You are here

LG T710PU monitor

11 posts / 0 new
Last post
aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv.

Ha a fenti mocsihoz valakinek ha van SM-ja legyen olyan szíves küldje el nekem.
A sortranyó zárlatos volt, a táp csak "cuppogott".Tranyócsere után elindul a táp, de nagyfesz nincs, demagnetizálás nincs, halott szegény.
Igaz gépre nem tettem rá, de 1 pillanatra gép nélkül is indulnia kellene.
LED se világít.Várom a tippeket.Sehol semmi?Nem találkoztatok ezzel a moncsival?

Attila

Comments
JIMMY20
JIMMY20 picture

hello and a happy new year!! the problem maybe was from an electrolytic capacitor.take a capacitance meter and check them all.

0

aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv.

Átnéztem, és procihibásnak tünik, nem kapcsol be.
A proci nem adja ki a "bekapcsoló" feszt. Tápja van jelet kap, ütögetésre érzéketlen.Még a quarc-ot megnézem, hogy rezeg-e.
Attila

0

MATT
MATT picture

Szia!
Nem tudom már, hogy melyik LG wild lcd monitort javítottam, de annak az volt a baja, hogy szétégett a nagyfesz kondi. Elég büdös volt a táp. Nem kapcsolt be. Sajnos Magyarországon ilyen kondit nem lehetett kapni, így ebay-ről rendeltem Kínából. Meg is jött. beültettem. Látszólag működött is a kijelző, viszont az egyik sarka halványabb volt a többinél. A tápban van két kimenő tekercs. Azokon van kék és piros vezeték 1-1 trafón. Az egyik kék vezetéket lehúztam az egyik trafóról és azóta is szépen üzemel.
Szóval nem biztos, hogy fettel van gond. Bár nem ismerem a kapcsolását. De minden esetre nézd meg, hogy nem égett el valami benne. Sajnos az LG-k alkatrészeit tapasztalatom szerint alul méretezik, ezért hamar tönkre mennek vagy nagyon melegednek.
Remélem tudtam segíteni.

0

aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv még1* köcce.
Attila

0

zsugori
zsugori picture
***

0

aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv.

Köszi, megnézem
Attila

0

zsugori
zsugori picture
***

Szia Attila
Most megy fel.
LG T710PU T710PUJ-AL Q,AL E CHASSIS CA-128

0

aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv.

Köszi, már csak reggel dolgozom vele.
1 látszólag hülye kérdés , nincs hővédelem benne?Ezt úgy értem , volt 1 monitorom, az hidegben , vagy magas páratartalomban kigyujtott egy "POWER SAFE" LED-et és seképsehang.Ha bevittem "szobára" akkor tök jó volt.Megmértem a tápba az NTK-t 26fok mellett, kapott 1 ellenállatot, a páraszenzort meg nyár 30 fok napsütés mellett, kapott 1 stiroflex kondit, és a mai napig 1 kocsmában 1 zenegépben teljesít hibamentesen szolgálatot.
Bocsi a "bő léért" nincs szómenésem, csak le akartam írni mire gondoltam
Attila

0

aszokoji70
aszokoji70 picture

Üdv.
Senkinek semmi?
Attila

0

Hjoco
Hjoco picture

Üdv!
Nézd át a feteket. Szokott lenni a sortáp szabályozására egy P csatornás fet egy ferrites előtéttel. Ha ez átszakad akkor le szokott tiltani a sormeghajtás.

0

Sponsored links