You are here

HP 22 patron

3 posts / 0 new
Last post
Stocker
Stocker picture

Sziasztok!
A probléma a következő: HP Deskjet F380 multifunkciós nyomtatóm van simán töltöttem a patronokat de az utóbbi 4 patront 3 alkalommal tudtam csak tölteni utána valamelyik szín hiányzik a nyomatról pedig légtelenítettem töltés után és papír zsepin mind a 3 szín meg van. Már próbáltam eredetivel és után gyártottal is a töltésnél persze vigyáztam nagyon ne sérüljön a fej. Sokszor töltöttem már de az utóbbi patronokkal van valami gond tökéletesen nyomtat, még van benne amikor töltöm utána légtelenítés és már valamelyik szín nem jön a világért sem. Az első patronokat rengetegszer lehetett tölteni aztán az említett probléma mi lehet? talán az elektronika? vagy direkt ilyen gagyira készítik a patront? pedig a többségében eredeti amit használok. Várom az ötleteket. Köszi! Sziasztok.

üdv: Lajos

Comments
perlaci
perlaci picture

Üdv!
Sajnos az újabb HP patronok jóval gyengébb minőségűek és ezért épp csak egy életük van. Érdemesebb után gyártottat venni. Azokat is meg lehet tölteni egyszer.
Laci

0

Stocker
Stocker picture

Szia perlaci!
Igen most vettem 2000/db színes utánagyártott patron 2db. a VATERA-n mert boltban nálunk 4980- ez nagyon húzós néhány borítóért. Meg próbálom még a tintaszint utolsó negyedében tölteni hát ha....bár nagy remény nem fűzök hozzá, de legalább most van tartalékom. Köszi a hozzászólást! Szia.

üdv: Lajos

0