Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

IDTECH ITXG77 LCDPANEL DATASHEET

DATASHEET - OTHER
Type: (PDF)
Size
232.7 KB
Page
24
Category
DATASHEET
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar idtech manual?
Document preview [1st page]
IDTECH ITXG77 LCDPANEL DATASHEET service manual (1st page)
Preview of IDTECH ITXG77 LCDPANEL DATASHEET [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
IDTECH ITXG77 LCDPANEL DATASHEET service manual (2nd page)
Preview of IDTECH ITXG77 LCDPANEL DATASHEET [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    IDTECH ITXG-77 DATASHEET ITXG77 LCDPANEL ITXG 77
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant DATASHEET forum topics:
humax digi beltéri
Üdv! Sajnálatos haláleset után "örököltem" egy humax digi tv-s beltérit. A kártyát le kellett adni, mert lemondtuk az előfizetést, de a beltéri a bekötéskor meg lett vásárolva. Jó ez valamire? Más szolgáltató kártyájával múködik vagy szoftveresen fel kell oldani?
Bosch Rotak 34 fűnyíró motor forgórészt keresek Lezárva!
Üdv Mindenkinek!

Újabb rövid életű elektronikai hulladék... BOSCH Rotak 34 fűnyíró. Rövid hibaleírás: a kommutátorból letört 2-3 szegmens, ez vitte a szénkefét valamint a szénkefe tartó műanyag házat is eltörte. (mindkettőt).
Új motor vásárlás kizárva. Viszont hátha van Valakinél bontott motor, vagy esetleg forgórész üzemképes 2 db szénkefe valamint az őt tartó műanyag ház szintén 2 db.
Minden segítséget köszönök

Tamás
IDK - PVCO-10 egyposztos video-kaputelefon a kültéri egységi hivógombra nem reagál!
Udvözlök Mindenkit! A cimben szereplő készülék utmutatoja ez:link Ebben azt irja,hogy a belteri egyseg bekapcsolasaval csak ki lehet tekinteni,de nincs hangos osszekottetes.Ez csak akkor van,ha kint megnyomjak a hivogombot.A belterin minden funkcio müködik.Kép van.Ez LA72910V Fm modulator/demodulator IC-kkel van megoldva, 1,2 Megán,kéteres vezetéken müködik minden.A kültéri egységben modulator modban, a 10-es labon "2nd Call" nyomogomb funkcio van.(magas szint 2V,alacsony szint 0,4V alatt)Ezen drotot mérek testhez képest.Megtáplálva 0V,gombbal vagy anélkül.Nem tudom visszakövetni az áramkört.Nem talaltam sehol rajzot,vagy valamilyen utalast a té mával kapcsolatosan. A kerdésem az,hogy jó nyomon járok-e,erröl lenne az inditás? A hang asztali kihangositos telefonokban is hasznalt MC34018 - as IC-kkel van megoldva,feltetelezem csak,hogy simán audiofrekvencián van ráültetve a vonalra.Egy ACT4060A -t cseréltem a beltériben(dc/dc konverter 5V-ra állitva).A kültérin mindig van alapzaj, jelkövetöt téve a vonalra, visszahallom a hangom a külsö mikrofonrol. Tisztelettel Csete Ferenc
Lucs-2 (ЛУЧ-2) vetítő motor forgórész zárlat hibakeresése, érdekességei
Sziasztok! Egy orosz Lucs-2 (ЛУЧ-2) 8mm film vetítő soros gerjesztésű kefés univerzális motorja a következőket produkálja: - Lassabban forog, mint kellene teljes feszültségen is, de megy mindkét irányban. Fordulatszámot egy soros 400ohm/25W potival lehet szabályozni, eredetileg kb a poti félállásában volt a normális vetítési sebesség. Úgy saccolom, hogy kb fele annyit tud fordulni a motor eredeti állapotához képest, mechanikus szorulás nincs. - Megnövekedett áramfelvétel, kb 1,5x-es. - A forgórész egy adott helyzetéből megindulni nem tud, csak búg 2x-es áramfelvétellel, meglökve elindul. Ebben a helyzetében a kefék közötti ellenállás 6ohm, 90fokkal elforgatva 50ohm. Forgatás közben 90fokonként 6-50ohm között változik az ellenállása. Ebből tekercs- vagy menetzárlatra gondolok. Ha viszont nem ebben a helyzetben állt meg, akkor simán elindul. - A kommutátor szeletek között kitakarítottam a berakódott koszt, szenet, de nem javult meg. - Viszonylag nagy kefetűz van. - A motor nagyon melegszik. - Az állórész 58ohm, ezt jónak gondolom. Valószínűleg újra kell tekercseltetni a forgórészt, de pár kérdés felmerült ami a forgórészt érinti, esetleg nem szokványos módon kell újra tekercseltetni. Az alábbi pár furcsaságot nem tudom egyelőre hová tenni: - A forgórész 8 szeletes vasmagjához 24 szeletes kommutátor tartozik, minden kommutátor szelethez 2 szál drót csatlakozik. Ebből azt feltételezem, hogy 24 tekercs lehet rajta, vajon ez hogyan helyezkedhet el egy 8 szeletes vasmagon? Mi oka lehet ennek? - A forgórész két végén egy-egy körbeforrasztott huzalköteg található, mintha valami egymenetes rövidre zárt tekercsekként lennének ott. A motor adatai: Típus: ДУ-15Б Ez a felirat szerepel a kefetartó pajzson: СДЕЛАНО В СССР ДУ-1563 127V 0,35A 50Hz kb 40W Soros gerjesztés Forgórész vasmag 8 szelet, kommutátor 24 szelet Vetítési fordulatszám kb 2880/min, de ennél többet is tudott, kb 4000-5000 körül. Jelenleg kb 2400/min maximális fordulatot mértem. Találkozott már valaki hasonló motorral? Bármilyen gondolatot szívesen veszek akár a tekercseléssel, akár a működésével kapcsolatban is.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce