You are here

whirlpool felültöltős (lezárva)

12 posts / 0 new
Last post
husz03
husz03 picture

üdv mindenkinek.van egy whirlpool mosógépem.a jelenség,hogy a program végén nem áll meg,hanem újra kezdi.nincs jobb ötletem,mint az indító nyomógomb lehet beragadva?akinek van ötlete kérem írja le.kösz,üdv:Péter

Comments
Kalex
Kalex picture
*****

Ez az üzenet át lett helyezve ide.
Mivel ez volt a kérés, nyilvánosan válaszolok. A fórum, sokkal szabadabb, mint sok hasonló. Vannak akik ezzel élnek, és vannak akik visszaélnek vele. A hiányos adatlapok dolgában elindult a befejező fázis. Az az igazság, hogy jó néhány hozzászólást azért hagytam benne (nem csak ebben a topikban), hogy a Tanya normál polgárai képet tudjanak alkotni a devianciákról. A jövőben valószínűleg csak törlés lesz ezeknek a sorsa, és erősen felvetődik, hogy valamilyen automatizmus kapcsolódjon hozzá. Az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat az "Oldallal kapcsolatban" topikban kellene folytatni. Ezt a topikot lezárom, csak olvasható lesz. A kérdező, amennyiben jobb belátásra tér, felteheti a kérdését újból a megfelelő formában.

0

lapatnet
lapatnet picture
*

Üdvözlet !

Ha a készülék mechanikus programkapcsolóval szerelt akkor a prk C9-C12 érintkezőjét kell ellenőrizni. Ha ez jó akkor a készülékben testzárlat van ami a szinkronórát megtáplálja és folyamatosan újra indúl. De ez csak egy feltételezés mert elég sokfajta Whirlpool gép van.

Ha ügyfél hív és csak ennyi információt mond arra a címre nem szoktam kimenni mert nem tudok felkészűlni a javításra. Egyébbként ha elegendő információ van egy forumon akkor megfigyeléseim szerint igen gyorsan megoldódik a probléma.

0

lilasanyi
lilasanyi picture

Üdv!
Alapból a kérdező (helyes)írása, stílusa adja az első információt a többiek felé.
Nos, ha ebből az világlik ki, hogy le sem sz@rod a többiek iránti tiszteletet (a magyar nyelv szabályairól nem is szólva), akkor mégis mit vársz???

Sanyi

0

husz03
husz03 picture

Szia!Használható ötletet kértem,nem haszontalan okoskodást!Nekem is van egy szuper ötletem:a továbbiakban, megkérlek hanyagold a hozzászólást!Üdv:Péter.

Tévedés ne legyen: az általam beírtak a Tanya alapvető szabályai közé tartoznak. Amennyiben nem akarod ezeket betartani, senki nem kényszerít a tagságra.

Kalex
fórummoderátor

0

Attee
Attee picture
*

Üdv!

Csatlakozom: Ha hathatós segítséget szeretnél kapni, nem kioktatást, akkor (eltekintve most az udvariassági formáktól és a magyar nyelv alapvető helyesírási szabályaitól, sokan ezt sem tartják lényegesnek, pedig nagyon is az) legalább egy pontos típusszámot oda kell biggyeszteni, anélkül csak tapogatózni lehet, mint vak a p...nán (bocs!)

Tehát kellene egy konkrét típus.

0

Kalex
Kalex picture
*****

Szia!
Az első szuper ötletem: megkérlek, add meg a gép pontos típusát, a hibajelenség pontosabb leírását (minden programon csinálja, vagy csak bizonyosakon)
A második szuper ötletem: A beírásnál használd a magyar nyelv alapvető szabályait. (Nagy kezdőbetű, szóköz az írásjel után, tagolt leírás: -megszólítás, -tárgy, -elköszönés)
Hidd el könnyebb kibogozni a mondanivalót!

Üdv! Kalex

0

sasa11
sasa11 picture
*

Szia Kalex !
Az az igazság , hogy kicsit arcul ütöttnek éreztem magam én is!
Miért is ?
Mert oly sokszor leírtuk - elmondtuk az alapvető szabályokat és még mindig -sajnos várhatóan ezután is - születnek ilyen topikok.
Szeretném felhívni a figyelmed a személyes adatlapok
kitöltési hiányosságait szankcionáló ígéreteidre.
Nem mondom , hogy megszűnnének de valószínű kevesebb lenne a hasonló topik.
A véleményem a topik indítójának privát üzenetben én is elküldtem , kérve hogy a jövőben tartsa be a szabályokat.
A szankcionálás persze a ti kezetekben van !!!
Ezzel szerintem ti tudnátok hathatósan tenni az ilyen
topikok kialakulása ellen.
Hangulat romboló a tanyához méltatlan megnyilvánulásokat
miért kell tűrni ,sőt nyíltan publikálni hagyni ?
Úgy érzem , sőt a napokban privát üzenetekben megerősítést kaptam, mások is osztják a véleményemet.
A nyilvános válaszodat előre is köszönöm !

Szép napot mindenkinek !

Padra Sándor
Alias :sasa11

0

kolya61
kolya61 picture

Szia Kalex !
Tapasztalt villanyszerelővel beszélsz , még a szakmája is ez . = :hmmm: = Az adatlapon ORSZÁG: magyar , NYELV : MAGYAR . Ponyimájes?

Üdv! Miki.

0

Szaki963
Szaki963 picture
*****

Szia!

Úgy van,azt írja"44 év,műszerész villanyszerelő" csak hát lehet varrógépeket javított eddig..
Mert ahogy nézem a mosógépes dolgokra mostanában kezdhetett rámozdulni.
Letöltései: electrolux_lth-57520,aeg_lavatherm_535_drayer.

Szóval a leírt jelenség az AWT 22xx szériáknál a PRK mechanikus kapcsolóiban eltörött vacak kínai 500Ft os ébresztő órákban lévő műanyag vackokhoz hasonló kis pöcök,ami ha esetleg kicsit visszatekerik,simán eltörik.
Nem tiszteletlenség de pontosan kell leírni,a típust és a hibát is,ha segítséget vársz.!!

Felesleges rajz,és szerszám nincs,csak ritkán használt.
elwo

0

city217
city217 picture

Szia.
[szerk]
Üdv Sity

0

kolya61
kolya61 picture

[szerk]
Szia Kalex !
Köszönöm a lehetőséget a szerkesztéshez !
Akkor én is tolnám a saját véleményemet, személyeskedés nélkül!
Már leírtam , azt hiszem :hmmm: cirill betüs fórumokon , regisztráláskor el kell olvasni a szabályokat !
Nem akarom az egészet lefordítani, de :
A topiknyitás a gép nevével, típusával, szervizszámmal , a mérések , vagy cserélt alkatrészek listájával és a hiba pontos leírásával kell , hogy kezdődjön.
A topikban a "szpám", (azt hiszem kis helytelenséggel ez offtopik lenne )kifejezetten tilos ! Tehát nem lehet söröskorsó !
De a legnagyobb hiba a moderátor megsértése, vagy ha visszaugatol neki !
Ezek a szabályok elég nagy számúak , csak az idevonatkozókat fordítottam . Az ilyen törölt h.sz.-ok kitiltást vonnak maguk után és itt a saját h.sz.-mat is ezek közé tartozónak itélem !:weep:
Mivel szürkén írtam, ez nem zárja ki a lehetőségét annak , hogy Te , vagy Ti zölden és világosan hozzátok tudtomra , miként tudnám figyelmen kivül hagyni city217 folyamatos ......tását !
Miért kell a moderátornak, csak néhány tagnak a megnyilvánulásaira figyelni ?
Válaszodat előre is köszönöm ! :bow:

0

Sponsored links