Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

IDTECH ITQX20E LCDPANEL DATASHEET

DATASHEET - OTHER
Type: (PDF)
Size
265.6 KB
Page
42
Category
DATASHEET
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar idtech manual?
Document preview [1st page]
IDTECH ITQX20E LCDPANEL DATASHEET service manual (1st page)
Preview of IDTECH ITQX20E LCDPANEL DATASHEET [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
IDTECH ITQX20E LCDPANEL DATASHEET service manual (2nd page)
Preview of IDTECH ITQX20E LCDPANEL DATASHEET [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    IDTECH ITQX-20E LCDPANEL DATASHEET ITQX20E ITQX 20
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant DATASHEET forum topics:
Haranghúzó elektronika javítás
Sziasztok! Megint új téma talált meg. Komjátiban már az időzítőt javítottam, de most Becskeházán a harangozógép állt meg. A javításról szeretnék írni, hátha mást is érdekel, és ha van tapasztalata, hozzá is szólhat. Hibajalenség: Az egyik harang nem indul a kapcsoló felkapcsolására. Van visszajelzője. Az pislákol, a felkapcsoláskor elalszik. A harang kapcsolója külön doboz, hármas vezetékek futnak a falon kívül a mérőóra alá, ott átjut két automata biztosíték alá, és eltűnik. A kapcsoló jó, az automaták gumantáblája alatt védőcsőbe kerülnek vezetékek. A gumantábla visszaszerelésekor szikrázás tapasztalható. (A jobb felső facsavarja belefut a védőcsőbe, és ott rövidrezár vezetékeket., de ez csak később derült ki) A következő szinten két jókora elektromágnesre bukkantam. Az elektromágnesek a plafonról függenek, és előtétellenállásuk egy-egy 600-800W-os cekasz. A fali v. asztali fűtőberendezés kerámiacsövére tekert fűtőszál jól szellőző fémdobozba zárva, A kivezetések kerámiagyöngyökkel szigetelve egy sorkapocsban találkoznak a kábellel. A csokik erősen korrodáltak, de van kontaktus. Az egyik előtétet hazahoztam, mert legalább esztétikai okból szétosztottam a fűtőszálat a kerámiatest vésetében egyenletesen. A következő szinten fémdobozban diódák, triak, ellenállás. A triakok egyike rossz. Az a harang nem is működik. Ez volt az első felmérés. Tegnapelőtt visszamentem lerajzolni, és lefényképezni a kapcsolást. A triak olvadóbetétes biztosítón keresztül graetz egyenirányítóra küldi a 230V-ot A triak gate -jére 2K körüli ellenálláson és higanykapcsolón keresztül egy kapcsolóval kap indító áramot. (2,1K-t mértem az 5W -ra saccolt ellenálláson.) Ha jól sejtem, ez 100mA körüli áramot jelenthet GATE-nek. (A higanykapcsoló a harang húzótengelyén van. Ha a harang eléri a megflelő dőlési szöget, az áramkör megszakad, és a harangot a saját tömege téríti vissza.) Eredetileg KT784-es tesla triakot találtam benne, de a környéken BTA24 600B -t kaptam. 1. kérdésem: Ez a plasztik tokos triak nagyobb hűtést igényel, mint a csavaros? Ma viszek árammérésre alkalmas műszert is az első próbához.Tévedtem, váltóáram mérő eszközöm nincs itt. Alighanem feszültségmérésből kell kiszámolnom. Ez az elektronika fémdobozban csücsül a toronyban. A doboz nincs földelve. Nyomát sem látom a földelő vezetéknek az indukó oldalon. 2. kérdés: Ragaszkodjam a fölvezetékhez? Szívem szerint megcsinálnám, de a galambokat nem zavarja, más meg nem jár oda.
NileLine szúnyogirtó elktronikai hiba (Megoldva!)
Sziasztok! Került hozzám egy ”NileLine” szúnyogírtó szerkezet, amely első pillantásra valóban komoly eszköznek tűnt. A fénycsövek nem gyújtanak be, a hiba oka egy kiszáradt 4.7uF/450V-os elektrolit, és két egyforma zárlatos félvezető, amit tranzisztornak nézek. Ez utóbbival van nézeteltérésem, mert nem tudtam beazonosítani. A félvezetőn ennyi adat olvasható: 3204, alatta R13003A. Ebben kérném a segítségeteket, erősítsetek meg, ez valóba egy nagyfesz tranyó lenne? Néhány kép a készülék belsejéről.
Show Moon DMX diszkó fény prizmája nem forog
Adott a témában említett diszkó fény. Azt nem tudom ismeri-e valaki, de gondoltam hátha lesz aki tud segíteni. Az egész fény úgy működik, hogy van egy motor ami egy prizmát forgat a zene ütemére, vagy ha DMX-ről van vezérelve, akkor a vezérlővel forgatható, van benne egy tárcsa, amin színek vannak és azt is mozgatja egy motor véletlen szerűen, vagy vezérlésre. Na most az a probléma, hogy az a motor, ami a prizmát forgatja a zene ütemére az amikor bekapcsolom a fényt elkezd forogni, de utána megáll és meg se moccan, pedig eddig működött. Egyszer gondolt egyet és megállt. Bekapcsoláskor mindig elindul, de meg is áll. Se zenére,se vezérlésre nem indul el, viszont a színeket azt tökéletesen váltogatja a zene ütemére és vezérlésre is. Mi lehet a hiba? "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
WTG-001 LED lámpa akkumulátor hibája miatt működésképtelenné vált (MEGOLDVA)
Üdv Mindenkinek!
Sajnos, a LIDL-ben is kapható, vezeték nélküli indukciós elven alapuló töltővel ellátott, több funkciós, Li-Ion akkumulátorral működő LED lámpám, az akkumulátor tönkremenetele miatt működésképtelenné vált.
Magával rántotta a töltőjét is, amelynek a típusa WTG 001 AHG, aminek a rajza elérhető a neten is. Ha esetleg más is találkozott vele a C4 pozíciószámú kondenzátor 220 nF és nem 2,2 nF mint a rajzon.
A lámpa rajzát viszont sehol nem lelem. Ez sem lenne nagy probléma, viszont az alkatrészek kimérése alkalmával találkoztam egy 8 lábú IC3 pozíciószámú SMD alkatrésszel, amit jelölés hiányában azonosítani nem tudok, de feltehetően a fő problémát, annak meghibásodása okozza.
Tehát, ha valaki rendelkezik az eszköz rajzával és hozzáférhetővé tenné, megköszönném. De, ha "csak" a jelzett alkatrész típusát közölné, azzal is sokat segítene.
A 14430 tip. Li-Ion akku helyett, már sikerült egy 14500 típus beleapplikálni a védőáramkörrel együtt..
Köszönettel!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce