You are here

Samsung Ecobuble mosógép megáll, áramtalanítás után újraindul random módon

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Samsung Ecobuble 6.0 kg-os mosógépünk. A korábbi poszthoz hasonlóan nekünk is megáll, majd áramtalanítás után újraindul random módon. A panel javításáról leírtak teljesen korrektek és nagyjából értem is, hogy mi ez a sorozatos meghibásodás ennél a modellnél. Viszont sajnos a manuális tudás és szerszámozottság nincsen meg hozzá. A helybéli (Szentendre) mosógépszerelő látatlanban villanymotor hibát mondott és nem vállalja a javítást. Én ezt nem hittem el, ezért is vagyok itt.
A kérdésem a következő: van -e olyan valaki itt, aki tud segíteni, akár a komplett gépet vinném házhoz, vagy, ha elég kibányásznám a panelt.
Az is nagy segítség lenne, ha nem innen jönne az ajánlat, de kapnék egy olyan telefonszámot, aki hozzátok hasonló szinten tudja javítani a panelt. A legjobb persze az lenne, ha valaki közületek vállalná el, mert azt látom, hogy páran ezt már csukott szemmel is megoldjátok.
Hálás köszönet ( a nej is nagyra értékelné:-)), ha valaki tudna ebben segíteni. E-mail címem: hire.eu @gmail.com.

Üdvözlettel: Georg

Comments
Franci70
Franci70 picture

Szia,esetleg Pomázon Idj. Valkó Árpád vagy Mezei Sándort ajánlanám,mindketten korrekt válaszokat adtak telefonban. Javítási költség az már lehet írreális lesz.

0

varga jano
varga jano picture
*****

Helló !
Én vállalom, hogy a panelbe belekukucskálok.
varga jano +36305378389

0