Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

RACAL 1994 200MHZ,1.3GHZ UNIVERSAL TIMER COUNTER OP 1991 SM

METER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
8.8 MB
Page
264
Category
METER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar racal manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
RACAL 1994 200MHZ,1.3GHZ UNIVERSAL TIMER COUNTER OP 1991 SM service manual (1st page)
Preview of RACAL 1994 200MHZ,1.3GHZ UNIVERSAL TIMER COUNTER OP 1991 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
RACAL 1994 200MHZ,1.3GHZ UNIVERSAL TIMER COUNTER OP 1991 SM service manual (2nd page)
Preview of RACAL 1994 200MHZ,1.3GHZ UNIVERSAL TIMER COUNTER OP 1991 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    RACAL TIMER COUNTER OP 1994 200MHZ 1.3GHZ 1991 200 MHZ GHZ
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant METER forum topics:
Maxwell MX-25 304
Üdv! Ígérem pár napig most önmérsékletet tanusítok, mert már az egész tanya az én kéréseimmel van tele. Sikeresen rámértem a műszeremmel egy kajak feltöltött 100uF-os hálózati pufferkondira kapacmérő üzemmódban. Ezt a műszer azzal jutalmazta, hogy azóta nem működik ez a része. Szétszedtem, természetesen a védő biztosíték sértetlen maradt, a k. életbe, valami más pusztult meg benn. Úgy látom elég sok diszkrét alkatrész van benne, ill. az IC-k is cserélhetőek, úgyhogy megpróbálkozok megjavítani. Mivel ilyet még nem csináltam, nagyon jó lenne egy rajz, vagy legalább valaki, aki tudja, hogy milyen elven mérik az átlagos multiméterek a kapacitást és mit érdemes ellenőrizni. Ez egy "minden az egyben" típusú műszer, mér feszültséget/áramerősséget/ellenállást/hőmérsékletet/frekvenciát/kapacitást/induktivitást. Ezek közül a kapacitáson kívül az induktivitás mérés sem működik, nyilván mivel nagyon hasonló elven működik mindkettő. Nagyon szeretem ezt a műszert még ha csak egy kommersz darab is... DM
Oszcilloszkóp cső beazonosítása! Megoldva!
Sziasztok! Minap kezembe került a csatolmányban is látható oszcilloszkóp cső,amiről semmi információm nincsen.Tud valaki segíteni a bekötés(adatlap,adatok) illetve a paraméterek kiderítésében? Nagyon halványan valami féle ragasztó nyom után látszik rajta a fej részénél egy nagy M-betű,illetve a nyakrészénél egy 928-as szám,illetve 11kivezetése van! Mindenkinek köszönöm előre is a hasznos tanácsot és segítséget! Mivel vannak nyughatatlan,türelmetlen emberek így kiírom megoldva! Üdv:Morfeus "így kiírom megoldva!" Mivel vannak írott és íratlan szabályok egy-egy topikkal kapcsolatban, így ezt jól tetted!
EMG 12564/D generátor csak félig van összerakva! A fele hiányzik. Help!!!!
Üdv mindenkinek. A minap kaptam egy teljesen gyári 2 MHz funkció generátort. A motyó EMG gyártmány,12564/D TR 0458/D Legnagyobb megdöbbenésemre sem a trafó, sem a középső nyomógomb sor, sem a potik nincsenek bekötve! Zsír új az egész kütyü! A probléma az, hogy 12564 rajz van fönt, de a /D nincs. Ez a dög meg nyomokban sem hasonlít a sima 12564-höz. Itt ülök egy gyönyörű gép fölött, aminek a fele gyárilag nincs benne. Ez a kütyü még soha sem volt bekapcsolva és nincs hozzá rajzom! Felteszek róla néhány képet. Ha valaki tud segíteni egy rajzzal azt szívesen venném! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
HT gyártmányú TIR-73 műszerről keresek dokumentációt
Sziasztok!

Hozzám került egy HT gyártmányú kijelző-számláló vagy legalábbis ennek tűnő műszer (képeket is csatolok róla). A kérdésem, hogy esetleg valamely fórumtag találkozott-e már vele. Úgy tűnik, ez valami másik műszerhez, egységhez illeszthető. Hátul van 4 banánhüvely rajta, de semmi felirat nincs rajtuk. A műszerben 10 db numitron kijelzőcső van (Tungsram gyártmányok).
A műszer működőképesnek tűnik, vagyis bekapcsolásra random ír ki számot a kijelző, de gondolom kell hozzá valami külső forrás is.
 
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce