Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
THOMSON 29SC350T ETC12 PARTLIST
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
87.3 KB
Page
3
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
THOMSON 29SC350T ETC12 PARTLIST service manual (1st page)
Preview of THOMSON 29SC350T ETC12 PARTLIST [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
THOMSON 29SC350T ETC12 PARTLIST service manual (2nd page)
Preview of THOMSON 29SC350T ETC12 PARTLIST [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Thomson 21DG170G Időszakosan ki/be kapcsol...( TX807CS CHASSIS)
Sziasztok! Van egy Thomson-21DG170G típusú TV amely a következő hibát csinálja : Ha bekapcsolom kifogástalanul működik mind addíg amíg be nem "melegszik" 30 perc -1 óra kb.Utána megszünik a hang,a kép is eltűnik,majd minden helyre áll és rövid idő mulva a kép és a hang eltűnik.És ezt periodikusan csinálja. A dolog érdekessége ,hogy a készülék ennek az anomália hatására nem tilt le. -Sikerült letöltenem a dokumentációt , igazán nagyon szépen köszönőm. A leg nagyobb tisztelettel szeretném meg kérdezni,hogy mi okozhatja a fenti készüléknél az említett jelenséget? Én gondoltam panel repedésre olyanra amely szabad szemmel "alig látható",gondoltam hogy a sasszin valamilyen forrasztási hiba van.Konkkrétan a táp transzformátor forrasztásaira illetve a sortranszformátor forrasztásaira.Kondik hömérséklet függéséből adódó hiba,rosszabb esetben valamelyik IC esetleg... Ha valaki tudna konkrét tippet adni,hogy mi okozhatja a fent említett hibajelenséget hálásan köszönőm. Köszönőm megtísztelő figyelmeteket és fáradságotokat ,hogy elolvastátok ezen sorokat és természetesen a segítséget is köszönőm! Üdv : Lengyel József
Thomson projektor
Hello mindenkinek.Kaptam egy projektoros tv-ét,lcd tv csere maradékaként.azt monták rossz.Ha tudok vele kezdeni valamit vigyem el,hát én elhoztam. Ilyenel még nem volt dolgom,kérlek benneteket pislancsatok rá.meg éri-e megcsinál ni vagy marad porfogó.A szinek szét vannak esve rajta.A tipusa Thomson 40kw610s.Várom a tippeteket.Szép napot(estét) addig is nektek.
thomson 21mg10e program léptetési hiba
Sziasztok! Segítséget kérek a fenti tv javításban. Hibajelenség: készülék működik, viszont a saját pr + és - léptetés csak bizonyos csatornákra ugrik, pl.:23-on áll, ha pr+ nyomok átugrik 34-re, pr- nyomásra visszalép 23-ra. pr- hosszú nyomásra leugrik 7-re. táirányítóról a diszkrét csatornaszámokat beírja. Előre is köszönöm: Attila "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Thomson 28df17e chassis tx807
Üdvözlet Mindenkinek! A fent nevezett készülékkel a következő a problémám. Kb 2-3 óra után a függőleges képméret 1,5-2cm-el kisebb lesz,ezután 5-10 percig így működik majd kék háttér és kikapcsol készenlétre.Innen visszakapcsolni csak akkor tudom,ha a főkapcsolóval ki,majd bekapcsolom.Eddig a tápokat átnéztem,memória,függ ic,tuner sortrafó cserélve,gyanús forrasztások sor,függ,táp részeken átforrasztva.Eddig jutottam,és elakadtam! Előre is köszönöm a segítséget!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling