Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

BELMONT RADIO CORP. 880 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
283.1 KB
Page
5
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar belmont manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
BELMONT RADIO CORP. 880 SCH service manual (1st page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 880 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
BELMONT RADIO CORP. 880 SCH service manual (2nd page)
Preview of BELMONT RADIO CORP. 880 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    BELMONT RADIO CORP. 880
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Numark TT 1650
Üdv! Van két Numark TT 1650 direkt hajtásos bakelitem, az egyikkel kb. egy hete olyan fordult elő, hogy mikor megfogtam a lemezt, esetleg úgy hogy a tányért is, megállt, és elkezdett oda-vissza rángatózni a motor. Szerintetek mi lehet a gond? Úgy tudom ezeknek a sebesség-szabályzós dj bakeliteknek a motorját egy kristály vezérli. Kapcsirajzot nem találtam, szétbontani még nem bontottam. Aki ért ezekhez, vagy valakinek van ötlete kérem ossza meg. Köszi:)
KST-MV114 FM tuner kocka vételi problémák
Sziasztok! Van egy KST-MV114LA1-3 tuner kockával szerelt mini hifi készülék javításon (típus nem érdekes), a gond az, hogy a tuner, ha automatikus hangoláson van nem talál egy adót sem, kézi hangolással be tudok hangolni több adót is élvezhető minőségben, néha még az RDS jelet is beolvassa. De alapvetően úgy tűnik, hogy sokkal érzéketlenebb, mint a szokványos tunerek (bár lehet, hogy ez "alap" tulajdonsága ennek a tunernek). A tunerről EZT találtam, miszerint az 1 és 2 láb szolgáltat 'tuned' és 'stereo' jeleket, ezek sima szint érzékeny jelek. Kipróbáltam, ha művi úton alacsonnyá teszem a 'tuned' jelet, az automatikus hangolás megáll és egy kis led is felvilágít az előlapon. Sajnos nincs FM szignálgenerátorom, katalógus adat szerint a tunernek 18-28dBu jelre már meg kellene állnia a hangolással, rendes szobai T-antennával ez soha nem történik meg Budapesten, míg más tunerek ugyanott, adott esetben rosszabb antennával is biztosabb vételt nyújtanak. Hogyan tudnék előrébb lépni a probléma lokalizálásában (megoldásában), valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni?
Infók Opel rádiókról
Kicseréltem a régebbi SC-202 rádiómat egy SC-400-asra. Rengeteg segítséget kaptam. DE: Írjátok be az OPEL rádió linkek közé, hogy az alábbi linken rengeteg OPEL rádió infó van: http://carradio.5mp.eu Ha tudnám ki hozta létre, hátbaveregetném, köszönetem jeléűl. Benyovszky Gábor
AKAI AA-1030 receiver hűtőbordáján lévő diódát keresem
Sziasztok! Javítanék egy AKAI AA-1030-as receiver-t. A végfok teljesen elszállt. Az már majdnem kész, de a hűtőbordán van "két" dióda: STV-4H saruba fogatva. Az egyiket jónak mérem, de a másik mindkét irányban szakadt. Mivel lehetne helyettesíteni ezt, mert az elvi rajzon csak sima diódának tüntették fel, de rákeresve más rajzokon pl az STV-4H 4db soros diódát takar, az STV-3H 3db soros diódát. Az sem tiszta számomra, hogy germánium vagy szilícium, mivel ez még a 80-as évek erősítője. "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce