Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

IDTECH ITQX21 LCDPANEL DATASHEET

DATASHEET - OTHER
Type: (PDF)
Size
215.2 KB
Page
34
Category
DATASHEET
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar idtech manual?
Document preview [1st page]
IDTECH ITQX21 LCDPANEL DATASHEET service manual (1st page)
Preview of IDTECH ITQX21 LCDPANEL DATASHEET [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
IDTECH ITQX21 LCDPANEL DATASHEET service manual (2nd page)
Preview of IDTECH ITQX21 LCDPANEL DATASHEET [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    IDTECH ITQX-21 DATASHEET ITQX21 LCDPANEL ITQX 21
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant DATASHEET forum topics:
CL-5V6W távirányítós szolár LED reflektor használati utasítás
Üdvözöm a Tanya lakóit!
Kaptam egy 10W-os CClamp CL-5V6W távirányítós LED reflektort javításra.Az alap hiba a  szolár panel és a reflektor közötti hosszabbító kábelnél a polaritás fel volt cserélve.Ebből kifolyólag az akku nem kapott töltést. A benne lévő akkun semmilyen felirat nincs.Lítium akkura tippelek,mert van rajta egy kis NYÁK és talán az védi az akkut a túltöltéstől.Mikor hozzám került a szerkezet az akkuban 2V körül volt a feszültség.Miután a polaritást megfordítottam a szolár cella a fénytől függően 50-től 500 mA-ig töltötte az akkut. A kérdésem a következő: én azt tapasztaltam, hogy a lítium-ion akkuk két típusban 3,7 V és 4,1 V-osban léteznek,jól gondolom? Az akku idáig külső tápról 300 mA-rel töltve 3,3 V-ig  jutott. Elképzelhető, hogy el kell érnie a 3,7 vagy 4,1 V-t. Megszakításokkal  körülbelül 3-4 órát töltöttem.
Láttatok már szétszedve ilyen holmit?
Nincs-e valakinek hozzá használati utasítása, mert a távirányító gombjainak funkciói nem világosak. Ahogy megszűnik a töltés a reflektor bekapcsolódik. Van rajta 3,5 és 8 órás intervallum gomb. Mikortól számítódik az idő,amikor megnyomom a gombot, vagy amikor besötétedik? Az AUTO gombnak mi a  funkciója?Stb.
Üdvözlettel
Pistili
Epson EMP x5 projektor hekkelése gyári ballasztal, új típusú lámpához (megoldva)
Üdvözlet minden szakembernek!

A történet a következő: adott egy nagyon olcsó, de attól még tökéletesen(*) működő projektor, amiben idő előtt(?) elhalálozott a lámpa.

Tegyük hozzá, hogy nem eredeti (epson elplp41 170W 80V UHE) lámpa volt, hanem valami GE CMH vagy Philips CDM-T vagy hasonló:


Amiből sajnos ilyen lett (bár ez nem tisztázott mitől - menet közben elég ruganyos padlón ugráltak mikor elment a kép)


Ugyan szikra-tér nem tűnik kiégettnek, vagy sérültnek, nem tudom megérné-e próbálkozni a bevezető szál javításával, működne-e az úgy még, és biztonságos lenne-e? (másik kérdés, hogy ~1000°C-ig ellenálló kötést mivel lenne célszerű kialakítani)

Részletesebben elmerülve a leírásában ez a tönkremenés hasonlít a 32. oldalon tárgyalt "eresztő szikrakamra" leírásnak, de aki pontosabban tudja, kérem írjon!


Ezek után akkor rá is térnék a lényegre: Vettem egy új ilyen lámpát (Philips CDM-T 150W / 942 G12) és szeretném kikérni a véleményt, hogy lehet-e a gyári ballasztot módosítani hozzá, hogy jobban elviseljék egymást?

A lámpa: 150W 90V 1,7-1,9A de ~150Hz környékén szeretné a tápot A ballaszt: (a gyári pilács adataiból) 170W max (2 móddal) 80V AC, de a méretei alapján szerintem VHF. Jó lenne azért többet tudni róla, de a vezérlő IC (NEC MYS 500T ) valsz egyedileg programozott vezérlő lehet, mást nem nagyon találtam róla.

A lámpáról bővebben: http://www.ecat.lighting.philips.hu/l/professzionalis-fenyforrasok/kompakt-nagyintenzitasu-gazkisueloe-lampak/mastercolour-cdm/mastercolour-cdm-t/928084605131_eu/ üdv, ck
National óramosó berendezés huzal potméter újra tekercselése vagy helyettesítése
1950-es évekbeli óramosó berendezés javítása során botlottam abba a problémába, hogy a gyári huzalpótméter sajnos előregedett igy az ellenállás huzalok elszakadtak. Sajnos nem találtam senkit aki újra tekercselné az eredeti potmétert pedig nekem ez lett volna a legkedvezőbb megoldás mert a berendezés minden elem colos méret. Ha valaiknek van információja poti tekercselésről megköszönném a segítségét. Kisebb átalakítással viszont meg tudom oldani a hazai volt Remix poti beszerelését. Találtam viszont olyan céget aki gyárt hasonló pótmétert de egyszerüen nem tudok velük egyeztetni igy sokkal egyszerübb lenne a kinálati termékeikből rendelni viszont sajnos a potinak nem tudom minden paraméterét. A hibás pótméter 2.5 K és 60mm a külső átmérője. A potméter egy szénkefés villanymotor fordulatszámát szabályozza mely mindkét irányban képes forogni. 236V-nál mért induló áramfelvétel 200mA folyamatos terhelés nélküli maximális fordulaton 130 mA . A cég kinálatában 2,2 K és 2,7 K potméterek léteznek készen ill 45mm átmőrő 40W, 53mm átmérő 20W. Szeretném a segítségeteket kérni véleményetek szerint melyik potméter lenne alkalmas a gép üzemeltetéséhez. 
Segítségeteket előre is Köszönöm
Digi beltéri fekete-fehérben
Sziasztok! Egy érdekes hibával nem jutok igazán dűlőre. Digi társkártyás előfizetés, hyundai beltéri (asszem), ezüst szinű, megtört előlapos, a társ nézőnél "egér"-távirányító. A "fő"-nézőnél semmi gond, tökéletes a kép. A "társ"-nézőnél túlnyomórészt fekete-fehér. Arányaiban kb 2-3 hét ff, aztán 1-5nap színes. Ha a társ-tv antenna kimenetére dugom a fő-tv-t, akkor azon szines, ha visszadugom rá a társ-tv-t megintcsak ff. Koaxot átmértem, szigetelésre, rövidzárra jó. A társ-tv-n a helyi kábeltv jó, szines. Társ-tv-n nézem a digit, ff. Tv-nek a menüjébe lépek, hogy közben látom a digi képét is, akkor a menü színes, a kép alatta ff. Ha a digi menüjébe lépek, akkor a digi menüje is ff. A tv egy Thomson szerkezet, kb 3-4 éves lehet, de a pontos tipusát nem tudom. A "fő"-tv-vel ugyanebben az időben nézve az adást, a beltéri csatlakozójáról színes a kép. Amikor kimentem a hibára, akkor éppen szines volt a digi. Azonban, amikor kikapcsoltam a távirányítóval a digit, majd újra be, utána már csak ff maradt. Most is úgy nézik. A kép egyébként éles, jó jelszinttel, de nem mondhatom teljesen tisztának, talán mintha lenne egy kis interferencia jellegű dolog a képen. De nagyon halványan! Mióta társkártyás előfizetésük van, azóta meg van ez a hibajelenség. Azóta már kétszer cseréltek digi beltérit, ez most a harmadik. Elmondásuk szerint, csere után 1-1,5 hónapig jó minden, aztán egyszer csak ff lesz a világ. Találkozott már valaki ilyen hibával? Köszi! Üdv! Imre
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce