You are here

42HYT42U

Sziasztok.

A problémám: Hithchi 42HYT42U tipusú tévém van. (pár hónapos) Nem akarom szervízbe vinni mert pici a gondom. Remélem tudtok segíteni...
A TV bekapcsol (bejön a Hitachi logó) utánna fekete képernyő és a led villog kék, piros. Valami olyasmit olvastam hogy ki kell kapcsolni a tévét és "valamit" nyomva tartani más tipusoknál.
Csakhogy nekem nincs kikapcsoló gombom csak a távirányítón a "készenléti" kapcsoló. Nagyon meg köszönném ha mihamarabb tudnátok nekem segíteni. :)

Ide írj légyszives ha használható tanácsot tudsz nekem adni: pepy kukac me.com Köszönöm

Comments
Jaca
Jaca picture
****

Szia!

Ekkora készüléknél az elszállítás költségét is vállalnia kell a forgalmazónak vagy a garanciális szervíznek.

Üdv: Jácint

0

uniman
uniman picture
***

Hello Jaca.
Futárt küldenek érte...szerencsésebb esetben a márkaszerviz autójában ül egy szerelő is, aki a helyszínen eldönti, a beszállítás szükségességét.
Azonban a Hitachi TV...
Sajnos az ilyen ide-oda szállítgatás a trehány bánásmód miatt szinte mindig nyomokat hagy a portékán! Panasonic tévém, de még a Toshiba notebookja is megsínylette egy ismerősömnek az ilyen fuvart !
Üdv.: Uniman

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Uniman!

A HP nagyon korrekt volt, megfelelő szállítódobozt is küldött a futárral. Amúgy ha megvan az eredeti csomagolódoboz, akkor abba kell beletenni.

Üdv: Jácint

0

uniman
uniman picture
***

Hello Jaca.
Megvolt és abban is lett küldve a toshiba notebook! A tulajdonosa egy tini lány, aki nagyon vigyázott a vadiúj készülékére, nagyon-nagyon elszomorodott, mikor a HDD csere után egy hét múlva a futárszolgálattól több karccal kapta vissza az LCD kereten...
A pana doboza most is megvan, de a pana szervizesek azt mondták, ha jól emlékszem, hogy "nemkell"!

Üdv.: Uniman

0

uniman
uniman picture
***

Hello.
HITACHI !
Az neked "pici" gond, hogy nem tudod használni a tévédet? Amit más típusú tévékről olvasol, az nem erre a típusra vonatkozik...jobb lenne, ha átgondolnád az álláspontodat!
Legalábbb telefonon megkérdezhetnéd a márkaszervizt, a villogó hibakódot megemlíve...ha tényleg úgy van, ahogy te "olvastad", akkor kijön a szerelő és "megnyomja" a "gombokat"...
http://www.hitachidigitalmedia.com/en-gb/customer-service/led-tvs
Üdv.: Uniman

0

Jaca
Jaca picture
****

Szia Uniman!

Érdekes dolog az a 30 másodpercig nyomvatartás. Igazából az csak arra szolgál, hogy 100%-ig leálljon a készülékben minden tápegység.

Üdv: Jácint

0