Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
PANASONIC CF-52GDVBVXX
NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
2.2 MB
Page
11
Category
NOTEBOOK-PC
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
PANASONIC CF-52GDVBVXX service manual (1st page)
Preview of PANASONIC CF-52GDVBVXX [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant NOTEBOOK-PC forum topics:
Milyen WIFI adaptert érdemes venni nagy(obb) hatótávra? -Megoldva
Na szóval... eljutottam odáig hogy elhoztam egy ismerős számtechboltból egy rakat wifis cuccot kísérletezni. Az a helyzet, hogy a netbookkal is van valami gond. A saját wifiével sehol nem fogja meg, de az usb-s kis vacakkal az egyik sarokban már van jel. PCI-os kártyával egy TP-linkes külső antennával használható jelet tudtam kicsikarni már szinte bárhol. UH egy kicsit komolyabb accesspoint meg egy switch beszerzése lesz a megoldás... ilyenkor rugdosom magam hogy eltakarítottam a 24 portos switcheimet mert azt hittem már sosem fogom használni őket... Szevasztok! Szoval... adott a helyzet, a műhelyem olyan épületben van hogy net bekötése orbitális költség lenne. Három emelettel alattam egy cégnek van nete, és az ő wifi cuccukat használtam egy jó darabig. (engedéllyel persze) Nemrég viszont meghalt a routerük, és amióta az új van, a netbookom nem találja a hálózatot (a telóm még megfogja de nagyon nagyon gyenge). Tehát külső hálózati eszközt kell vegyek, amivel a három födémen át tudom lőni a WIFIt. Kérnék valakit akinek van is tapasztalata, hogy adjon egy tippet hogy milyen eszközt érdemes vennem. Gondoltam egy sima PCi kártyára (persze akkor már az asztali gépbe nem a laposba) egy nagy antennával de nem tudom az mennyire lenne jó erősítő nélkül. Külön antenna erősítőt nézegettem, de annak elég horror ára van, 30000 Ft-ot nem költenék rá. Van valami olyan eszköz ami még nem a profi kategória, de a sima PC kárnyáknál azért erősebb? A noname dolgokat hagyjuk, TP-LINK-től felfelé érdekelnek dolgok (tudom kínai de érdekes módon még nem volt vele rossz tapasztalatom). Olyan 20-25000 Ft-ot szánnék a dologra max, de ilyen áron már csak valami tényleg értelmes cucc érdekelne. Tehát tömören: Olyan WIFI eszköz kellene ami egy régi netbook (ASUS EEE) wifijénél sokkal jobb vételt/adást tud produkálni. (Eddig is gyenge volt a jel, de már azzal is megelégszem ha stabil)
Samsung SH-224BB/BEBE - nem képes írni Memorex CD-RW-re!
Üdvözletem a kollégáknak! Nemrég vettem egy új Samsung SH-224BB/BEBE típusú SATA-s CD/DVD írót, mert az előző két évig bírta és a lézeregysége beadta a kulcsot. Beletettem egy Memorex CD-RW, 700Mb-os lemezt, amit maximum 4X-esen lehet írni, legalábbis ez van ráírva. A régen ráírt adatokat el tudta olvasni, azonban letörölni nem tudta. Nero Burning ROM 7.10.1.0-et használok. A Clone CD ugyan letörölte, de írni nem tudott rá. Kibontottam egy új lemezt, azzal meg egyáltalán nem tud mit kezdeni. Firmware a legújabb van rajta, azaz még nincs frissebb. Nem találtam rá hiteles infót, hogy mi a leglassabb írási sebessége CD-RW-re. Jó pár ilyen lemezem van és szeretném használni is. Sajnos a három napon túl vagyok, mivel nem volt időm foglalkozni a dologgal, mert videókártyát is kellett cserélnem, tehát kicseréltetni már nem tudom... Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni ezzel a "nagy-tudású" szerkezettel? A mai íróknál már nem divat a lassú sebességgel való írás?
SMD 74HC4052
Hoztak egy kulso PC nelkul mukodo tvkartyat amit direkt monitorra lehet rakapcsolni, "AverMedia AverTV Box7 Live" avval a hibaval hogy semmit sem produkal, DC12V-os adapterrel mukodik. Kinyitva a Boxot pupos elkok a tapban, stabilizatorok izzanak, smd 74HC4052 izzik. Tap rendberakva stabilizatorok tuleltek, mivel 74HC4052-es nem volt csak 74HCT4052-esem azt beraktam mivel ugysincs 5V-nal nagyobb feszultseg. Kep bejott de nem fog semmi adast, hang nincs, van egy kulso PC audio bemenete stbyban arrol se kapcsolja at a PC hangot a kimenetre. Ugynezem mindet a HCT4052-es vegzi. Most arra gondolok hogy talan nem megy helyette a HCT? Kerdesem hogy van meg egy sima CD4052-em azt betehetem 74HC4052-es helyett ? vagy rendeljem meg az original smd-t ?(de arra kell varnom kb 4-5napot)
NINCS A SKYPE-N kép
SZIASZTOK. A sógorom nyűglődik,ezzel a hibával.Hang van ,próbáltam a beállításokban ügyködni,de semmi. XP van a gépen, most adtam neki egy másik gépet frissen telepítve,az is xp-vel, 2 kamera próbálva,az egyik az én gépemen működött,igaz vista van rajta. Az igazság én is 2 szer használtam a skype t nincs sok tapasztalatom. Mit kellene csinálni,valami progi,vagy kamera csere?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling