You are here

Kézfertőtlenítő adagoló [F]

1 post / 0 new
steiner
steiner picture

Üdv Mindenkinek !
Szeretnék egy ötletet,amivel munkahelyi problémámat megoldhatnám.
Nem az én dolgom lenne ,de akinek ezt meg kellene oldani az fél éve nem jut megoldásra,mert a keresett alkatrést állítólag már nem gyártják,így beszerezhetetlen.
Adott egy műtéti bemosakodó medence(olyan ,hogy ketten egymás mellett is tudnak kéztisztítást,majd kézfertőtlenítést elvégezni),mivel műtéti bemosakodásról van szó kézzel nem szabad semmihez hozzáérni,csak egy érzékelő alá tartott kézre egy pumpa addig adagolja a szert amíg azt az ember ott tartja,majd leáll.
Az egész szerkezet kb.akkora mint egy cigisdoboz 2/3-a,és az egyik oldalán vannak az érzékelők egy sötét plexi alatt,az egész kemény műgyantával kiöntve tehát szétszedni sem lehet.
Fontos,hogy 0-20cm között érzékeljen csak,hogy más ne indítsa el a pumpát.
Az egész dolog kap egy AC24V-ot,és kijön belőle a DC24V ami működteti a pumpát.
Egy nem elvi kapcsolás,hanem egy bevált és kipróbált működő rajzom lenne akkor megépíteném,és elfelejthetném a fél éve húzódó problémát.
Minden építő jellegű hozzászólást megköszönök !

Üdv:János

"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés
pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul
Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím!
A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet.
A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."