You are here

Samsung SlimFit Tv

6 posts / 0 new
Last post
kuzman
kuzman picture

Sziasztok!

Van egy Samsung Slimfit(rövid hátulju) tv-m már 3 éve. Mostanában olyat csinált hogy tv-s közben kikapcsolt magától. Bekapcsoltam ujra 10 sec mulva ujra kikapcsolt ez ment kb 5 körben. Utána kiakpcsoltam teljesen, aztán ujra be azóta nem csinál ilyet. Most viszont újabb probláma jelentkezett. Ha a kép tartalma viszonylag sötét szinü vagy magától lesz sötéttebb mint kellene akkor 2sec mulva elkezd kivilágosodni a kép normál kinézetre majd vissza sötétül. A sötétedést sikerült reprodukálni a némitás gomb segítségével is. Kikapcsoltam megint aztán nem lehetett újra a némítással képet sötétíteni. Úgy gondolom, hogy valami melegedési probléma lehet a háttérben ha jól gondolom....

Comments
ityvity
ityvity picture

Szia , ha mar meg van a rajz , a tápban (primer oldal ) csak egy ic-é van , de készülékben is megtalálod egy hűtő bordán . Ha biztos akarsz lenni próbáld hűteni , és ha tudod befolyásolni a ki be kapcsolást hűtéssel –melegítéssel akkor tuti ott a hiba , de azért nem árt kiszórni az elkókat a tápban . A másadik hiba már egy kicsit macerásab és gondolom a mute gombnak nem sok köze van hozzá , csak véletlen hogy pont megnyomásakor történt valami , de lehet hogy csak kh , és a hang rezgésére történt valami .

0

Vote up!

You voted ‘up’

KenGuruL
KenGuruL picture

Nekem is slimfitt 82-s TV-m van. Ha melegedett, akkor nem ilyeneket csinált, hanem kettétört a kép.

0

Vote up!

You voted ‘up’

kuzman
kuzman picture

Szia!

Enyém is 82cm es.
Lett rá megoldás?
Eddig nem volt semmi baja. 3évig ment gond nélkül.

0

Vote up!

You voted ‘up’

nagysparco
nagysparco picture

Szia!

Kikapcsolás magától menet közben ez volt nekem is multkor ilyen tv-nél,kidobtam a táp ic-t és már jó is lett a tv! Azzal csak ennyi volt!

Üdv:Sparco

0

Vote up!

You voted ‘up’

kuzman
kuzman picture

Szia!

Köszi. Most szedem le a kapcs rajzot. Emlékszel mi volt a tipusa az ICnek?..

0

Vote up!

You voted ‘up’