You are here

TOSHIBA 50VJ33Q

3 posts / 0 new
Last post
szataka
szataka picture

sziasztok.
Kérdezném hogy konvergencia hiba miatt holnap hozzák ezt a TV-t, de nem szeretném ha sokáig lenne a műhelyben mert elég terjedelmes, átnézem a doksit , de gondolom ennél a tipusnál is van valami hasznos infó amit esetleg megtudhatok a "guruktól"
előre is köszi a segítséget.(SLA4501m- HOL LEHET AKÁR BONTOTTAT IS VENNI?)
attila

Comments
DjTomeeee
DjTomeeee picture

Szia!

A hqelektronik honlapján fent van az IC, igaz motor drivernek írja (lehet arra is jó, végülis végfok és tekercseket hajt itt is), de nem olcsó és csak rendelésre van, olyan 8 ezer ft körül. Bontott az nehéz ügy de a kollégáknak hátha...Hülye dolog a toshiba amúgy, van STK-s, tranyós és ez az SLA IC-s konverga végfok.Nem biztos hogy az IC kaka, lehet a digitális konvergencia modulon is SMD forrasztási hiba (volt már nem is egyszer...)

Üdv!
TamásBP

0

szataka
szataka picture

Köszi az okosságod amit írtál, olvastam hogy van 8.5 e Ft-ért/db , ma elhozták a tv-t és bekapcsoltam, a nagyfesz is "szökik" az egyik színnél és ismert módszerrel a hálózati kábel levágása is volt, tehát lomis volt a cuccos, sokba nem kerülhet felkiáltással lerakták, de mikor mondtam nekik mennyi lehet az annyi akkor fel voltak háborodva bele sem néztem, de már mondom az árat pedig csak egy forrasztás gondja van , így nem mélyedtem bele, vigyék oda ahol olcsón megjavítják. ( pedig kedvem az lett volna hozzá. )
Boldog Újévet Kívánok minden kedves "tanya lakónak"!
Attila

0