You are here

Samsung NU7xxx sorozat, plexi csere után nem egyenletes a fény.

4 posts / 0 new
Last post
zoltan35
zoltan35 picture
*

Sziasztok!
Címben szereplő készülékeknél (most épp 2db) plexi csere után a kép alsó harmada jóval világosabb mint a többi rész. Első esetében utángyártott(?), másodiknál viszont gyári a plexi. Természetesen tuti jól van betéve, hiszen a jelölések egyértelműek. Szóval most vakargatom fejem, mit nézhettem be, vagy ezek tényleg ilyenek?? Van esetleg valakinek ötlete/tapasztalata?
Köszönettel: Kiss Z.

Comments
kovi
kovi picture

Szia!
Így jártam már. S..itől rendeltem, Bontottat küldtek, látszott alul, hogy a ledek kicsit beleolvadtak.Ezzel nem is lett volna probléma,de a jelenség hasonló volt,ha nem is az egész felület. Kb. a felső rész 2/3-a.Jó héhány ledsort cseréltem, de az eredeti diffúzor lappal soha nem volt ilyen gond.Persze ,ha keresztbe repedt nincs mit tenni.
Ezért kicsi berepedésnél megmutatom az ügyfélnek, eddig elfogadta mind. Általában nem zavaró, ott igazából releváns képtartalom nincs.
Üdv,Attila

0

Balázs
Balázs picture

Szia 
Mindkét oldalról lehúztad a fóliát?

Balázs 

1

zoltan35
zoltan35 picture
*

Szia!
Ennyire h*lyénekblush nézel? Jól teszed! enlightenedSzerencsére bogarat ültettél a fülembe. Levettem ugyan, de írásod után elmerengtem, eddig csak egyik oldalon volt utólag felhelyezett fólia, másikon az a bizonyos "gyári". Ezeknél viszont mindkét oldalon a színes volt... mint kiderült alatta pedig az átlátszó. Szóval rávezettél a megoldásra, figyelmetlen voltam.
Köszönettel: Kiss Z.

0