You are here

Monacor SPH-250CTC hangszóró eladó

8 posts / 0 new
Last post
lcsaszar
lcsaszar picture
*

https://monacor.hu/product/sph-250ctc

A hangszóró be van építve egy szubbasszus dobozba. 20-120 Hz, passzív, azaz beépített erősítőt nem tartalmaz. Meghallgatható, átvehető Budapesten. A doboz az 50 mm falvastagság miatt nagyon nehéz, mérete miatt szállítása kicsit körülményes. Irányáron még gondolkodom, de csere is érdekel.

Comments
SzBálint
SzBálint picture
****

szia: sok éve készítettem egy aluláteresztős szubbasszus erősítőt,  ha jóé emlékszem, TDA7294 IC-vel, SM85 trafóval, a rajza valahol megvan
Helyhiány miatt nem használtam

Bálint

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Sziasztok!

Gondolkozok azon, hogy beépítenék egy gyári erősítőt. Jó lenne olyan, ami tartalmaz felülvágó szűrőt. Esetleg D-osztályú. Ha mégis megtartanám a dobozt, vagy a hangszórót, vagy mindkettőt. Milyen erősítőt ajánlotok, amit készen lehet kapni?

0

torokj
torokj picture

Szia,
Aliexpressen rengeteg típus van jó áron.PL ez
Hacsak nem hangosításhoz használod,nem ajánlom a D osztályt.
Leszámítva egykét igen drága típust,nem üti meg a hallgatható,pláne a Hifi kategóriát.(Remélem nem indítok lavinát ezzel)
tj

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Ennek az Alisnak hiányzik az előlapja.
Az NCore D-osztályú erősítőkről csak jókat olvastam, de azokat külön nem árulják, csak egybeépítve, pl. Hypex márka. De persze szubbasszusnál nincs extrém követelmény (gondolom).

0

Inhouse
Inhouse picture
*

Szia!

Elég húzós árban van az előlapos. Viszont jönnek szembe régi házimozi aktív mélyek hirdetései a neten, a múltkor 5.000Ft-ért kínáltak ilyesmit. Már az előlap miatt megéri, a belbecs meg lehet az előlap nélküli panel, meg egy normális táp.

0

lcsaszar
lcsaszar picture
*

Köszönöm, ez jó ötlet!

0

torokj
torokj picture

Az NCore D-osztályú erősítőkről csak jókat olvastam,

Ja,250 USD től indul az ára,annyiért szólhat jól.
Van az alin  erősítő előlapos  D  AB
 

0