Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
LINEAR AND SWITCHING VOLTAGE REGULATOR FUNDAMENTALS
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
149.2 KB
Page
29
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
LINEAR AND SWITCHING VOLTAGE REGULATOR FUNDAMENTALS service manual (1st page)
Preview of LINEAR AND SWITCHING VOLTAGE REGULATOR FUNDAMENTALS [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
LINEAR AND SWITCHING VOLTAGE REGULATOR FUNDAMENTALS service manual (2nd page)
Preview of LINEAR AND SWITCHING VOLTAGE REGULATOR FUNDAMENTALS [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Műholdvevő
Üdv mindenkinek! OPTICUM vagy GLOBO vagy ORTON 4100C hez kelene kapcs rajz. Illetve szervíz tipp.A készülék működik,de a függő szinkron bizonytalan.Néha meg fut a kép egyébként egy kis brumm látható az OSD-s kép szélén.Amit megfigyeltem még:a tunerről le volt lazulva a nyák felöli burkolat és valószinű hozzá is érhetett a hozzá nagyon közel lévő SMD kondikhoz vagy ellenáláshoz.Az egyik szerintem le is tört C52 pozíciószámú.(e miatt kellene a rajz)A tápból semilyen brumm nem érkezik a tuner környékén sem mértem brummot.A kondikat kimértem (komponent teszterrel is)egy sem kapacitás szegény.A kitört kondi helyére próbáltam berakni különböző értékeket de semmit nem reagált
AKKUTÖLTŐ
Keresem a PACCBET-2 orosz akkutöltő kapcsolási rajzát. Aki renndelkezik ilyen dokumentációval küldje el számomra. CÍMEM:istvantakacs@invitel.hu Előre is köszönöm:Takács István Dunakesziről.
Tensions XC-722 power inverter technikai informacio kereses
szervusztok Tensions XC-722,DC-AC 300W Power inverter az volna a kerdesem,menyi aramot fogyaszthat az aksirol,mondjuk ha az AC kimenetere egy 40w 220v izzot kapcsolok? ahogy bekapcsolom labortaprol 350mA fogyasztasi aramot merek terheles nelkul,az aramfogyasztas a 220v 40w izzonal 4 amper,ez igy helyes? A keszulek kapcsolasaban van 2 potmeter,egyik a kimeneti feszultseget szabalyozza,a masik az atalakito frekvenciajat,illetve mit is szabalyoz? Ezek az atalakitok lehetnek terheles nelkul is aksira csatlakoztatva,illetve csak kikapcsolt allapotban kapcsolhatunk ra vmilyen terhelest? koszonom a valaszokat "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Központi klíma
Üdv tisztelt Tanyalakók ! Ismét a segítségeteket kérem. Adva van egy több szobából és emeletből álló szálloda, ahol központi klímával látták el az épületet. A szobákban külön kis elpárologtató / beltérik/ található, aminek a hőfokát nem , de a venti fordulatával a levegő mennyiséget lehet szabályozni. Na a kedves vendég , hát melege van és csavar egyet a forgató gombon, úgy majd jobban hűl de még ez is kevés és még csavar egyet, és ekkor törik a fordulat szabályzó poti belseje. Sikerült megfejteni , hogy ALPS RK09 sorozatból való 1,3 Kohm / na mondjuk ez az érték már érdekes/ Kérdésem: Létezik e ilyen értékű poti , vagy a szórásból adódik ez az érték? Hol lehet ezeket a potikat beszerezni ? Egyébként miután a poti összetörik megszakad a legalacsonyabb fordulaton a készülék tovább üzemel , csak hát ugye nem lehet szabályozni a fordulatot ! Már legalább 10 készülék erre a sorsra jutott :?: A panelról és a potiról képet csatolok.
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce