You are here

TDA12025PQ

Üdvözlök mindenkit,
lenne egy kérésem(kérdésem): A TDA12025PQ procinak kelenne a blokk rajza ha lehet a lábak jellemző min-max feszültség értékeivel valamint scop jeleivel, leginkább a 75-ös láb az AVL/ EWD érdekelne, mivel a szerviz menü használatánál(akár H-EW t állitok, akár H parabolát, vagy H-Trapezt) egyenáram szintjén a lábon 0.1 V mérhető és scoppal is csak H-EW maxra emelésénél látszik kis változás, minden más dolgozik a Samu TV-n a saszi száma S-16A(P)-Green.(a TV-hez van kapcs.rajzom és a korrekciós áramkör többi részét átellnőriztem)...
Előre kösz a segítséget.

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

üdv: állítólag itt van rajz, a környezetével.

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/42155/SAMSUNG_CW21M063N.html

Bálint

0

willit
willit picture

Kösz a segítséget, de a neten fellelhető összes ide vonatkozó rajzot letöltöttem nekem a feszültségértékek kellenének, esetleg a blokk rajz,hogy mi van kihatással a 75 lábra azaz a AVL/EWD lábra, a 74 azaz az EHTO lábon kivül???? Ha valaki mért,mér mostanában ilyen procit ami jó az is elég lenne ha megirná hogy a 75 lábon mennyi egyen feszültség van min-1 en és max 63-on,a skoprajzal, ha állitja az H-EW (képszélességet), mert nekem azon a lábon kb 0,1 V egyenfeszem van, és kb 0,3-0,4 csúcs a skopon. Értelemszerüen a többi korrekcios probálkozásra sincs változás(parabola,trapez,stb). Kösz, és üdv.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Ez a Hercules UOC, aminek működése erősen szoftverfüggő. Még a portjainak jellemzőit is a szoftver határozza meg. Javaslom az EEPROM cserét, üres (gyári új) is betehető, megírja.

Ha adsz egy mélcímet, küldök anyagokat a processzorról. Ismertetője, és az aplikációs utasítása is tanulságos, de mindkettő nagyon nagy (többszáz oldal).

Üdv:
Fülesmester

0

willit
willit picture

Kösz, és légyszi küld el azokat a doksikat, talán kiszedek belőle valami okosságot, amivel megbűvölöm a TV-t, amivel birok kicsit korrigálni a raszterhibákon, az e-mail címem:
tv@sksyu.net
üdvözlet.

0

Fülesmester
Fülesmester picture
*****

Szia!

Küldtem anyagot!

A 75-ös (AVL/EWD) láb funkciója szoftver (opció) függő: hangerő limiter, vagy EW meghajtó kimeneti port. Ha az ezt meghatározó opció bit átíródott, akkor hibásan működik.
Üres (gyári új) EEPROM betehető.

Üdv:
Fülesmester

0