Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
COBRA 19DX IV SM
OTHER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.3 MB
Page
25
Category
OTHER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
COBRA 19DX IV SM service manual (1st page)
Preview of COBRA 19DX IV SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
COBRA 19DX IV SM service manual (2nd page)
Preview of COBRA 19DX IV SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Vaillant VK INT 40/K-1E gázkazán rendesen begyújt, de a gyújtás nem áll le és letilt (a javítás felfüggesztve)
Sziasztok! Ismerősöm keresett meg ezzel a problémával, a szakszerviz kicserélte az hőelemet ionizációs elektródát és egy új vezérlőpanelt is belepróbáltak, de a hiba ugyanúgy fennáll. Ennél többre nem voltak képesek, nem tudták megjavítani, új kazán vásárlását javasolták. Az érdekesség az egészben: ha a vezérlőpanel ki van húzva valamennyire a csatlakozójából (amikor szerintem néhány kontakt nem érintkezik), hibátlanul működik. Először a hőelemre gyanakodtam, mert rendesen beindul, csak a gyújtást nem kapcsolja le, mintha nem érzékelné hogy sikerült begyújtani a gázt, de sajnos nem tudom mekkora feszültséget kell hogy adjon, 0.6-0.7V-ot mértem meleg állapotában. Ionizációs elektróda van benne. Utána kontakthibára gondoltam, találtam is 1-2 apróságot, ezeket kijavítottam de nem változott semmi. A paneleken található csatlakozókat is újraforrasztottam, ez sem segített, a csatlakozók kontaktjai jók. Vezérlőpanel száma: 45.006.199-004 Rev.05 Szívesen várom az ötleket/tippeket, ha esetleg lenne valakinek rajza, az sokat segítene. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv.
Digi beltéri kérdés
üdv. mindenkinek Azt szeretném megtudni egy kamionos barátom részére, hogy a 4100C beltérivel milyen csomagot illetve milyen műholdat tud nézni problémamentesen Németországban és Franciaországban. Egy alap info szerint a digi tv nem túl jó. A UPC t viszont nézik azt hogy okos szofttal vagy sem nemtudom. Ehhez kapcsolódna még egy kérdés.Az amoson régebben volt egy magyar csomag nem tudom ez elérhető e illetve van e más műhold elérési lehetőség magyar csatorn
120V 5A -es blower motort hogy tudnám 230V -rol üzemeltetni?
120V 5A -es blower motort, ami egy jakuzziban van. Hogy tudnám 230V -rol üzemeltetni, a leg költség hatékonyabb módon? Előre is köszönöm!
"Joney" DVR-6216F típ. H 264 szabványú, 16 cs. merevlemezes rögzítő hibája. MEGOLDÓDOTT!
Tiszteletem! Semmilyen más információval nem rendelkezem a címben említett készülékről, ami biztonsági kamerák képét rögzíti. link Ez a gyártó által megadott oldal, hátha plusz információ. A készülék hibátlanul bekapcsol, feláll a (UNIX-Embedded LINUX) oprendszere, látszólag működik. A készülék a beállított tömörítési munkától függően ciklikusan újraindul. Minél többet kell dolgoznia, annál sűrűbb az újraindulások gyakorisága, bár nem követ pontos időközöket, 2, és 10 perc között változik azonos paraméterek között is, "rapszodikusan". Van, hogy a menüben lépkedve, van, hogy "hozzá sincs nyúlva". A merevlemez helyett ki lett próbálva másik, de HD nélkül is ugyanezt a hibát produkálja. Először tápra gyanakodtam, ki lett cserélve másikra, a hiba fennmaradt, báre elsőre úgy tűnt, megszűnt, mert egy relatíve hosszú (talán 20 perces) hibamentes időszakot adott. A csipszet hűtésére gyanakodtam, de kézzel tapintva az is "csak" kézeleg, úgyhogy én nem arra fognám. Mit kéne néznem benne? Tápokat végigmérni? Nem túl pontos műszerrel mérve, közel jónak tűnik, +- 10%-on belül vannak, a nyákra szitázott feliratokra alapozva, +12 V, +5 V, +3,3 V, stb. Ha a felvétel le van állítva, és kiparkol a merevlemez, Akkor adja a hibát a legkésőbb, de nem múlik el tőle. A megoldás: A RAM BGA-gyöngyözése "jött fel" emiatt lett a gép instabil. Megpróbáljuk a sütést, hőlégfúvós pákával, de nem ma! Ahhoz kölcsön kell kérni pákát! Előre is köszönök minden setígtséget: Czink A.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce