Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

QSC K8 K10 K12 KSUB K SERIES SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.9 MB
Page
22
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview [1st page]
QSC K8 K10 K12 KSUB K SERIES SCH service manual (1st page)
Preview of QSC K8 K10 K12 KSUB K SERIES SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
QSC K8 K10 K12 KSUB K SERIES SCH service manual (2nd page)
Preview of QSC K8 K10 K12 KSUB K SERIES SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    QSC K-8 SERIES K8 K10 K12 KSUB 10 12
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
RCA DL feliratú elektroncső, ismeri valaki, mi lehet? Megoldás: Nagy bizonyossággal 6SL7 elektroncső, köszönöm a segítségeteket!
Üdv! Van egy ilyen elektroncsövem, amin sajnos ennyi az összes jelzés. Az elektródák számából kettős triódának tűnik, de nem vagyok annyira jártas, hogy biztos legyek benne, de egyébként is kéne a típus, hogy mire is használható. Jópár, audio csővel együtt vettem, ezért ezt gyanítom erről is. Annyit sikerült az RCA DL-ről kideríteni, hogy 1964 márciusi gyártást jelöl. A cső oktál lábakkal bír... Van itt egy kiskáté, ha valaki beletekintene, lehet tudna segíteni. https://docs.google.com/viewer?url=http://mysite.verizon.net/tubetronic/PDF_FILES/RCA%2520DATE%2520CODES.pdf A panel, foglalat csak a fotó kedvéért szerepel, hogy a csövet álló helyzetbe tudjam fotózni! Köszönet!
LG FFH-1920 LASER PICK UP HIBÁS...
Sziasztok! A következő készülék LG FFH-1920 mikró Hi-Fi nek nagy valószínűséggel a CD részegységben a fej meghibásodott.Sikerült le töltenem a Szerviz Manuált innen a tanyárol (és Nagyon Szépen Köszönőm) ,de nem specifikálják milyen típusú fej van benne. A Kérdésem az ,hogy milyen típusú fej való hozzá? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönőm mindenkinek. Üdv : Lengyel József
Reloop Rcd 900S
Sziasztok nem emlékszem már pontosan hogy volt e ez a téma ide feltéve. Problémám a következő van 2db reloop rcd900s lejátszóm és a problémájuk az lenne hogy gyorsan beolvassa a cd-t nincs no disc kiírás viszont ha tele a puffer akkor előfordul olyan hogy megugrik a zene lejátszás közben egy véletlen pontnál megáll. Amit próbáltam már cserélni fej mechanika és a pufferen az sdram de semmi javulás és már teljesen tanácstalan vagyok.
Panasonic SA-AK220 CD tálcát nem tudom vissza tenni [MEGOLDVA]
Üdv Mindenkinek! Küszködök egy Pana SA-AK220-sal. Lencse tisztításnak indult, de a meghajtó szíjat is meg kellett adjusztálnom, ezért kivettem a CD tálcát. Elsőnek magam feje után próbáltam visszatenni, de nem ment. Letöltöttem a SM-t, és az alapján próbáltam, de úgy sem megy. Nem igazán egyértelmű, hogy mi a kiindulási helyzet az összerakásnál. Hol kell állnia az oldalsó megvezető pályának? Hol kell állnia a CD tálcában lévő reteszelhető fogaslécnek? Meddig kell betolni a tálcát az utolsó mozdulatnál? Próbálkoztam-próbálkoztam, de bekapcsoláskor vagy kitolja félig a tálcát, és aztán se előre, se hátra, mert a fogasléc már hozzá sem ér a fogaskerékhez, vagy behúzza, de rögtön össze is akad a lemezváltó mechanikával. Segítség! Gábor Megoldás: A mechanika kiinduló helyzete a szemből nézve jobb oldali vezérlő lemez (fehér) teljesen előre húzott, reteszelt állapota. A tálca két fogasléce közül az egyik reteszelhető előre húzott helyzetben, ott kell lennie. Behelyezéskor a szabadon mozgó fogasléc teljesen hátra tolt és ott tartott helyzetben kell legyen. Amikor eléri a fogaskereket, akkor is ott kell tartani, miközben be kell tolni a tálcát, vigyázvan nehogy kiugorjon a fogaskerék mellől a fogasléc. Mielőtt bekattanna a helyére a tálca, a fogasléc már nem akar tovább menni, akkor elengedhető. Ha nem így rakom össze, akkor bekapcsoláskor vagy üresen jár a meghajtó fogaskerék, vagy összeakad a tálca a lemezváltó mechanizmussal.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce