Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
ORION 11AK30-FLAT CHASSIS 11AK30 TITANIUM F016 OPCIO-ADJUSTMENT
TV - OTHER
Type: (XLS)
Size
15.5 KB
Page
---
Category
TV
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Orion lcd tv,invertere lekapcsolgat 17mb62-1 v1
Üdv szakik. Az lenne a kérdésem nincs-e valakinek ehhez 17mb62-1 v1 flash tartalom,az itt 26744623-ast usb-röl töltve indul,de lekapcsol az invertere.Szervíz menübe belépve amíg a fömenüben vagyok van háttér,de bármelyik almenübe belépek lekapcsol az inverter. Előre is köszönet. "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Orion T2836MTX-S /PT90+
Sziasztok! Szííívat egy Orion T2836MTX-S/PT90+. Alaphelyzet: Bizti megpatkolva, Graetz, FET zárlatos, a szekunderoldalon a sortáp diódával párhuzamos kondi elégve. Cseréltem a diódákat, a FET-et, a TDA16846-ot, optót, TL431-et. Elkókat a primer és szekunderkörben. Figyelőellenállat rendben. Bekapcsoláskor stabilan beáll stby-ba, majd indításkor vagy elindul vagy nem, de mindig hallani az eltérítéseket. Ha elindul minden rendben, egészen addig amíg egy olyan programhelyre nem váltok ahol nincs beállítva adó. Úgy tűnik, hogy ha sok a fehér akkor akad le. Egy pillanatra elalszik a LED is, majd feláll stby-ba. Innen újra indítható. Egyértelműnek tűnik, hogy nem terhelhető a táp. Ha túl nagy a sugáráram, akkor leül a tápegység. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen ki! Előre is köszi!
ORION 32 LCD TV MAIN BOARD HIBA
Hello! Sürgősen szükségem lenne 1db működő orion 32" main board-jára pontos típusa:17MB62-1 V1 210411 EMOS-on találtam de a beszállítási határidő ismeretlen: http://www.lcd-plasma-parts.co.uk/index.php?route=product/search&filter_name=17MB62-1 Kérem akinek van eladó vagy tud ezen kívül valahol segítsen.SOS!!!! Köszönöm:GILA
Orion T2930 STX PT90
Üdvözlök Mindenkit! A fent nevezett szörnynek a hibajelenségei: Előzmények: A szerkezet automatikus programléptetéssel került hozzám. A gombokat ki is takarítottam, ill kicseréltem. Jó lett. Aztán összeraktam. Ezután még egy utolsó próba. És láss csodát, a kép összement kb 16:9 méretűre és a nyelv angol lett. Hát mondom ez epromhiba. De közben olvasgattam a témával kapcsolatban és kiderült, hogy lehet, hogy a függ eltérítő IC a baj oka. Hát én ki is cseréltem, megnéztem a hozzá kapcsolódó 1. és 3. lábon lévő SMD ellenállásokat, azok jók voltak. Aztán újrpróba. De ugyanolyan maradt. Ezek után távoli segítséget kértem mint most is, hogy az epromtartalmat kellene talán felfrissíteni. P371 a kis címke ami az epromon van. Aztán sikerült is kapnom segítséget ezzel kapcsolatban. Újraírtam az epromot kb.3-szor mindig másik tartalmat töltöttem hozzá, már amit ajánlottak a kollégák. De nem lett jó. Ugyanaz a helyzet a képpel és a menüvel. Mindjárt angolul jelentkezik be gyerekzárat kér, beütöm a 4db "0"-át akkor továbbmegy át lehet a nyelvet állítani de ha kilépek a menüből és újra belépek akkor ismét angolul jön be. Ha jelet nem adok az antenna bemenetre akkor beindul a szokásos 5 percről való visszaszámlálás kijelzése. De nem számol visszafelé csak 5:00-át mutat. Egyébként a menüből is csak a kép, a hang és a nyelv állítási menüit lehet elérni, a hangolásét nem. Hát ezek jutottak most hirtelen az eszembe. Nagyon szépen megkérnék minden olyan Kollégát aki több tapasztalattal rendelkezik ilyen típusú TV javításával kapcsolatban, hogy segítségként legyen szíves megosztani velem tudását. Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling