűrni a digitális jeleket (mert átvitel-vesztés történik), ehhez kérnék segítséget. A felállás: keverő + 8m 75ohm antennakábel (éppen határeset) + vevő berendezés. Ez alap esetben tökéletesen működik. Tudom, hogy a fénytechnikát külön fázisra szokás kötni, de van, ahol ez problémát okoz, mert csak 1 fázis áll rendelkezésre, ez történt tavaly is. A füstgép (900W) kapcsolgatásakor 1-1mp-re elment a hang, mert a vevő szerint nem állt fent a kapcsolat (digital in led kialszik). Így akkor átmenetileg XLR-en lett megoldva a dolog, de azon közel 15-20dB jelcsökkenés van, bármennyire is maximumon használok mindent, tehát a keverőből nem jön ki annyi jel, amivel a kompresszornak dolgoznia kéne, mert -20dB-nél nincs tennivalója. A kompresszor expander funkciója sem elég erre a szintre, tehát az analóg átvitel erősen szükségmegoldás csupán, ami max 70-80%-os teljesítményt biztosít. Itthon tesztelve a digitális átvitelt azonos fázisra kötött füstgéppel nem tapasztalom a problémát. A helyszínen 20m hosszabbítón keresztül kapom az áramot, igaz itthon a falban is van annyi, tehát nem tudom releváns-e. (Hosszabbító kitekerve, nincsenek rajta hurkok a helyszínen.) 3 megoldás van pillanatnyilag, ami eszembe jutott: 1. zavarszűrős elosztó (80-as-90-es évekbeli, hátránya, hogy nem földelt) ez elé lenne kötve a füstgép és a szűrő mögé a vevő. 2. ferritgyűrű (nem tudom milyen méretet érdemes használni: PC-tápból bontott vagy hosszúkás, vékony, stb. ...) 3. szünetmentes tápegység (elvileg nem csak átmegy rajta az áram, hanem képes szűrni is valamennyit, kb. mint egy nagy kondi) A ferritgyűrűt az antennakábel vevő felőli végére tavaly próbáltam, nem volt elég (bár csak találomra raktam rá egyet egy másik készülék tápkábeléről). A keverő nem igényel földelést, a vevő (kompresszor, erősítő) igen, ahogy a füstgép is. Talán a földelésen megy a zavar? Ötleteket várnék, hogy mivel lehetne ezt a szakadást kiküszöbölni, ha az idén is csak 1 fázist biztosítanak! Előre is köszönöm!
JVC XT-MXG7BK teljes némaság
Hello ! Van egy JVC XT-MXG7BK hifi berendezésem amelyik némasági fogadalmat tett oly annyira hogy egy zörej egy reccsenés de annyi sem jön ki a torkán , minden működik minden állítható rajta csak hang az nincs egy gramm sem (hangszórók működő képesek !) , merre keresem a hibát igaz rajzom sincs ami alapján kutakodjak . Ha valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni azt megköszönném .
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce