Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

LOEWE-OPTA ATLAS 3790 9852 2790 1953 W WF RADIO 1958 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (ZIP)
Size
4.2 MB
Page
---
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar loewe manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    LOEWEOPTA ATLAS WF RADIO 3790 9852 2790 1953 1958 LOEWE OPTA LOEWE-OPTA
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Technics SA-DA15, TV opikai bemenet nem mukodik.
Az erosito TV opikai bemenet nem mukodik,
DVD optikai bemenet viszont mukodik,  ugyan az a forras eszkoz es toslink kabel is, az erositonel atvezetekelve az adott bemenetre, es atkapcsolva a forras valasztoval. A forras eszkoz TV. de ez szerintem mindegy. Miert csak a DVD bemeneten van erzekelt optikai jel?
Mi lehet a gond? Miert nem ad ki jelet a kijelzore elol TV optika bemeneten az erositon, hogy legalabb stereo erzekelest kijelezne? 

Szervizkonyv fent van az sm-ben.

Koszi.
LG LAC-M5500R (Kattogó hangok)
Sziasztok. Van nálam egy a LG fejegység és a probléma a következő. Amikor berakom a lemezt próbálja beolvasni, de közben halkan kattog és kiírja hogy DISC ERROR. Megnéztem a fejet mozgató mechanikát remekül működik.(Fogaskerekek + Csigatengely) :oke: A lemezforgató motor is szuper. :oke: Kizárásos alapon már csak egy maradt ahol lehet a kattogás, ezt a fej résznél észleltem. Fel le mozog a lencse beolvasásnál + kattog és megáll. Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni vagy fej csere. :hmmm:
Videoton EA6383S Erősitő magasabb hangerőn torzan szól
Üdv mindenkinek!
A fent emlitett Videoton EA6383S erősitővel lenne problémám. Egy ideje valamiért nagyobb hangerőn (kb 2-3 skálán, a gyári potméter számozása szerint) torzan szól. Ilyenkor mit tudok tenni? A potmétert befúlytam kontakt spray-vel, a tápfesz pufferkondenzátorait is kicseréltem, sőt 2db ellenálás eléggé furán nézett ki (mintha megégett volna) ez a VR47-es ami az erősitő végfok paneljein található. Ki is cseréltem egy 5,1 ohmosra, mert csak ez volt kéznél. de a probléma ugyanúgy fent áll. Forrastásokat mind átnéztem átforrasztottam, de igy sem javult. És még azt is feljegyezném ide, ha az segitséget ad kedves Válaszadóknak, hogy a bal, időnként a jobb csatorna alig szól, azaz a balance-ot teljesen le kell tekerni +4, v -4-re mire nagyjából egyenlő hangerőn szól mindkét hangfal. Korábban is volt egy ugyanilyen erősitőm aminek viszont éppen eltérő problémája volt. (Magasabb hangerőn szépen szólt, kisebb hangerőn torzitott a közép, ha meg teljesen le lett tekerve a potméter, vagy a bemeneti jel, akkor egy erőteljes bugás volt hallható az egyik csatornából, ami egy pár másodpercen belül megszűnt.) Ezt az erősitőt helyrehozta egy pár újra forrasztás, a szabályzó modulon lévő 470uf-es kondik cseréje (2db), és a végfok panelek megcserélése. Viszont a jelen lévő erősitőt semmiféle javitás nem akarja helyrehozni. Valami ötletetek van esetleg? Nagyon meghállálnám. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Reloop RMX40 DSP Hanerőszabályozási hiba
Sziasztok ... régen jártam az oldalon..:( A dj mixerrel az lenne a probléma, hogy bármelyik csatorna hangerő "0" állásában is, a master szabályozó feltolásakor már "szól"- a csatornaszabályozók a felső végállásban éppen észrevehetően szabályoznak.... ezen kívül az effektek (amelyek a kapcsolóval ki van választva) alig hallhatóan de folyamatosan minden csatrnán jelen vannak úgy h. nincs bekapcsolva. A Kill kapcsolók sem működnek bár a ledek világítanak, Mint ahogy a CUE kapcsolók sem működnek bár a ledek itt is világítanak. A hangszín szabályozással nincs gond. a kimeneti jel mind2 kimeneten tiszta, nem torz. Még annyi furcsaság van a géppel, hogy a Reverse funkció a gomb megnyomásakor minden csatornán működik. Akié volt ez a mixer, nem tudni miért szedte szét eme gépet, de annyiszor tette ezt meg, hogy a fólakábel -ami a tápfeszültséget szálitja elszakadt... 3,3V, 5V, -15V, +15V GND Elmondása szerint akkor kezdte ezt a hibát csinálni, amikor egyszer kikapcsolás nélkül próbálta visszadugni a törött tápcsatlakozót...... Mondtam is neki h. örülök eme tettnek..:( Itt megtaláltam a rajzot, de nem találom a hibát..:( minden feszültség rendben megvan... többször ellenőriztem.(bár nincs kizárva h. valamit elnéztem) Ha valaki tud segítsen mit nézzek még át... Előre is köszönöm
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce