Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SAMSUNG BQ1Q4T090 BQ1VQ6T012-XEF
COOKER - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
4.0 MB
Page
54
Category
COOKER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SAMSUNG BQ1Q4T090 BQ1VQ6T012-XEF service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG BQ1Q4T090 BQ1VQ6T012-XEF [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SAMSUNG BQ1Q4T090 BQ1VQ6T012-XEF service manual (2nd page)
Preview of SAMSUNG BQ1Q4T090 BQ1VQ6T012-XEF [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant COOKER forum topics:
Samsung_F_1045AV_silver_nano
Üdvözlet! Kifogtam a címben szereplő mosómasát. Samsung_F_1045AV_silver_nano. Szóval nagy baja nincsen,"csak " csapágyazni kéne. Eme szerkezettel még nem volt találkozásom,de a kis ferdeszeműek úgy gyártották le,hogy ezt sose kell szerelni. Az eleje bontható csak,szóval kikell emelni az egész belét,ketté venni,csapágyazni aztán össze. A kérdésem még mielőtt kibelezem,esetleg ha valaki már csinálta ezt a fajtát és egyszerűbb megoldásra jutott ,ossza meg már velem! Ja a szíjtárcsát se lehet leszedni amíg bent van nincsen elég hely hozzá. Még a kettészedésen meditálok és az elje kivételvel,bár a tácsa leszedése nélkül nem igen fog kijönni. :-D Szóval minden építő jellegű írást szívesen veszek. Mára elég volt már ,csak bele néztem.
A Samsung WF0502NUWGEC m.g.-nél a d3 hiba mit jelent ?-dE hibakód !-Ajtóretesz hiba-Újabb , panel hiba .-Rossz.-Újat vesznek.
Sziasztok ! Az ügyfél mobilon hívja a kollégát .Csak annyit tud a mosógépéről , hogy Samsung . A gép nem mos és d3 hibakódot ír ki . A kolléga engem kérdez , hogy az meg mi lehet ? Mi lehet ? A válaszotokat előre is köszönöm . Üdv Jano Sziasztok ! A hibakód nem d3 , hanem , dE volt .A kolléga megjavította a mosógépet .Köszönöm . Külön köszönöm Elwonak a segítséget . Üdv Jano Sziasztok ! Azóta kiderült , SAMSUNG WF0502NUWGXEC típusú mosógép .A kolléga ajtóreteszt cserélt benne . Megnyugodva el .Majd újabb telefon . A helyszínen kiderül , hogy egy kontakt hiba is van az ajtóretesz áramkörben .Így került a panel hozzám . Nyissunk először is ablakot a műanyag házon ! Lehet , hogy a csatlakozó beforrasztott lába kh-s . Köszönöm .Üdv Jano Sziasztok ! A mosógép rossz maradt . Helyette újat vesznek . A gép a garázsba került .Talán , ha lesz jó bontott panel , akkor megjavítjuk . Köszönöm . Üdv Jano
SAMSUNG 1201 MOSOGÉP viz feltöltés után E1 hiba koddal megál MEGOLDVA
Szépnapot Külföldröl hozott SAMSUNG 1201 mosógép első vizfeltöltés után inditani kellene fűtés dobforgás de semmi bedobja E1 hibakódot. Ez aszt jelenti viz hiány-nyomás hiány,kitisztitótam a mososzer adagoló cső bemenetét televolt vizkövel de semmi változás.Szint szabályozónak jónak kellene leni mert a töltés leál. Mi okozhatja még a hibát, lehet e itt hiba kódot törölni Üdv István Probléma megoldva. Volt hibája a viz szint kapcsoló szilikon csövén tű szúrású luk volt,csere működik.
samsung p801sensor quick mosógép becsukott ajtó esetén szivatyúzik és fűt is egyszere.
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok szakik! Fent nevezett mosógép feladta a leckét. Ajtó zár hibás volt plusz ez miatt volt egy zárlat is. A hiba az hogy amig nem csukom be az ajtót addig minden ok tudok progamot választani stb.. de amint becsukom azonal lezár szivatyúzik ill melegit a fűtöszál. A panelen amik voltak alkatrészek leégve azokat cseréltem. Kitakaritottam az érzékelőket. Már nemtudom merre tovább,ha tudtok segítsetek. Köszi "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling