Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

FUJITSU SIEMENS AMILO SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SCH

NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.2 MB
Page
54
Category
NOTEBOOK-PC
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar fujitsu manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
FUJITSU SIEMENS AMILO SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SCH service manual (1st page)
Preview of FUJITSU SIEMENS AMILO SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
FUJITSU SIEMENS AMILO SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SCH service manual (2nd page)
Preview of FUJITSU SIEMENS AMILO SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    FUJITSU SIEMENS AMILO SI-2654 MY-031 SI2654 FIC MY031 REV 0.5 SI 2654 MY 031
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant NOTEBOOK-PC forum topics:
Ismét Fujitsu siemens Amilo PA 2548
Sziasztok! Most mondjon valaki okosat mert már a téboly határán állok! A fenti laptop a következőt műveli: Vásárlás után lelkesen telepíteném win7-el de nem bootol,sőt nem megy a kijelző sem.Szétborítottam és nincs benne bios elem(3v vezetékes,ha ilyet tud valaki megköszönném!),sebaj attol menni kellene.Kipucoltam az egészet ,átnéztem nagyítóval ,minden OK.!Összerak és után elindult,kijelző megy bootol telepítés elindul.Amikor formázáshoz ért lefagyott az egész a vinyó meg se moccant,gondoltam kuka irány a bolt vettem 1 újat.Beletettem ,telepítés indul,partrícionálás,formázás,telepítés OK:!Telepítés vége felé újra kellene induljon és megint nincs kép,hűtőventi pörög 1000-rel mérgembe leállít,akksi kiszed kimentem rágyújtani,kb 10 perc után vissza megyek akksi betol ,indít van kép,megy a noti.Na próba:kikapcs,bekapcs,nincs kép ,venti pörög.Akksi kiszed 10 perc után visszatesz,megy a gép.Hát én még ilyet nem láttam még filmen sem,lehet bios szaraxik?Hogy kell azt frissíteni vagy más baja van? Ajánlanátok megbízható szerelőt ? Teljesen tanácstalan és kétségbeesett vagyok mert 1 rahedli pénzbe van és a fiam szülinapja mindjárt itt van. Esetleg valakinek a Tanyáról elküldhetném? Várom szíves válaszotokat,Üdv:Miki. :help: :help:
Fujitsu Lifebook S7220 bios probléma
Üdv, Egy fujitsu lifbook s7220 notiról lenne szó, nem sikerült a bios frissítés, azóta nem indul. Bios-t sikerült kiforrasztani, de használható tartalmat nem találtam hozzá. Segítségeteket kérném egy korrekt bios tartalomért. A segítséget előre is köszönöm. Géza
FujitsuSiemens PA1538 laptop táp problémában kérnék segítséget. Köszönöm!
Sziasztok! Adott egy FujitsuSiemens pa1538 laptop! Az oldalon meg is találtam a rajzát. A problémám a következő: A lapit töltőre dugva semmit nem csinál, tehát sem a power led, sem a töltést jelző led nem világít, és látszólag a power gombra sem reagál.(fuse OK, fesz. OK) Mivel nemrég kezdtem csak érdemben foglalkozni laptopokkal, így alapvető információk hijján nem tudok tovább lépni! A kérdésem az hogy konkrétan milyen összefüggés van a táp ic, a chipset BGA, és a bios chip között? A bios-ic -t sajnos már valaki b**gatta és a rajzon azt látom hogy kommunikál mind a táp ic-vel, mind pedig a BGA-val!(többek között) A tápáramkör (U9) függetlenül vezérli az akku töltést az akku i2c keresztül? vagy a BGA vezérli a tápáramkört és a töltést? Vagy a bios felelős a teljes vezérlésért?(ennek hibája megmagyarázná hogy semmi életjel) Esetleg bios nélkül is legalább a töltésnek el kéne indulnia? Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
Fujitsu Amilo pro 2010 laptop
Üdvözlök mindenkit! Segítséget kérnék hozzáértő laptop javításban tapasztalt emberektől. Van egy fujitsu amilo pro 2010 típusu laptop amivel a következő történt. Rossz volt a háttérvilágítása, konkrétan az invertere. Miközben méregettem végig a dolgokat rajta, az egyik 8 lábú ic villant egyet és azóta se kép se hang. A töltés led és a wifi led világít, venti megy dvd-t leteszteli de a gép nem indul be. Pedig előtte szépen töltötte a windows-t is csak nehezen lehetett látni a képet a háttérvilágítás hiánya miatt. Most a gond az hogy nem is tölti be magát, és a feszültség értékek is eltüntek az inverter kábel alaplapi oldalán is. Külső monitorra se ad képet. Van egy 4 lábu smd szerű valami a táp csatlakozónál, aminek az egyik oldalain megvan a bejövő 20v de a másik kettőn nulla. Én erre gyanakszom, de mivel nincs rajta semmi írás csak egy fehér pötty ezért beszerezni sem tudok ilyet, hogy próba képpen kicseréljem. Ötleteket várnék, és azt is hogy a táp melletti valami az mi is pontosan. Biztosíték, feszültségszabályzó, vagy micsoda?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce