Metcal MX-5200 állomás - hibás működés - MEGOLDVA

Sziasztok!
Érdekelne, van-e köztünk olyan, aki használ, esetleg használt ilyen állomást.
Beruháztam egybe, használtan, de szerintem valami nincs teljesen rendben vele. Ehhez kellene valaki, aki dolgozik/dolgozott ezzel a típussal.
Nekem az állomáshoz egy MX-H1-AV pákám van, STTC-198 heggyel.
A kérdéseim:

-Az állomásnak mindegy, melyik kimenetet használom? Az én állomásomon, ha a páka a bal oldali csatlakozóba van dugva, nem érzékeli azt, csak a jobb oldaliban.
-Felfűtésnél csak maximum állásba tér ki a kijelző, ekkor egy <7 jelenik meg jobb oldalon. A youtube videókon, szépen írja a teljesítmény felvételt szám szerint (gondolom százalékban)
-Amikor felfűtött, a READY felirat látszik és egy 05 szám a kijelzőn.
A fenti két esettel az a gondom, hogy köztes állapot nincs, csak a két végkitérés.

Saját ötleteim eddig: Lehet, hogy a hegy kér túl nagy teljesítményt (700F azaz 370 fokos verzió) és a szoftver ezért hülyül meg kicsit. Bár egy ilyen kaliberű gépnél nem hiszem, hogy történnie kellene ilyen dolognak.
Úgy érzem egyébként, hogy normálisan fűt, dolgozik, de ezek a fenti dolgok idegesítenek.

MEGOLDÁS: Közben felvettem a kapcsolatot a Metcal céggel e-mailben, és leírták, hogyan kell gyári Reset-et csinálni a készüléken. Ez úgy néz ki, megoldotta a problémát. Gyári reset menete: gép kikapcsol, módválasztó gombot nyomvatartva bekapcsolni a gépet, megjelenik a menü, ahol kiválasztható a reset. Rövid nyomkodásokkal kell léptetni odáig, majd mikor rajta van a kurzor, hosszan nyomni a módválasztó gombot.
Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat.
Még érdeklődtem firmware frissítés ügyben, ha foglalkoznak velem érdemben, frissítem az írást.



További tartalmak

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szia!
Mint a cim is mondja-meg logikus is:
"
Egyidejűleg használható duál portos forrasztóállomás." Kezelesije az adatbazisban.
Kari

Sponsored links