Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

EMG 1175 2 SM

METER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
10.4 MB
Page
66
Category
METER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar emg manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
EMG 1175 2 SM service manual (1st page)
Preview of EMG 1175 2 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
EMG 1175 2 SM service manual (2nd page)
Preview of EMG 1175 2 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    EMG 1175
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant METER forum topics:
EMG-1464 DMM magyar nyelvű gépkönyvét keresem
"Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!" Helló ! Keresem az EMG-1464 nevű DMM magyar nyelvű gépkönyvét megvételre, cserére vagy kölcsönbe fénymásolni. Minden megoldás érdekel, de KIZÁRÓLAG a magyar nyelvű gépkönyvet üldözöm. Van ugyan a neten angol nyelvű, de mivel a gép működési elvét szeretném megismerni egy javításhoz, így el szeretnék kerülni minden olyan félreértést, ami az idegennyelvű kiadványban esetleg felléphet (nem vagyok műszaki fordító). Azzal is megelégszem, ha valaki jól olvashatóan 300 dpi-vel egy pdf-be vagy JPEG-ekbe nekem leszkenneli. Nagyon megköszönöm a segítséget. A gépet mindenképpen szeretném megjavítani, de ahhoz szikségem van a pontos működési mechanizmus ismeretére. Azt pedig a legegyszerűbben a magyar nyelvű gépkönyvből tudom meg (pláne, ha még a méréási utasítás is benne van). "Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!" Bár rajzot, stb...... a fentiek szerint, de kivételesen nem teszem a felfüggesztettek közé. Uniman által belinkelt oldalnál autentikusabb nem hiszem, hogy létezik. Aki netán tud, az jelezze!!
EMG-1392 30kV-os nagyfeszültségű mérőfejből hiányoznak az ellenállások
Helló ! Bocsánat, ha offtopic leszek, de a Javítás rovatba nem tudtam beírni valamiért. Így inkább ötletekre vadászom. Szereztem egy hibátlan EMG-1392 típusú nagyfeszültségű mérőfejet. Annyi baja van, hogy a benne lakó 2x740 MOhmos ellenállásokat az előző tulaj eltörte (valami üvegtestű ellenállások voltak). Szeretném megjavítani a mechanikailag tökéletes állapotú mérőfejet. Ötleteket szeretnék kérni, hogy a mai kereskedelmi forgalomban megkapható legnagyobb értékű ellenállásokból összeállított ellenállásosztóval ki lehet-e váltani a hiányzó ellenállásokat ? Annyi rémlik, hogy egy ellenállás párszáz voltot, egy-két kilovoltot tud csak elviselni átütés nélkül. Hogyan lehet megoldani mégis azt, hogy a 30kV-ot elviselje a pótlás, átütés nélkül ? Esetleg az ellenállásláncot zsugorcsőbe téve működne ? Köszi minden ötletet. Tudom, hogy az ötlet elsőre dörzskerekesnek látszik, de attól még megpróbálnám kivitelezni a javítást. Mindenből lehet tanulni. A kudarcból is.
Milyen célszerszámmal lehet levenni az EMG TR-4664 előosztóját? (Megoldva)
Sziasztok!

Ha van itt volt EMG-s, kérem, segítsen! A BNC aljzat anyját mivel húztrák meg? Illetve mellette a modul rögzítőcsavarját csak az előlap eltávolításával lehet eltávolítani?

Előre is köszönöm!
T.
 
EMG 12564/D generátor csak félig van összerakva! A fele hiányzik. Help!!!!
Üdv mindenkinek. A minap kaptam egy teljesen gyári 2 MHz funkció generátort. A motyó EMG gyártmány,12564/D TR 0458/D Legnagyobb megdöbbenésemre sem a trafó, sem a középső nyomógomb sor, sem a potik nincsenek bekötve! Zsír új az egész kütyü! A probléma az, hogy 12564 rajz van fönt, de a /D nincs. Ez a dög meg nyomokban sem hasonlít a sima 12564-höz. Itt ülök egy gyönyörű gép fölött, aminek a fele gyárilag nincs benne. Ez a kütyü még soha sem volt bekapcsolva és nincs hozzá rajzom! Felteszek róla néhány képet. Ha valaki tud segíteni egy rajzzal azt szívesen venném! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce