Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

IDTECH ITXQX20 LCDPANEL DATASHEET

DATASHEET - OTHER
Type: (PDF)
Size
93.4 KB
Page
2
Category
DATASHEET
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar idtech manual?
Document preview [1st page]
IDTECH ITXQX20 LCDPANEL DATASHEET service manual (1st page)
Preview of IDTECH ITXQX20 LCDPANEL DATASHEET [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
IDTECH ITXQX20 LCDPANEL DATASHEET service manual (2nd page)
Preview of IDTECH ITXQX20 LCDPANEL DATASHEET [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    IDTECH ITXQX-20 DATASHEET ITXQX20 LCDPANEL ITXQX 20
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant DATASHEET forum topics:
Sagem ITD91BS HD DVB-T vevő készülék memória hiba
Üdv! Az lenne a problémám, hogy van a családban egy Sagem ITD91BS HD DVB-T vevő készülék, amely minden kikapcsolás, akár készenlét utáni visszakapcsolás után elfelejti az RTL Klub, és a TV2 csatornát, a többi adó benne marad. Ha újra futtatom a keresést megtalálja, ha kikapcsolom megint semmi. Valaki tudna segíteni mi lehet ilyenkor? Köszönöm! Egészítsd ki a címet!! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Kézfertőtlenítő adagoló [F]
Üdv Mindenkinek ! Szeretnék egy ötletet,amivel munkahelyi problémámat megoldhatnám. Nem az én dolgom lenne ,de akinek ezt meg kellene oldani az fél éve nem jut megoldásra,mert a keresett alkatrést állítólag már nem gyártják,így beszerezhetetlen. Adott egy műtéti bemosakodó medence(olyan ,hogy ketten egymás mellett is tudnak kéztisztítást,majd kézfertőtlenítést elvégezni),mivel műtéti bemosakodásról van szó kézzel nem szabad semmihez hozzáérni,csak egy érzékelő alá tartott kézre egy pumpa addig adagolja a szert amíg azt az ember ott tartja,majd leáll. Az egész szerkezet kb.akkora mint egy cigisdoboz 2/3-a,és az egyik oldalán vannak az érzékelők egy sötét plexi alatt,az egész kemény műgyantával kiöntve tehát szétszedni sem lehet. Fontos,hogy 0-20cm között érzékeljen csak,hogy más ne indítsa el a pumpát. Az egész dolog kap egy AC24V-ot,és kijön belőle a DC24V ami működteti a pumpát. Egy nem elvi kapcsolás,hanem egy bevált és kipróbált működő rajzom lenne akkor megépíteném,és elfelejthetném a fél éve húzódó problémát. Minden építő jellegű hozzászólást megköszönök ! Üdv:János "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Beltéri egység tápjában található IC beazonositása (megoldva)
Üdvözletem mindenkinek ! Olyan irányú kérdéssel fordulok a tisztelt tagság felé , hogy a tv -m beltéri egységét meglátogatta egy nagyobb feszültség (villám) mint amit elviselt volna ebből kifolyólag a táp részben található IC megadta magát és elszállt a szó szoros értelmében mert teljesen lerepült a teteje , ezáltal nem lehet elolvasni a típusát . Amit ki tudtam olvasni az annyi hogy a felső sorban ezt találtam : "1200P60 " , középen ami megmaradt :"....CL , és alul ennyi látható :"....42G " Az a kérésem ha valaki tud a be azonosításban segíteni azt nagyon szépen megköszönöm .
UPS sorban
Sziasztok! Itt ülök a semmi közepén és az egyik szünetmentesünkben rossz az aksi. Sajna ma a fő betáp állandóan elmegy és a számgépek szünetmentesről mennek. Most derült ki, hogy beteg. Van egy nagy 5kW-os szünetmentes, a rossz az csak 1kW. Nem tudom egyenesbe átdugni, mert a rajta lévő gépeknek folyamatosan menni kell. Tehát az nem megoldás, hogy leállít átdug. A nagy szünetmentes kimenetére átkábelezhetem a kicsi bemenetét? Van valami akadálya?10 percig bírja a kicsi. Üdv Irakból a kurd hegyekből:)
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce