Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SAMSUNG PN43F4500FXZA PN51F4500FXZA TRAINING
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
11.2 MB
Page
39
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SAMSUNG PN43F4500FXZA PN51F4500FXZA TRAINING service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG PN43F4500FXZA PN51F4500FXZA TRAINING [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SAMSUNG PN43F4500FXZA PN51F4500FXZA TRAINING service manual (2nd page)
Preview of SAMSUNG PN43F4500FXZA PN51F4500FXZA TRAINING [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
SAMSUNG LE32B350F1W LCD
Üdv mindenkinek! Keresek a fenti tv-hez inverter trafot. Szakadt az egyik tekercs. Panel száma:BN44-00289B Trafo száma:LT-HV32 SC-909005CI. Sininél van panel de elég drága. Köszi.
CW29M024N2XXEC samsung SASSI S16A
Sziasztok Ha valaki cserélt már ilyet,jo volna a segítsége. Ilyen proc van benne TDA12025/N1F80 versio:GREEN 1021N ÉVA 2/3. A HQ nál ilyen van,csatolom, a kérdésem hogy jo e bele ez ami a HQ nál van. Mert itt B tip. sassit ir,és nincs ide irva a teljes versio száma.mert ebböl a GREEN 1021 es böl is van több fajta,az egyik PL:az ÉVA 2/3.
Samsung CB-512ZSE chassis:P54S, meg én :)
Sziasztok! Elmesélem a javitásomat, amivel 3 napig szenvedtem sajat tudatlanságom miatt :) Hozták ezt a régi Samsungot, azzal a hibaval, hogy eloszor nem fogta a tv musorokat, majd ezután csak dvd nezesere használták, majd mostmar elment a hang is meg a kép se nincsen. Bekapcsolom hát a havazás az olyan mint amikor a kepernyo döglodik alig latni a rizs-szemeket.Hang az csak jel nelkuli susogas, a kep csak a legerosebb helyi adon van de az olyan valami erossegu mintha Tunguzibol jönne. 1. Eloszor is mivel hang nincs ugye keresni a KF-ben, az LA7520 KF-IC labai atforrasztva megjon a hang es megjon a normalis havazás is. 2.Mivel semmit nem fog a helyi adon kivul ezert tjuner ki masik be, es megjon minden kep szep erosen, de villog a kép. Regi tjunert kinyitom atcinezek minden gyanus cinezeseket, így megjavul a régi tjuner is. 3. Na most kovetkezik a 3 nap szenvedés: mi villogtatja a képet, plussz még csikorog a trafó de nem tudom melyik a hálozati- vagy a nagyfesztrafó. De vertikálisan is el van tolva fölfelé, és villog mint a stroboszkóp. Vertikális trimmerrel lejjebb huzhatom a képet, de akkor is az aljában olyan visszapödört kép van, meg hát az aljától 5cm-re 2cm-es fekete csík. De villog mint az állat, minden trimmer jó, vertikálisnál minden elkó csere, TA7698 sync IC-nel minden elkó csere, mindent amit talaltam a P54S sasszihibarol minden gyanus alkatresz atmérve. Primer elkok atmerve, kezdtem a horizontalist minden elko merve, minden jó. Piszkalgathatom en az ujjammal a fóliaoldalon nem valtozik semmi. Es akkor ma gondolkozok hogy ez olyan mint amikor szalad a kép, de sehol nincs a vertikalis futasra trimmer, mig elkezdem követni a vert szinkront, es a szalagkabelhoz jutok ami az elolapra vezet, de hat mikoze az elolapnak a vertikalishoz, na es ekkor ugrott be... Lehet hogy van elöl valamiféle poti. JAJAJJAJAJJ kinyitom elöl a memorizálo gombos-csatornakeresô ajtót, és ott egy poti a VERT-HOLD ra, ..egybôl örömömben madarat lehetett velem fogatni :) El volt tekerve maximalisan és olyan gyorsan szaladt, hogy vibrálásnak látszodott a kép.. Már vagy 2 éve biztos nem javítottam ilyen régi Samsungot és teljesen kiment a fejembôl hogy ott az ajtó mögött poti is van.. Kérdezem tôletek: történik mással is ilyen baklövés vagy csak én vagyok ilyen bunkó ?... Kicsit hosszura sikeredett, üdv mindenkinek!
samsung LE26R32B "bemelegedés után jó" (megoldva)
sziasztok tanyások kaptam egy tv miszerint bemelegedés után jól működik ezt ki tesztelttem kb 30 perc után kifogástalan :D -Hiba jelenség hidegen fagy a kép (álló kép van) a bekapcs pillanatába leragad a kép annál a jó képkockánnál.. hang sincs néha 3/4 re összeugrik a tv-n a kép azután megy a kép hang csak olykor olykor van aztán minden ok amíg "meleg ki bekapcs és semmi hiba egyből indul. Kérdésem mi okozhatja ezt a problémát nagyítós szemmel KH-nem találtam. Bármi segítséget szívesen fogadok. köszönöm előre is Misi Samsung LE26R32B(LE26R32BX/XEC )
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling