Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

IDTECH ITSX95L LCDPANEL DATASHEET

DATASHEET - OTHER
Type: (PDF)
Size
249.4 KB
Page
31
Category
DATASHEET
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar idtech manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
IDTECH ITSX95L LCDPANEL DATASHEET service manual (1st page)
Preview of IDTECH ITSX95L LCDPANEL DATASHEET [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
IDTECH ITSX95L LCDPANEL DATASHEET service manual (2nd page)
Preview of IDTECH ITSX95L LCDPANEL DATASHEET [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    IDTECH ITSX-95L LCDPANEL DATASHEET ITSX95L ITSX 95
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant DATASHEET forum topics:
Play Station 2 kontroller, fólia fémréteg szakadás
Üdvözlet kedves kollégák! Van nekem néhány régi PS2 kontrollerem amit szeretnék megjavítani. A hibája szinte mindegyiknek ugyan az, egy bizonyos fémgőzölt fólia csík megszakadása ami miatt egyik gomb (lefelé kurzor gomb) nem működik. A megoldásra láttam hogy árulnak az ebay-en hozzá komplett fóliát, de szerintem nagyon könnyen javítható lenne ha tudnátok ajánlani valami ragasztót ami vezeti az áramot. Úgy szeretném megoldani hogy a kérdéses szegmenshez ragasztanék egy fémszálat és ezt közvetlen a panelra forrasztanám ahová eredetileg csatlakozott. Tudtok-e ilyen ragasztót ajánlani nekem? Köszönöm a segítséget! Üdv! 
Roland SPD-S javítás: sípoló hang a kimeneten. - megoldva.
Segítséget szeretnék kérni egy javításhoz! Hibásan vásároltam egy Roland SPD-S sampling padot, kockáztatva, bízva abban, hogy talán meg tudom javítani. Eredetileg nem csinált semmit, bekapcsolva csak a kijelző világított. A készülék 9v-os külső táppal működik. Belül a sasszin négy különálló táp áramkör van. Egy áteresztő tranzisztoros stabilizátor a +9V -nak. Egy dc/dc konverter (invertáló) a -9V-nak. Ez a kettő az analóg audio műveleti erősítőkhöz kell. Egy 7805 ic +5V a digitális rész számára. És egy dc/dc konverter +3,3V szintén a digitális áramköröknek Megbontva az első szemmel is látható hiba az volt, hogy szinte az összes elkó a táp tészben ki volt pukkanva. Elkók cseréje után a készülék életre kelt, minden funkciója működik, csak egy baj van vele: A hang kimeneten a hasznos hang mellett egy 2,5kHz-es sípolás is hallható, valamint mély hangok lejátszása esetén ez a jel még erősebben a hasznos jellre ráinterpolálva + egy oktávval feljebb is hallható (5kHz). Arra gondoltam, hogy a táp felől érdemes kezdeni a nemkívánatos jel keletkezésének keresését. Oszcilloszkóp híján egy HF erősítő bemenetével tudtam csak "ráhallgatni" a tápokra. A zavar kis mértékben a +-9v os ágban jelen volt, (a +5v-ra már nem emlékszem) de amilyen ricsajt találtam a +3,3V-os tápágon, az katasztrófa. Nem tudom, hogy normális dolog-e az, hogy a digitális áramkörök ijen nagy zajt csapnak a táp felé? Elválasztottam a +3,3V-os tápágat, hogy üresjáratban megnézzem. Egy 180Hz ismétlődési ciklusú tüske sorozatot találtam. Ezt hallgatva nem sípolás, hanem nyekergés, de valyon szabad-e ilyet csinálni egy DC/DC konverternek? A DC/DC konverter rajza a csatolmányban. A teljes készülék service manual-ját feltöltöttem, most a rendezetlen anyagok között megtalálható. A tápon jelentkező zaj jelalakját képen csatoltam. Nem tudom tovább keresni a hibát, amíg a tápot el nem csendesítem. Konverter IC cserélve, ugyanaz a jelenség. Tranzisztor cserélve, ugyanaz a jelenség. Az időzítő kapacitást megmértem, elvilig jó, 170pF körüli. Ilyen kapacitás mellett a DC/DC konverter ic-nek kb 100KHz-el kellene hasítania. Szóval először is a DC/DC konverterrel kapcsolatban kérnék segítséget, mi lehet ez a zümmögő jelenség a kimeneten? Minden segítséget köszönök! András
Intelligens ház
Jelen munkám kapcsán felmerült, hogy egy kicsit sem hétköznapi villany, riasztó, IP-kamera, Cat5 és Cat6 hálózat, koax és DLNA tv, stb. rendszereket tartalmazó villanyszerelésemet egy kicsit el kellene vinni az inteligens ház irányába... A minimál követelmény az, hogy távozáskor egy gombnyomásra lecsukódjanak a villanyok mind a kb. 40 helyiségben, meg az udvaron (kb 110 kör). Ezt körönként egy impulzus és egy normál relével egyszerűen el tudom követni...ehhez könnyen tudok valamilyen távvezérlést adni... De!!! ha már ennyit költünk a vezetékelésre és a relékre, akkor jó lenne, ha valami mai technikával (érintőképernyő) monitorozni tudnánk és be tudnánk avatkozni... Csináltatok már ilyent??? Nem feltétlenül jelenlétérzékelős csodamegoldásokra gondolok, hanem használható elegáns dolgokra... Minden ötletet köszönettel fogadok!!!
westen novadens gázkazán e133 as hibakód
Sziasztok! Az egyik kollégámnak van egy ilyen kazánja ami az e133 as hibakódot (gázhiány) írja, a szerelő 55 ezerért új panelt javasol. Találkoztatok már ilyen hibával ? javítható a panel vagy kell egy új. Előre is köszi a segítséget.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce