Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

DANITA 440 SCH

OTHER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
836.1 KB
Page
1
Category
OTHER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar danita manual?
Document preview [1st page]
DANITA 440 SCH service manual (1st page)
Preview of DANITA 440 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    DANITA 440
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Sony PSP 2003 Nem kapcsol be
Üdv mindenkinek! A fenti játékgép bekapcsolás után zöld led világít, de a rendszer nem tölt be. Elöéletéröl nem tudok semmit igy kaptam. Akku nincs hozzá csak töltö. Ha kapnák valami utbaigazitást köszönettel venném.
Kapunyito KEY CT 202 24 berendezés hibakod ERR2
Udv. Egy barátom kért tölem segítséget-a kapunyito berendezése hibát jelez-ERR 2. Nem müködnek a szenzorok,manuálisan viszont tudja irányítani. Szenzorcsere volt,a kábelozás is átmérve.esetleg valami tanács esetleg rajz a berendezéshez?? Elöre is köszöntem!!
négyszög jel generátorban lévő íc beazonosítása
Üdvözlök mindenkit! Az egyik autó villamossági szerelő barátom állított be hozzám hogy csináljak neki egy kis elektronikát ami 1 KHz -es négyszögjelet állít elő. Hozott egy működő képes mintát de az ic-n természetesen lekaparták a feliratot kb 0.5 mm mélységben. amit ki tudok nézni belőle hogy:16 lábú ic 16-os láb +12 v 8-as és 5ös láb GND a 6os 7es láb között 1 nf kondi 9es lábon a poti csuszkája amivel a frekvenciát állítja a poti másik kettő lába +- ra van kőtve A 4 es láb a kimenet. Én arra gondoltam hogy valami cd40xx sorozatú ic lehet de nem igazán volt barátom a gugli. Ha valaki tudna valami ötletet a megoldásra azt megköszönném.(az 555 nem tudom miért de nem igazán felelt meg a feladatra.) Krisztián
REMIX W91?? feszültségszabályzó bekötése
Sziasztok! Egy ismerősöm a következő problémával keresett meg. Egy kivénhedt KRAZ teherautó átalakítására szánta el magát... Mégpedig, TraktorPulling versenyre traktort gyártanak belőle(természetesen csak a poén kedvéért, hiszen a "Nagy kaliberű" gépekkel nem veheti-fel a versenyt -bár ma beindítva elég tekintélyes hangja volt a 8 x 1,9 = 15 liternek-). A műveletet, természetesen, a lecsupaszítással kezdték (motorház, és a -valamikor fából készült- vezető fülke eltávolításával), mondanomsem kell, az oldalcsípő, harapófogó, kisbalta igen-igen szerephez jutott :shock: Innentől, az a feladat vár rám, hogy építsem vissza, az alap szintű "autó villanyt", Elől, hátul világítás, indítómotor, víz hőfokmérő, olajnyomás jelző, valamint a generátor töltőköre, melyben a segítségeteket szeretném kérni. Természetesen mivel mindent "szakszerűen" kikötöttek (lásd kis-balta), ezért az eredeti állapotokra nem tudok támaszkodni(vagyis-hogy melyik vezeték hová mehetett. :( Ma a rám váró feladatok közül, szinte mindent sikerült elvégezni, kivéve, a töltést. Mivel a meló helyszínén nem-volt NET, ezért a "kezembe nyomott -és a Topik címében nevezett- fesszabályzónak, csak most tudtam utána nézni (sajnos sikertelenül) a valamikor nagy nevű, és Bennünket alkatrésszel ellátó REMIX-ről, a GOOGLE-nak is csak néhány "Dj" oldal jut az eszébe. :weep: Ami látható a szabályzón, 6 darab csúszósaru (fiú), a következő elrendezésben: Felső sor balról: B+ ---- DF ---- B- Alsó_ sor balról: D+ ---- D- ---- TG A generátor, egy Szovjet 24V-os példány, csatlakozó pontjai -a rajtahagyott, és "vizuálisan-is" jól látható 6-os csavar = B+ = Akku, Gerjesztő bemenet = szénkefetartó = DF, És talán egy Akku- = Test = B- = D-. (a B-, és D- az egyébként beöntött szabályzóban közösítve van. Amit végül-is ki tudtam nyomozni, az imént írtakon kívül, hogy a szabályzó D+ bemenete, a generátor segéd diódáinak kivezetéséről kellene hogy kapjon villajnyt, de mivel ennek a generátornak ilyenje nincs, ezért gondolom, hogy a B+ ról kell neki adni, hogy a DF en legyen mit küldenie a gerjesztő tekecs számára!? Viszont totál "???" a TG saru. az mi a csoda lehet? kell-e oda kötnöm valamit??? Nem szeretném az akkukat sem felforralni,(bár ez feszméréssel ellenőrizhető) vagy még inkább a szabályzót ki fektetni. És most így a mondandóm vége-felé tartva, bocsánatot kérek mindazoktól, akik végig olvasták -e hosszúra nyúlt mondandómat -mert belátom 2-3 mondatban meglehetett volna kérdezni mi az a TG kivezetés-, de a reggel 6-óta tartó, többnyire tűző napon elkövetett meló után, jól esett kiírni magamból, a +/- élményeket néhány sör társaságában. :D Ja, és 08-04-én kedden készre kellene szerelnem a "talicskát". A segítséget előre-is köszönöm. Üdv Tibi.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce