Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SEMICONDUCTORS SANKEN-2007 GENERAL CATALOG
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
4.2 MB
Page
250
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SEMICONDUCTORS SANKEN-2007 GENERAL CATALOG service manual (1st page)
Preview of SEMICONDUCTORS SANKEN-2007 GENERAL CATALOG [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SEMICONDUCTORS SANKEN-2007 GENERAL CATALOG service manual (2nd page)
Preview of SEMICONDUCTORS SANKEN-2007 GENERAL CATALOG [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Epson EMP x5 projektor hekkelése gyári ballasztal, új típusú lámpához (megoldva)
Üdvözlet minden szakembernek!

A történet a következő: adott egy nagyon olcsó, de attól még tökéletesen(*) működő projektor, amiben idő előtt(?) elhalálozott a lámpa.

Tegyük hozzá, hogy nem eredeti (epson elplp41 170W 80V UHE) lámpa volt, hanem valami GE CMH vagy Philips CDM-T vagy hasonló:


Amiből sajnos ilyen lett (bár ez nem tisztázott mitől - menet közben elég ruganyos padlón ugráltak mikor elment a kép)


Ugyan szikra-tér nem tűnik kiégettnek, vagy sérültnek, nem tudom megérné-e próbálkozni a bevezető szál javításával, működne-e az úgy még, és biztonságos lenne-e? (másik kérdés, hogy ~1000°C-ig ellenálló kötést mivel lenne célszerű kialakítani)

Részletesebben elmerülve a leírásában ez a tönkremenés hasonlít a 32. oldalon tárgyalt "eresztő szikrakamra" leírásnak, de aki pontosabban tudja, kérem írjon!


Ezek után akkor rá is térnék a lényegre: Vettem egy új ilyen lámpát (Philips CDM-T 150W / 942 G12) és szeretném kikérni a véleményt, hogy lehet-e a gyári ballasztot módosítani hozzá, hogy jobban elviseljék egymást?

A lámpa: 150W 90V 1,7-1,9A de ~150Hz környékén szeretné a tápot A ballaszt: (a gyári pilács adataiból) 170W max (2 móddal) 80V AC, de a méretei alapján szerintem VHF. Jó lenne azért többet tudni róla, de a vezérlő IC (NEC MYS 500T ) valsz egyedileg programozott vezérlő lehet, mást nem nagyon találtam róla.

A lámpáról bővebben: http://www.ecat.lighting.philips.hu/l/professzionalis-fenyforrasok/kompakt-nagyintenzitasu-gazkisueloe-lampak/mastercolour-cdm/mastercolour-cdm-t/928084605131_eu/ üdv, ck
Sony ps2 rossz motor, honnan lehet tudni hogy chippelt-e?MEGOLDVA
Üdv. Kaptam egy hibás ps2 konzolt scph-75004. szét van "taposva" benne a forgató motor, emiatt nagyon kipróbálni sem tudom, be bízom benne, hogy a többi része műxik, és nyugodtabban bevállalnám a motor cserét ha tudnám, hogy viszi e a másolt játékokat. látszik-e rajta hogy chippelt, és ha igen-hol? üdv D Attila (vagy ha érdekel így valakit, beszélhetünk róla)
CL-5V6W távirányítós szolár LED reflektor használati utasítás
Üdvözöm a Tanya lakóit!
Kaptam egy 10W-os CClamp CL-5V6W távirányítós LED reflektort javításra.Az alap hiba a  szolár panel és a reflektor közötti hosszabbító kábelnél a polaritás fel volt cserélve.Ebből kifolyólag az akku nem kapott töltést. A benne lévő akkun semmilyen felirat nincs.Lítium akkura tippelek,mert van rajta egy kis NYÁK és talán az védi az akkut a túltöltéstől.Mikor hozzám került a szerkezet az akkuban 2V körül volt a feszültség.Miután a polaritást megfordítottam a szolár cella a fénytől függően 50-től 500 mA-ig töltötte az akkut. A kérdésem a következő: én azt tapasztaltam, hogy a lítium-ion akkuk két típusban 3,7 V és 4,1 V-osban léteznek,jól gondolom? Az akku idáig külső tápról 300 mA-rel töltve 3,3 V-ig  jutott. Elképzelhető, hogy el kell érnie a 3,7 vagy 4,1 V-t. Megszakításokkal  körülbelül 3-4 órát töltöttem.
Láttatok már szétszedve ilyen holmit?
Nincs-e valakinek hozzá használati utasítása, mert a távirányító gombjainak funkciói nem világosak. Ahogy megszűnik a töltés a reflektor bekapcsolódik. Van rajta 3,5 és 8 órás intervallum gomb. Mikortól számítódik az idő,amikor megnyomom a gombot, vagy amikor besötétedik? Az AUTO gombnak mi a  funkciója?Stb.
Üdvözlettel
Pistili
Elektrofon aksitolto hiba
Sziasztok! Van a cegnel egy targonca aksi tolto berendezes, es hat eleg furcsan "csinalja" a dolgat. Keszitettem rola fenykepeket, meg videot is, hogy hogyan csinalja. Mukodokepes, tolteni tolt csak nem all be a beallitott 55A-es ertekre, hanem folyamatosan kb 10%-on belul ingadozik a toltoaram. Haromfazisu, tekercsenkent egy dioda es egy tirisztor vegzi a dolgat. Az egyik tirisztornak a katod-gate kozott 19 ohm merheto, a masik kettonel 29 ohm. A szkopos jelalakot a 100A-es sonton mertem. Az ingadozas utemeben valtozik a trafo hangja is, meg minden, ami vele kapcsolatbam van/kerul :) Latott mar valaki ilyen formedvenyt? Hogy lehet ezeket egyaltalan merni? Valami muterheles vagy az aksi is jo a beaalitashoz, mereshez? Koszi! Udv! Imre
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling