Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
WHIRLPOOL AWE8725 24C08
WASHING-MACHINE - EPROM
Type: (BIN)
Size
8.0 KB
Page
---
Category
WASHING-MACHINE
EPROM
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant WASHING-MACHINE forum topics:
Whirlpool AWO/D43105 miért nem centrifugál?
Szép estét, (napot, reggelt), - a nem kívánt rész törlendő- az Uraknak! A gép mindent csinál, csak a program végén a végtelenségig rendezgeti a ruhát, oszt megáll anélkül, hogy rendesen felpörgött volna. Volt egy hasonló masinám, (az elektronikája ránézésre ugyanez), ami motorcserétől megjavult. Egy hétig, majd ugyanez a hiba. Beletoltam egy kipróbált elektronikát, jó lett. Eredeti motor vissza, ment. Egy hétig. Kimentem, kábeleket megmarkoltam, megráncigáltam, jó lett. Az összes késes csatlakozót szálanként megforrasztottam, megint nem volt jó. Otthagytam, másnap hívtak, hogy jó. .....volt, egy hétig. Aztán megint nó centri. Mi a túrós??? (Egyszer egy hölgy, -Túrós Emőke- elhagyta e kies hazát, majd mikor külhonban megkapta az állampolgárságot, új nevet választott. Emőke helyett " Mya " lett. Így született azon szép név, hogyaszongya: Mya Túrós.
Whirlpool ART689/G termosztát gond
Sziasztok!
Van egy jó öreg, címben szereplő kombi hűtőm. Pár hónapja nagyjából +16 fok körül tartotta a hűtő hőmérsékletét (fagyasztót nem mértem, de nem olvadt ki semmi), miközben a kompresszor 3 percekre kapcsolt be.
A termosztátot átkötöttem rövidre, és így szépen működik a gép. Gondolom a termosztát mehetett tönkre. Kiszedtem, de ilyet már természetesen nem lehet kapni és szaküzletben azt mondták, hogy nincs semmi helyettesítő. Mivel ebbe nem akartam belenyugodni, körbejártam a témát, és most azt szeretném megkérdezni valami jártas embertől, hogy melyik termosztátra cseréljem a jelenlegit.
A jelenlegi (valószínűsíthetően rossz) termosztát: A13 0459R C451. A hűtő manuáljában azt írja a termosztát adatainál, hogy bekapcs: +4,5, kikapcs -19, -33.
Természetesen, pontosan ilyen működésű termosztátot nem találtam, de nagyon hasonlókat igen.
Az eddigi kereséseim alapján ezekre gondoltam:
1. ATEA A13 0057 (kapcsolási érték: +4,5/-13, +4,5/-26). Ugyanez az A13 1000 is talán
2. Ranco K59H 2802 (Itt azt írja, hogy kapcsolási tartomány: -20/-29 és +4)
3. Ranco K59H 2803 (kapcsolási tartomány: -22/-31 és +4)

Valahol azt olvastam, hogy Whirlpoolba az ATEA-t szokás tenni, de tulajdonképpen annak a kapcsolási tartománya egyezik legkevésbé az eredetivel. Más ATEA-knál pedig nem találtam adatot a kapcsolási tartományra.

Utóbbi kettőnél a kapilláris cső hossza 70cm, elsőnél 100cm. A jelenlegi (gyárilag beszerelt) termosztát kap.csöve 65cm-t volt bedugva, de lehetett volna még kicsit tovább tolni, és maga a cső kb 120cm, aminek a többi része fel volt tekerve a termosztát elé (?), ezért a 70cm-t kicsit keveselném, mert a termosztáttól a "lyukig" biztosan elvesztek 6-8cm-t akárhogy is ügyeskedek.

Ja, van itt még egy, ami kap.cső hossz szempontból ideális lenne (90cm), és valahol azt írta, hogy pl. az A13 0057-et lehet ezzel helyettesíteni. Ez a Ranco K59H 2840. Ennek a kapcs. tartománya -15,5/-25 és +2,5. Ebből a kikapcsolási tényleg szinte megegyezik az első ATEA-val, de nekem az a +2,5 nem nagyon tetszik. Ha jól érzékelem, akkor ez az adat a fontosabb, hogy az eredetit közelítse. Vagy a +2,5 és +4,5 között nem vészes a különbség?

Helyettesíthetem ezek valamelyikével az eredetit úgy, hogy azután normálisan működjön a hűtő? Van esetleg valakiek jobb ötlete, hogy milyenre cseréljem?
Válaszokat előre is köszönöm.
 
Whirlpool ADG3340 mosogatógép
üdv: barátom kér segítséget a mosogatógéphez. ""Whirlpool, mosogatógép. 7-et villan bekapcsolás után, és a vizet nem engedi be. A szerelő pár hónapja belül, az aljánál valamilyen membránt megpiszkált ami után mostanáig működött a gép. "" Egy kis segítséget kérnék ehhez,mivel nem ismerem a mosogatógépeket, a tanyáról letöltöttem az első SM-et. Bálint
Whirlpool awt5108/1 megáll az utolsó centri előtt
Sziasztok! Adott egy francia Whirlpool awt5108/1 típusú mosógép,ami az utolsó centrifuga előtt megáll.Leszivattyúzza a vizet majd megáll és nem lép tovább a programban,olyan mintha az öblítőstop meg lenne nyomva,azzal az eltéréssel,hogy akkor a vizet sem szabadna leszívnia. Amiket néztem:X2-es kondi,relék,forrasztások,diódák,de semmi gyanúsat nem találtam.Szépen végigviszi addig a pontig,centrizik is,majd ott megáll,de ha kézzel továbbtekerem akkor befejezni az utolsó centrivel a programot. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Talán Eproom hiba lenne?Ha igen ki tud itt olyat írni? Ebben a masinában reed relé is van a dobpozicionálás végett,tehát mindenféleképpen olyan eproom kellene(ha valóban ez a baj)ami ezt az opciót is ismeri. Előre is köszi mindenkinek! Jaa,ilyen programkapcsoló van benne:
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce